To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-08-29
Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SEMINARIUM SUBREGIONALNEGO ORGANIZOWANEGO PRZEZ WOJEWÓDZKI PRACY W KATOWICACH W RAMACH PROJEKTU ŚLĄSKIE WYZWANIA
Numer ogłoszenia: 185791 - 2014; data zamieszczenia: 29.08.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 172447 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SEMINARIUM SUBREGIONALNEGO ORGANIZOWANEGO PRZEZ WOJEWÓDZKI PRACY W KATOWICACH W RAMACH PROJEKTU ŚLĄSKIE WYZWANIA.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby seminarium subregionalnego organizowanego przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa na potrzeby seminarium subregionalnego organizowanego przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów. W seminarium przewiduje się udział 30 osób. Seminarium odbędzie się we wrześniu 2014 r. Lokalizacja oraz finalna data spotkania zostanie przekazana Wykonawcy najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania. W seminarium przewiduje się udział 30 osób. Usługa cateringowa będzie obejmować: 1) Napoje: a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 2 butelki na osobę: - woda mineralna gazowana (30 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (30 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 30 szt.), - Babeczki owocowe (15 szt.), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (15 szt.). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie 150 szt: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt. x 40 g), - z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną (30 szt. x 40 g), - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (30 szt. x 40 g). - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt. x 40 g), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt. x 40 g), 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 2 kg, 5) Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (30 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (30 porcji x 100 g), 6) Przekąski koktajlowe: - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (20 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (20 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 20 szt.) - koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (20 szt.) 7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - strogonow - (30 porcji x 200 ml na osobę), - barszcz czerwony - (30 porcji x 200 ml na osobę), - krokiety (15 porcji z kapustą i grzybami x 200g, 15 porcji z mięsem x 200g), Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem seminarium. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00), - transport wraz z wniesieniem..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Sląskie Wyzwania w ramach poddziałania 7.2.1 PO KL.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Mama F.H.U., Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1645,61 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 889,80
Oferta z najniższą ceną: 889,80 / Oferta z najwyższą ceną: 3450,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Usługa dostępu do sieci Internet dla potrzeb jednostek organizacyjnych Policji w garnizonie śląskim
- Modernizacja sieci energetycznej GIG-PIB - wymiana transformatora 6 kV
- Remont mieszkań IX/2025
- Obsługa posiadanego Systemu Wydruku, dostawa urządzeń drukujących oraz udostępnienie urządzeń drukujących wraz z kompleksową usługą wydruku
- Remont istniejących szatni Akademii "LGKS 38 PODLESIANKA" oraz zakup nowych szatni kontenerowych dla drużyny seniorów w ramach Budżetu Obywatelskiego.
- Dostawa szaf ubraniowych dla Szkoły Policji w Katowicach
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usług cateringowych"
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań organizowanych w ramach projektu dotacyjnego Województwa Opolskiego "Regiony Rewitalizacji. Edycja 3.0"
- Świadczenie sukcesywnych usług cateringowych w ramach projektu: "Aktywnie i Razem w Annopolu"
- Świadczenie sukcesywnych usług cateringowych w ramach projektu: "Silna rodzina, siłą społeczeństwa"
- Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków uczniom Szkoły Podstawowej im. Wincentego Witosa w Rudzie
- Świadczenie sukcesywnych usług cateringowych na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej.
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.