eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawa podłoży mikrobiologicznych dla Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Krakowie, ul. Brodowicza 13 b.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-08-03

Kraków: Dostawa podłoży mikrobiologicznych dla Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Krakowie, ul. Brodowicza 13 b.
Numer ogłoszenia: 133697 - 2007; data zamieszczenia: 03.08.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 106070 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Inspektorat Weterynarii, ul. Józefa Brodowicza, 30-965 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4187711, fax 012 4187714.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa podłoży mikrobiologicznych dla Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Krakowie, ul. Brodowicza 13 b..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Bulion wzbogaconyEkstrakt mięsny 2,00gEkstrakt drożdżowy 2,00gPepton 5,00gChlorek sodu 4,00gGlukoza 10,0g 250 g 1 op. 2. Bulion zwykłyEkstrakt mięsny 0,40gPepton 4,00gChlorek sodu 3,50gPepton K 5,40gEkstrakt drożdżowy 1,70g 250 g 1 op. 3. Agar wzbogaconyPepton 4,00gEkstrakt mięsny 0,40gEnzymatyczny hydrolizat kazeiny 5,40gEkstrakt drożdżowy 1,70gChlorek sodu 3,50gAgar 14,00g 250 g 6 op. 4. Agar z ekstraktem drożdżowym i glukoząEnzymatyczny hydrolizat kazeiny 5,00gEkstrakt drożdżowy 2,50gGlukoza bezwodna 1,00gAgar od 9 do 18g 500 g 20 op. 5. Agar mleczny dla ogólnej liczby bakteriiPepton kazeinowy 5,00gEkstrakt drożdżowy 2,5gGlukoza bezwodna 1,00gOdtłuszczone mleko w proszku 1,00gAgar 15,00g 500 g 1 op. 6. Agar cukrowy wg ZeissleraEkstrakt mięsny 3,00gPepton 10,00gChlorek sodu 5,00gGlukoza 10,00gAgar 15,00g 500 g 6 op. 7. Płyn do rozcieńczeńEnzymatyczny hydrolizat kazeiny 1,00gChlorek sodu 8,50g 500 g 14 op. 8. Roztwór fizjologiczny chlorku sodowego 500 g 2 op. 9. Woda peptonowa zbuforowanaEnzymatyczny hydrolizat kazeiny 10,00gChlorek sodu 5,00g12-hydrat wodoroortofosforanu di sodu (Na2HPO4·12H2O) 9,00gWodoroortofosforan dipotasu (KH2PO4) 1,5g 500 g 60 op. 10. Agar BGAEkstrakt mięsny 5,00gPepton 10,00gEkstrakt drożdżowy 3,00gOrtofosforan dwusodowy (Na2HPO4) 1,00gOrtofosforan jednosodowy (NaH2PO4) 0,60gAgar 12-18,00gLaktoza 10,00 gSacharoza 10,00 gCzerwień fenolowa 0,09 gZieleń brylantowa 0,005 g 500 g 1 op. 11. Agar XLDEkstrakt drożdżowy 3,00 gChlorek sodu 5,00 gKsyloza 3,75 gLaktoza 7,50 gSacharoza 7,50 gChlorowodorek L-Lizyny 5,00 gTiosiarczan sodu 6,80 gCytrynian amonowo-żelazowy (III) 0,80 gCzerwień fenolowa 0,08 gDezoksycholan sodu 1,00 gAgar 14,50 g 500 g 14 op. 12. Podłoże SołtysaEkstrakt drożdżowy 1,25 gBulion 15,00 gTaurocholan sodowy 2,50 gZieleń brylantowa 0,70 gFuksyna kwaśna 0,50 gCzerwień obojętna 0,05 gAgar 14,00 g 500 g 8 op. 13. Agar Mac ConkeyaPepton z kazeiny 17,00 gPeptone z mięsa 3,00 gChlorek sodu 5,00 gLaktoza 10,00 gMieszanina soli żółci 1,50 gCzerwień obojętna 0,03 gFiolet krystaliczny 0,001 gAgar 13,50 g 500 g 2 op. 14 Bulion z siarczanem sodowo-laurylowymTryptoza 20,00 gLaktoza 5,00 gChlorek sodu 5,00 gSiarczan laurylowo-sodowy 0,1 gFosforan dwupotasowy 2,75 gFosforan jednopotasowy 2,75 g 500 g 2 op. 15 Bulion z laktozą, żółcią i zielenią brylantowąPepton 10,00 gLaktoza 10,00 gSucha żółć wołowa 20,00 gZieleń brylantowa 0,0133 g 500 g 2 op. 16 Agar Baird ParkerPeptone z kazeiny 10,00 gWyciąg mięsny 5,00 gEkstrakt drożdżowy 1,00 gPirogronian sodowy 10,00 gGlicyna 12,00 gChlorek litu 5,00 gAgar 15,00 g 500 g 5 op. 17 Agar YGC ( z chloramfenikolem )Ekstrakt drożdżowy 5,00 gD-glukoza 20,00 gChloramfenikol 0,1 gAgar 14,90 g 500 g 2 op. 18 Agar DRBCPepton 5,00 gGlukoza 10,00 gKwasny fosforan potasowy 1,00 gSiarczan magnezu 0,50 gRóż bengalski 0,025 gChloramfenikol 0,10 gDichloran 0,002 gAgar 15,00 g 500 g 2 op. 19 Podłoże SabouraudPeptone 10,00 gGlukoza 40,00 gAgar 15,00 g 500 g 2 op. 20 Podłoże WrzoskaEkstrakt wątrobowy 4,00 gPepton 10,00 gChlorek sodu 5,00 gGlukoza 5,00 g 500 g 4 op. 21 Odczynnik Kovacsa4-dimetyloaminobenzaldehyd 5,00 gKwas solny, p=1,18g/ml do 1,19g/ml 25 ml2-metylobutan 75 ml 100 ml 4 op. 22 Rurki Browna do kontroli sterylizacji 100 szt. 6 op.. 23 Paski TST 1 rolka 2 rolki 24 Podłoże Wilson Blaira dla beztlenowcówEkstrakt mięsny 3,00 gPepton 10,00 gChlorek sodu 5,00 gGlukoza 10,00 gAgar 15,00 g 250 g 1 op. 25 Podłoże Willis HobbsEkstrakt mięsny 2,40 gPepton 8,00 gLaktoza 6,90 gChlorek sodu 4,00 gCzerwień obojętna 0,0226 gAgar 15,00 g 250 g 1 op. 26 Agar miękkiEkstrakt mięsny 3,00 gPepton 5,00 gAgar 6,00 g 250 g 1 op. 27 Agar półpłynnyEkstrakt mięsny 3,00 gPepton 10,00 gChlorek sodu 5,00 gAgar 2,50 g 100 g 1 op. 28. Tween 80 100 ml 5 op. 29. Anareocult A 10 szt. 5 op. 30. Anareocult C 25 szt. 5 op. 31. Płytki odciskowe do mikrobiologicznej kontroli czystości powierzchni 1 szt. 700 szt. 32. Kostka wątrobowa 250 g 10 op. 33 Parafina płynna 800 g 3 op. 34 A.L. ( Agar Listeria wg Ottaviani i Agosti )Peptone mięsny 18,00 gTrypton 6,00 gEkstrakt drożdżowy 10,00 gPirogronian sodu 2,00 gGlukoza 2,00 gGlicerofosforan magnezu 1,00 gBezwodny siarczan magnezu 0,50 gChlorek sodu 5,00 gChlorek litu 10,00 gBezwodny Na2HPO4 2,50 gSubstrat chromogeny 0,05 gAgar 13,50 g+ Suplement 1 i Suplement 2 500 g 14 op. 35 Bulion FraseraPeptone 5,00 gTrypton 5,00 gWyciąg mięsny 5,00 gWyciąg drożdżowy 5,00 gChlorek sodu 20,00 gWodorofosforan disodowy 12,00 gDiwodorofosforan potasowy 1,35 gEskulina 1,00 gChlorek litu 3,00 gSól sodowa kwasu nalidyksowego 0,02 g+ odpowiednia ilość suplementu 500 g 2 op. 36 Bulion pół FraseraPeptone 5,00 gTrypton 5,00 gWyciąg mięsny 5,00 gWyciąg drożdżowy 5,00 gChlorek sodu 20,00 gWodorofosforan disodowy 12,00 gDiwodorofosforan potasowy 1,35 gEskulina 1,00 g+ odpowiednia ilość suplementu 500 g 40 op.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 24.14.70.00 - Różne organiczne substancje chemiczne Kod CPV wg słownika 2008: 24.32.70.00 - Różne organiczne substancje chemiczne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 40810,6 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 34 NAZWA: A.L. ( Agar Listeria wg Ottaviani i Agosti )Peptone mięsny 18,00 gTrypton 6,00 gEkstrakt drożdżowy 10,00 gPirogronian sodu 2,00 gGlukoza 2,00 gGlicerofosforan magnezu 1,00 gBezwodny siarczan magnezu 0,50 gChlorek sodu 5,00 gChlorek litu 10,00 gBezwodny Na2HPO4 2,50 gSubstrat chromogeny 0,05 gAgar.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.08.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BIO-RAD POLSKA SP. Z O.O., UL. NAKIELSKA 3, 01-106 WARSZAWA, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 14580.00
  • Oferta z najniższą ceną: 13455.24 / oferta z najwyższą ceną: 14564.28
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.