OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/02/15-229063
Nazwa: Narodowy Bank Polski Oddział Okręgowy w Krakowie
Adres: Basztowa 20, 30-960 Kraków
Województwo: małopolskie
Telefon: 0126185168
Fax: 0124216306
e-mail: sekretariat.krakow@mail.nbp.pl
Osoba upoważniona do kontaktów: Anna Szczepaniak
Określenie przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów wędliniarskich i przetworów z mięsa do Ośrodka Wypoczynkowego Narodowego Banku Polskiego Bankowiec w Zakopanem, ul. Bulwary Słowackiego 14, oznaczonych kodem CPV 15.10.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-zwierzece-mieso-i-produkty-miesne'>Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</a>
, spełniających właściwe dla zamawianego asortymentu Polskie Normy określone w załączniku do Rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 29 września 1999r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie obowiązku stosowania Polskich Norm (Dz. U. Nr 88 poz. 989) lub w oparciu o opracowane we własnym zakresie Zakładowe Dokumenty Normalizacyjne, w ilościach maksymalnych:
- produkty wędliniarskie: 7.725 kg, ogółem we wszystkich asortymentach,
- przetwory z mięsa konserwowe: 180 szt., ogółem we wszystkich asortymentach,
realizowana w okresie 36 miesięcy od dnia podpisania umowy (termin pożądany- od dnia 01 maja 2007r. do dnia 30 kwietnia 2010r.)
Zamawiany asortyment:
Kiełbasa zwyczajna, kiełbasa wiejska, kiełbasa chłopska, kiełbasa biała, kabanos, boczek wędzony, rolada boczkowa, serdelki, parówki cielęco wieprzowe, salceson wiejski, pasztet pieczony, schab pieczony b/k, pasztetowa, kiełbasa szynkowa, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha, mielonka prasowana, szynka gotowana, szynka wiejska, szynka cygańska, szynka chłopska, szynka prasowana, szynka pieczona, bekon, bekon cygański, baleron, polędwica sopocka, filet wędzony, kaszanka, salami galicyjskie, salami z ziołami, karczek pieczony, gulasz angielski.
1. Produkty wędliniarskie:
Wykonawca dostarcza cały asortyment przedmiotu zamówienia świeży, nigdy nie poddawany procesowi zamrożenia.
Wykonawca dostarcza przedmiot zamówienia najwyższej jakości handlowej określonej przepisami, o cechach opisanych w załączniku do SIWZ , pochodzący wyłącznie z własnej produkcji Wykonawcy, wytworzony tradycyjnymi metodami (peklowanie mięsa metodą tradycyjną na sucho lub zalewowo, wędzenie metodą tradycyjną w wędzarni opalanej drewnem).
2. Przetwory z mięsa konserwowe:
Wykonawca dostarcza przetwory z mięsa konserwowe najwyższej jakości handlowej określonej przepisami, o cechach opisanych w załączniku do SIWZ, w oryginalnych opakowaniach Wytwórcy, spełniających wymogi przepisów obowiązujących dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Pełny tekst ogłoszenia znajduje się na stronie internetowej Zamawiającego pod adresem www.nbp.pl
Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg ograniczony
Kryteria oceny ofert: - cena całkowita brutto oferty- 50 % - gwarantowany czas dostawy, liczony w pełnych godzinach, od godziny złożenia zamówienia w sytuacjach awaryjnych do godziny wykonania dostawy do Zamawiającego- 40 % - gwarantowany czas dostawy liczony w pełnych dniach od dnia produkcji do dnia wykonania dostawy do Zamawiającego - 10 %
Termin składania ofert: 1901-01-01
Miejsce składania ofert:
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Dostawa samochodu osobowego SUV klasy D o napędzie hybrydowym plug-in.
- Dostawa aparatów telefonicznych VOIP dla Sądu Rejonowego w Wieliczce
- Wyłonienie wykonawcy w zakresie sukcesywnej dostawy papieru biurowego, na potrzeby wszystkich jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie (z wyłączeniem UJ Collegium Medicum).
- Remont systemu zasilania traktu jonów Cyklotronu AIC-144 (DZP.260.43.2025)
- ZP.118.2025 - Dostawa autonomicznego systemu do identyfikacji mikropróbek
- Remont instalacji wentylacji w budynku domu studenckiego DS9 "Omega" przy ul. Budryka 9 w Krakowie - KC-DE-zp.272-667/25
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa środków spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego dzieci w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Otmicach w roku 2026
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu ZSTW w Trzcianie na rok 2026
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów na stołówkę dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2026 roku"
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: część A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa; część B - drób i podroby drobiowe
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 i nr 2 w Lidzbarku od 1 stycznia 2026 do 31 grudnia 2026 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Lidzbarku na rok 2026





