eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ruda Śląska › Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2023r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2023-02-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej
w I półroczu 2023r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "SENIOR" W RUDZIE ŚLĄSKIEJ

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001245904

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Aleksandra Puszkina 7

1.5.2.) Miejscowość: Ruda Śląska

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-704

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: techniczny@dpssenior.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dps-senior.4bip.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

http://www.dps-senior.4bip.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


samorządowa jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


całodobowe świadczenie usług w zakresie potrzeb bytowych dla przewlekle, somatycznie chorych

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej
w I półroczu 2023r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d1f72595-6f08-11ed-abdb-a69c1593877c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00096514

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-02-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00193404/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa artykułów żywnościowych w I półroczu 2023r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00462842/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 560998,90 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 12,00
2 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 13,00
3 Chrzan śmietankowy gęsty (min. 29% zawartości korzenia chrzanu) 150-300g kg 6,00
4 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 30,00
5 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 3,00
6 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min. 40g owoców na 100g produktu 200-500g kg 45,00
7 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 13,00
8 Groszek konserwowy soczysty- masa netto bez zalewy 200-500g kg 63,00
9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-599g kg 18,00
10 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 45,00
11 Koncentrat pomidorowy min. 30% 800-1000g kg 95,00
12 Koncentrat pomidorowy min. 30% 180-250g kg 18,00
13 Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-400g kg 14,50
14 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 15,00
15 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 18,00
16 Miód naturalny 200-500g kg 33,00
17 Musztarda delikatesowa 500-1000g kg 42,00
18 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 18,00
19 Ocet spirytusowy 10% kwasowości 0,4-0,5l l 45,00
20 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 400-1000g kg 120,00
21 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1 l l 390,00
22 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25-0,5 l l 4,00
23 Papryka konserwowa słodka płaty - masa netto bez zalewy 260-600g kg 60,00
24 Pomidory bez skórki - krojone, w soku pomidorowym 200-600g kg 40,00
25 Powidła śliwkowe - min 150g owoców na 100g produktu 250-500g kg 36,00
26 Przyprawa do zup w płynie z wyciągiem z lubczyku 500-1000ml l 190,00
27 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 150-500g kg 6,50
28 Sos słodko kwaśny np.: chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 13,50
29 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5l l 15,00
30 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1l l 175,00
31 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 40,00
32 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 72,00
33 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska, gulasz angielski, itp. - min. 80% mięsa 100-300g kg 50,00
34 Szynka konserwowa wieprzowa - min. 50% mięsa wieprzowego 100-300g kg 20,00
35 Szynka konserwowa drobiowa -min. 59% mięsa drobiowego 100-300g kg 24,00
36 Pasztet drobiowy smakowy (np.: z bazylią i suszonymi pomidorami, z pieczarkami, z koperkiem, z pomidorami, z papryką) - min. 20% mięsa drobiowego 100-200g kg 15,00
37 Pasztet drobiowy - min. 24% mięsa drobiowego 130g-160g kg 28,00
38 Pasztet drobiowo-wieprzowy - min. 24% mięsa wieprzowego 100-300g kg 65,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15410000-5 - Surowe oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

4.5.5.) Wartość części: 32545,09 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Bazylia suszona 10-40g kg 0,16
2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 24,00
3 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 1,60
4 Bulion grzybowy sypki lub w kostkach - musi zawierać susz z szlachetnych grzybów leśnych (borowik, podgrzybek) min. 1,7% 200-500g kg 2,00
5 Cukier kryształ 1000g kg 1340,00
6 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,50
7 Cynamon mielony 10-20g kg 0,20
8 Czosnek granulowany polski 10-20g kg 10,00
9 Galaretka owocowa - różne smaki 75-90g kg 38,00
10 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,10
11 Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,20
12 Herbata expresowa czarna a'100 szt. 120-150g kg 30,00
13 Herbata expresowa earl grey - mieszanka mocnych czarnych herbat z dodatkiem olejku z bergamotki 150-200g kg 35,00
14 Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek, pokrzywa) 30-40g kg 0,20
15 Imbir mielony 10-20g kg 0,06
16 Kakao naturalne, o obniżonej zawartości tłuszczu, extra ciemne (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%) 70-200g kg 6,50
17 Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 50,00
18 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 50,00
19 Kasza manna 500-1000g kg 70,00
20 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230-350g kg 6,50
21 Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 22,00
22 Kawa zbożowa rozpuszczalna (zawartość zbóż min. 72%) 200-500g kg 20,00
23 Kleik ryżowy 160-200g kg 6,00
24 Kminek cały 10-20g kg 0,15
25 Kurkuma 10-20g kg 0,06
26 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,20
27 Liść laurowy 5-20g kg 0,30
28 Lubczyk suszony 5g-10g kg 0,30
29 Majeranek 5-20g kg 1,50
30 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 500-1000g kg 40,00
31 Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250g kg 40,00
32 Makaron z mąki durum - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 500-1000g kg 120,00
33 Mąka pszenna typ. 450-500 1000g kg 380,00
34 Mąka ziemniaczana 1000g kg 150,00
35 Mąka żytnia razowa na żurek śląski - grubozmielona 500-1000g kg 18,00
36 Papryka słodka mielona 10-20g kg 5,00
37 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 3,50
38 Płatki jaglane 200-500g kg 20,00
39 Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 250-500g kg 24,00
40 Płatki owsiane 200-500g kg 21,00
41 Przyprawa curry 10g-30g kg 0,25
42 Płatki ryżowe 200-500g kg 20,00
43 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 18,00
44 Rosół drobiowy (sypki lub w kostkach) - musi zawierać suszone mięso drobiowe lub ekstrat mięsa drobiowego 80-1000g kg 36,00
45 Ryż biały 1000g kg 160,00
46 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 2,00
47 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,50
48 Sos sałatkowy - różne smaki (np.: ziołowy, paprykowo-ziołowy, czosnkowy, włoski, francuski, grecki, itp.) 5-20g kg 3,60
49 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 180,00
50 Sucharki bez cukru 200-300g kg 5,00
51 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,60
52 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50-100g kg 5,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 31425,16 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm orientacyjna ilość zamówienia
1 Deser mleczno-ryżowy- różne smaki 150-200g kg 100,00
2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 115-200g kg 180,00
3 Deser mleczny z kasza manną - rózne smaki 100-150g kg 100,00
4 Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 260,00
5 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 300-500g kg 48,00
6 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 90,00
7 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g l 120,00
8 Jogurt pitny 150-250ml l 120,00
9 Maślanka naturalna karton 1l l 255,00
10 Maślanka owocowa 200-330ml l 130,00
11 Kefir naturalny 1l kg 130,00
12 Kluski na parze kg 40,00
13 Margaryna do pieczywa z dodatkiem masła 450 - 500g kg 5,50
14 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 150,00
15 Masło klarowane -min. 98% tłuszczu mlecznego 200-250g kg 5,00
16 Masło - min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 40,00
17 Masło śmietankowe - o zmniejszonej zawartości tłuszczu, zawartość tłuszczu max. 60%. Wyproduktowane ze śmietanki pasteryzowanej uzyskanej z mlaka i zawierające wyłącznie tłuszcz mleczny bez dodatków olejów roślinnych, barwników 200g l 960,00
18 Mleko 2% 5-20l l 5600,00
19 Mleko 2% 1l kg 400,00
20 Napój probiotyczny - różne smaki 100g kg 30,00
21 Ser biały półtłusty - krajanka (masa netto) kg 280,00
22 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 22,00
23 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 140,00
24 Ser feta 200-300g kg 20,00
25 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 50,00
26 Ser żółty łagodny, tłusty# 500-3000g kg 175,00
27 Ser żółty wędzony 1500-3000g kg 24,00
28 Ser żółty wędzony rolada 250-1000g kg 21,00
29 Serek topiony kremowy kostka - różne smaki (min. 40% serów)# 100g kg 140,00
30 Serek topiony kremowy wędzony 500-2000g kg 60,00
31 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach - różne smaki 150g kg 70,00
32 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 210,00
33 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 65,00
34 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 58,00
35 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 95,00
36 Śmietanka do kawy 10% 10 g szt 1000,00
37 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 230,00
38 Śmietana 12% homogenizowana 180-400g kg 16,00
39 Śmietanka 36% tłuszczu (do deserów) 200-500ml l 5,00
40 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 30,00
41 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 1,50

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

15898000-9 - Drożdże

4.5.5.) Wartość części: 143795,45 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Chleb pszenno-żytni krojony 900-1000g kg 6 500,00
2 Chleb razowy - krojony (pieczywo mieszane z przewagą mąki żytniej lub graham o grubym przemiale) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 670,00
3 Wek krojony (bułka pszenna długa, krojona) 300-500g kg 130,00
4 Bułka kajzerka 45g-60g kg 550,00
5 Bułka razowa / grahamka 50g-80g kg 160,00
6 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 65-100g kg 75,00
7 Bułka mleczna 50-80g kg 75,00
8 Bułka tarta 400-500g kg 140,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15820000-2 - Sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości

4.5.5.) Wartość części: 62920,20 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Drożdżówka - różne smaki (z budyniem, cynamonem, serem i owocami, serem i marmoladą, kokosem, itp.) 80-120g kg 95,00
2 Drożdżówka - różne smaki, z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 36,00
3 Jagodzianka 70-100g kg 32,00
4 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 12,00
5 Pączek z różnym nadzieniem (śmietaną, marmoladą, budyniem, kajmakiem, nugatem, itp.) 70-100g kg 70,00
6 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 70-100g kg 27,00
7 Biszkopt z kremem owocowym na bazie śmietany z dodatkiem musu owocowego kg 28,00
8 Kruche ciasto - typu pleśniak - jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np..: z czanej porzeczki) lub owocami i bezowym wierzchem kg 28,00
9 Ciasto na kruchym spodzie pokryte galaretką, malinami i kremem serowym kg 35,00
10 Rolada z bitą śmietaną – Rolada biszkoptowa z naturalną bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.). kg 17,00
11 Ciastko W-Z – Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony naturalną bitą śmietaną z polewą czekoladową. 80-100g kg 18,00
12 Ciasto typu tiramisu - biszkopt namoczony kawą, ze śmietaną i posypką z kako lub kawy kg 22,00
13 Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie kg 65,00
14 Sernik na biszkopcie czekoladowym kg 28,00
15 Sernik z rosą – Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 28,00
16 Sernik na drożdżowym spodzie kg 28,00
17 Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi). kg 50,00
18 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 25,00
19 Piernik z bakaliami, przekładany marmoladą oblewany czekoladą kg 25,00
20 Ptysie miniaturki nadziewane naturalną bitą śmietaną, budyniem itp. do ok. 35g/szt. kg 3,00
21 Kokosanki domowe - na maśle i białkach jaj z całymi wiórkami kokosowymi min. 35% kg 6,00
22 Pączki "mini" serowe do ok. 30g/szt. kg 4,00
23 Ciastka odpustowe - anyżki kg 3,00
24 Ciastka odpustowe - makrony kg 4,50
25 Ciastka odpustowe - kostki piernikowe w polewie lukrowej kg 10,00
26 Faworki - chrusty śląskie ( z ciasta śmietanowego, zbijanego) kg 3,00
27 Baby piaskowe wielkanocne z bakaliami dekorowane (lukrowane, oblewane czekoladą, z posypką, itp.) 400-700g kg 24,00
28 Babeczki piaskowe - typu muffin 60-100g kg 88,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 30443,51 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Buraki czerwone, średniej wielkości kg 340,00
2 Botwinka kg 20,00
3 Cebula (bez szczypioru) twarda, min. średniej wielkości kg 300,00
4 Cebulka zielona, szczypiorek (I-IV) kg 33,00
5 Cebulka zielona, szczypiorek (V-VI) kg 16,00
6 Cukinia kg 36,00
7 Czosnek polski kg 20,00
8 Kalarepa kg 35,00
9 Kapusta biała - główka kg 450,00
10 Kapusta biała młoda - główka kg 260,00
11 Kapusta czerwona - główka kg 260,00
12 Kapusta czerwona młoda - główka kg 60,00
13 Kapusta kiszona kg 440,00
14 Kapusta pekińska kg 120,00
15 Kapusta włoska - główka kg 60,00
16 Kapusta włoska młoda - główka kg 10,00
17 Koperek zielony (I-IV) kg 33,00
18 Koperek zielony (V-VI) kg 16,00
19 Młode liście lub mieszanka liści (cykoria, endywia, roszponka, rukola, szpinak, itp.) 80g-200g/op. kg 2,00
20 Ogórki kiszone kg 220,00
21 Ogórki małosolne kg 20,00
22 Ogórki zielone (I-V) kg 150,00
23 Ogórki zielone (VI) kg 50,00
24 Papryka czerwona kg 60,00
25 Papryka żółta/pomarańczowa kg 20,00
26 Papryka zielona kg 5,00
27 Pieczarki kg 170,00
28 Pietruszka korzeń min. średniej wielkości min. 150g kg 440,00
29 Pietruszka zielona (I-IV) kg 60,00
30 Pietruszka zielona (V-VI) kg 30,00
31 Pomidory (I-V) kg 360,00
32 Pomidory (VI) kg 80,00
33 Por kg 125,00
34 Rzodkiewka bez liści (I-IV) kg 20,00
35 Rzodkiewka bez liści (V-VI) kg 10,00
36 Rzodkiew biała kg 60,00
37 Sałata zielona (I-IV) kg 8,00
38 Sałata zielona (V-VI) kg 15,00
39 Sałata lodowa kg 130,00
40 Seler korzeń kg 500,00
41 Marchew min. średniej wielkości kg 1150,00
42 Ziemniaki żółte lub czerwone, średniej lub dużej wielkości - jednogatunkowe (I-V) min. 100g kg 8800,00
43 Ziemniaki młode żółte lub czerwone - jednogatunkowe (VI) min. 75g kg 1600,00
44 Fasola kolorowa - sucha kg 20,00
45 Fasola duży Jaś - sucha kg 40,00
46 Groch łuszczony kg 27,00
47 Grzyby suszone kg 0,50

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

15331135-2 - Grzyby przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 55027,13 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Arbuz kg 150,00
2 Banany # 170-220g/szt kg 720,00
3 Brzoskwinie # 120-150g/szt kg 30,00
4 Czereśnie kg 55,00
5 Cytryny kg 1,00
6 Grejpfrut # 300-350g/szt kg 120,00
7 Jabłka kg 950,00
8 Jabłka deserowe # 200g-250g/szt kg 800,00
9 Mandarynki # 80-110g/szt kg 500,00
10 Owoce kiwi # 100-120g/szt kg 110,00
11 Pomarańcze # 200 - 250g/szt kg 750,00
12 Truskawki (I-IV) kg 3,00
13 Truskawki (V-VI) kg 350,00
14 Winogrona deserowe (I-VI) kg 15,00
15 Rabarbar kg 300,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

4.5.5.) Wartość części: 26392,58 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 125,00
2 Brokuł - różyczka (4-6 cm) 2000-2500g kg 10,00
3 Brukselka 2000-2500g kg 45,00
4 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 70,00
5 Kalafior - rożyczka 2000-2500g kg 140,00
6 Marchew krojona w kostkę 2000-2500g kg 80,00
7 "Mieszanka kompotowa
(wiśnia, aronia,czarna porzeczka,
śliwka,truskawka)" 400-450g kg 100,00
8 "Mieszanka kompotowa
(wiśnia, aronia,czarna porzeczka,
śliwka,truskawka)" 2000-2500g kg 460,00
9 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 140,00
10 Truskawki 2000-2500g kg 30,00
11 Włoszczyzna mrożona paski (marchew, piertuszka, seler) 2000-2500g kg 25,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.5.5.) Wartość części: 9872,10 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Filety z zielonego śledzia 5000g-13000g kg 78,00
2 Filet z morszczuka, b/s, płaty SHP kg 63,00
3 Filet z morszczuka kapskiego b/s, płaty SHP 180-240g kg 100,00
4 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 80,00
5 Filety z dorsza płaty b/skóry ,SHP kg 160,00
6 Filety z matiasa b/skóry solone (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 56,00
7 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 20,00
8 Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo-majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy, z musztardą, itp.) 1000-3000g kg 22,00
9 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 1000-3000g kg 50,00
10 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 5,00
11 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) - różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 1000-3000g kg 20,00
12 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-3000g kg 30,00
13 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-2000g kg 26,00
14 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 37,50
15 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 10,00
16 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00
17 Makrela wędzona ( tusze) kg 150,00
18 Szproty wędzone kg 4,00
19 Paprykarz # 100-400g kg 60,00
20 Szproty w oleju min 65% mięsa rybnego 150-200g kg 25,00
21 Tuńczyk w oleju - kawałki min. 70% mięsa rybnego 150-200g kg 16,00
22 Śledzie w oleju o zawartości min. 60% mięsa rybnego 150-200g kg 20,00
23 Śledzie w pomidorach o zawartości min. 50% mięsa rybnego 150-200g kg 40,00
24 Ryba w galarecie min. 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 72,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.5.) Wartość części: 30979,89 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Boczek wp. bez kości - świeży kg 5,00
2 Flaki wołowe parzone, cięte kg 65,00
3 Karczek wp. bez kości - świeży kg 90,00
4 Łopatka wp. bez kości - świeża kg 400,00
5 Szynka wieprzowa bez kości (tzw. "kulka" / "myszka") - świeża kg 160,00
6 Szynka wieprzowa bez kości - płat świeży kg 260,00
7 Nóżki wieprzowe - świeże kg 23,00
8 Ogony wieprzowe - świeże kg 33,00
9 Ozory wieprzowe - świeże kg 55,00
10 Płuca wieprzowe - świeże kg 40,00
11 Schab wp. bez kości - świeży kg 280,00
12 Słonina mielona - świeża kg 20,00
13 Wołowe - extra bez kości ("zrazowa górna" / "kulka") - świeże kg 23,00
14 Wołowe z kością - antrykot -świeże, cięte kg 165,00
15 Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 65,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 35892,69 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana waga jednostkowa Jm. Orientacyjna ilość zamówienia
1 Kurczaki świeże 1300 - 1700g kg 60,00
2 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500 - 2000g kg 730,00
3 Serca z indyka - świeże kg 30,00
4 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350 - 400g kg 135,00
5 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 80,00
6 Żołądki z indyka - świeże kg 45,00
7 Filet z piersi kurczaka (cały lub połowa piersi) bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 260,00
8 Filet z piersi z indyka bez kości, żeber, chrząstek - świeży kg 60,00
9 Podudzie z kurczaka - świeże 150 - 180g kg 380,00
10 Udziec z kurczaka b/k, b/skóry - świeży 100 - 200g kg 200,00
11 Udziec z kurczaka b/k, ze skórą - świeży 180 - 220g kg 110,00
12 Skrzydła z indyka - świeże kg 75,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 28665,54 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Nazwa własna# Jm "Orienta
cyjna ilość zamówienia
1 Baleron wieprzowy gotowany(zawartość mięsa wieprzowego min. 75% ) kg 75,00
2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 65% ) kg 90,00
3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 65%) kg 130,00
4 Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa min. 60%) kg 36,00
5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości, bez chrzęści, bez skóry kg 165,00
6 Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.74%) kg 75,00
7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 56,00
8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150,00
9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.65%) kg 143,00
10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 37,00
11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 90,00
12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 160,00
13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 142,00
14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70%) kg 100,00
15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 80,00
16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.65%) kg 95,00
17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 65,00
18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.60%) kg 160,00
19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie" (zawartość mięsa wieprzowego min.60% ) kg 45,00
20 Kości wędzone wieprzowe (np.: schabowe, karkowe) kg 45,00
21 Krupnioki śląskie kg 45,00
22 Bułczanka kg 25,00
23 Metka wieprzowa podwędzana grubo rozdrobniona kg 60,00
24 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 60,00
25 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min. 60%) kg 73,00
26 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 60%) kg 70,00
27 Mielonka wieprzowo-drobiowa w otoczce z galaretki - typu smaczek (zawartość mięsa min. 45%, zawartość galaretki do 10%) kg 50,00
28 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 60%) kg 70,00
29 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 170,00
30 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 65%) kg 110,00
31 Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki min. 75%) kg 110,00
32 Pasztetowa drobiowa kg 36,00
33 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 45,00
34 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 45,00
35 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.75%) kg 135,00
36 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa z indyka min.65%) kg 85,00
37 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 60%) kg 70,00
38 Rolada ze schabu w przyprawach (min. 75% mięsa wieprzowego) kg 70,00
39 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 32,00
40 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40% ) kg 50,00
41 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,00
42 Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego ze schabu min. 80%) kg 50,00
43 Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 56,00
44 Szynka drobiowa z kurczaka podwędzana (zawartość mięsa drobiowego min. 80% ) kg 90,00
45 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 125,00
46 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 65%) kg 80,00
47 Indyk w galarecie (zawartość mięsa z indyka min. 50%) kg 75,00
48 Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 70,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 77851,66 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu "Wymagana
waga jajka" Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 13 500,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 11340,00 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Biszkopty 120-3000g kg 30,00
2 Bombonierka -czekoladki nadziewane bezalkoholowe # 120-150g kg 16,00
3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, truflowe, np. michałki itp.) # kg 4,00
4 Ciastka maślane 500-2500g kg 12,00
5 Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 500-2500g kg 18,00
6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 500-2500g kg 12,00
7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 500-2500g kg 18,00
8 Ciastka owsiane / wielozbożowe 500-2500g kg 16,00
9 Pierniki nadziewane w czekoladzie 500-2500g kg 7,00
10 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 500-1000g kg 12,00
11 Galaretka w czekoladzie kg 4,00
12 Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej)# kg 2,00
13 Wafle bez dodatku cukru 70-150g kg 9,00
14 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 13,00
15 Zestaw wielkanocny z czekolady mlecznej (min.30%masy kakaowej) 80 -100g kg 18,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15840000-8 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze

4.5.5.) Wartość części: 7757,10 PLN

Część 15

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artykułu Wymagana gramatura opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia
1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane min. 25% soku 1000 - 2000ml l 360,00
2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250 - 330ml l 220,00
3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750 - 1000ml l 220,00
4 Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony z owoców czerwonych. Ekstrakt ogólny owoców min. 60% 330 - 500ml l 15,00
5 Soki owocowe 100% 1000ml l 150,00

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15980000-1 - Napoje bezalkoholowe

4.5.5.) Wartość części: 6289,50 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 33401,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 33401,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 33401,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 1) Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowe „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068

7.3.3) Ulica: ul. Żołnierska 20a

7.3.4) Miejscowość: Kalisz

7.3.5) Kod pocztowy: 62-800

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 33401,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 31831,43 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 31831,43 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 31831,43 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowe „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068

7.3.3) Ulica: ul. Żołnierska 20a

7.3.4) Miejscowość: Kalisz

7.3.5) Kod pocztowy: 62-800

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 31831,43 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 140964,97 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 140964,97 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 140964,97 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: „SEMI” Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6312296982

7.3.3) Ulica: ul. Gen. Andersa 6A

7.3.4) Miejscowość: Gliwice

7.3.5) Kod pocztowy: 44-100

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 140964,97 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 52238,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 78902,10 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 52238,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia – Ciastkarnia KAMA Aleksandra Piszczek

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6272375869

7.3.3) Ulica: ul. Przybyły 1

7.3.4) Miejscowość: Świętochłowice

7.3.5) Kod pocztowy: 41-600

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 52238,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 25734,35 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 25734,35 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 25734,35 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: JAKUBIEC Sp. z o.o. sp.k.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6412546467

7.3.3) Ulica: ul. Piastowska 6

7.3.4) Miejscowość: Ruda Śląska

7.3.5) Kod pocztowy: 41-700

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 25734,35 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 43840 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 46154,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 43840 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: F.H.U. „DAMEX” Damian Surmański

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 4980228090

7.3.3) Ulica: ul. Wspólna 12

7.3.4) Miejscowość: Brynek

7.3.5) Kod pocztowy: 42-690

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 43840,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 18064 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 19391,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 18064 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Tomasz Włoch Handel Obwoźny

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262663064

7.3.3) Ulica: ul. Chorzowska 3a/9

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-902

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 18064 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 7981,06 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 7981,06 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 7981,06 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurtownia Mrożonek „Śnieżynka” Renata Idzikowska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6191002383

7.3.3) Ulica: Ślizów nr 93

7.3.4) Miejscowość: Syców

7.3.5) Kod pocztowy: 56-500

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 7981,06 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferta złożona w postępowaniu podlega odrzuceniu.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 7

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 7

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 31756,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37451,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 31756,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 10)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PW Janczar Pokora Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6311020522

7.3.3) Ulica: ul. Św. Jacka 21

7.3.4) Miejscowość: Gliwice

7.3.5) Kod pocztowy: 44-100

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 10)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 31756,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 11)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 20169,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 24714,45 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 22926,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 11)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Sp. z o.o. sp.k.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5470086208

7.3.3) Ulica: ul. Straconki 68

7.3.4) Miejscowość: Bielsko Biała

7.3.5) Kod pocztowy: 43-318

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 11)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 22926,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 12)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 6

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 6

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 70250,40 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 108769,15 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 70250,40 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 12)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PW Janczar Pokora Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6311020522

7.3.3) Ulica: ul. Św. Jacka 21

7.3.4) Miejscowość: Gliwice

7.3.5) Kod pocztowy: 44-100

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 12)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 70250,40 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 13)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 11070,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 11070,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 11070,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 13)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Handlowe „ATLANTA” Katarzyna Kostecka

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262553619

7.3.3) Ulica: ul. Obroki 130

7.3.4) Miejscowość: Katowice

7.3.5) Kod pocztowy: 40-833

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 13)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 11070,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 14)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8817,54 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8817,54 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8817,54 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 14)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowe „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068

7.3.3) Ulica: ul. Żołnierska 20a

7.3.4) Miejscowość: Kalisz

7.3.5) Kod pocztowy: 62-800

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 14)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8817,54 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Część 15

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 15)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6675,28 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6675,28 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6675,28 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 15)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Handlowe „POLARIS” Małgorzata Gruszczyńska ul. Żołnierska 20a 62-800 Kalisz

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068

7.3.3) Ulica: ul. Żołnierska 20a

7.3.4) Miejscowość: Kalisz

7.3.5) Kod pocztowy: 62-800

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 15)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-21

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6675,23 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-06-30

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.