eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krakówdostawa produktów wędliniarskich i przetworów z mięsa do Ośrodka Wypoczynkowego Narodowego Banku Polskiego Bankowiec w Zakopanem, ul. Bulwary...


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/02/15-229063


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Narodowy Bank Polski Oddział Okręgowy w Krakowie
Adres: Basztowa 20, 30-960 Kraków
Województwo: małopolskie

Telefon: 0126185168
Fax: 0124216306
e-mail: sekretariat.krakow@mail.nbp.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Anna Szczepaniak


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów wędliniarskich i przetworów z mięsa do Ośrodka Wypoczynkowego Narodowego Banku Polskiego Bankowiec w Zakopanem, ul. Bulwary Słowackiego 14, oznaczonych kodem CPV 15.10.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-zwierzece-mieso-i-produkty-miesne'>Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne</a>
, spełniających właściwe dla zamawianego asortymentu Polskie Normy określone w załączniku do Rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 29 września 1999r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie obowiązku stosowania Polskich Norm (Dz. U. Nr 88 poz. 989) lub w oparciu o opracowane we własnym zakresie Zakładowe Dokumenty Normalizacyjne, w ilościach maksymalnych:
- produkty wędliniarskie: 7.725 kg, ogółem we wszystkich asortymentach,
- przetwory z mięsa konserwowe: 180 szt., ogółem we wszystkich asortymentach,
realizowana w okresie 36 miesięcy od dnia podpisania umowy (termin pożądany- od dnia 01 maja 2007r. do dnia 30 kwietnia 2010r.)
Zamawiany asortyment:
Kiełbasa zwyczajna, kiełbasa wiejska, kiełbasa chłopska, kiełbasa biała, kabanos, boczek wędzony, rolada boczkowa, serdelki, parówki cielęco wieprzowe, salceson wiejski, pasztet pieczony, schab pieczony b/k, pasztetowa, kiełbasa szynkowa, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha, mielonka prasowana, szynka gotowana, szynka wiejska, szynka cygańska, szynka chłopska, szynka prasowana, szynka pieczona, bekon, bekon cygański, baleron, polędwica sopocka, filet wędzony, kaszanka, salami galicyjskie, salami z ziołami, karczek pieczony, gulasz angielski.

1. Produkty wędliniarskie:
Wykonawca dostarcza cały asortyment przedmiotu zamówienia świeży, nigdy nie poddawany procesowi zamrożenia.
Wykonawca dostarcza przedmiot zamówienia najwyższej jakości handlowej określonej przepisami, o cechach opisanych w załączniku do SIWZ , pochodzący wyłącznie z własnej produkcji Wykonawcy, wytworzony tradycyjnymi metodami (peklowanie mięsa metodą tradycyjną na sucho lub zalewowo, wędzenie metodą tradycyjną w wędzarni opalanej drewnem).
2. Przetwory z mięsa konserwowe:
Wykonawca dostarcza przetwory z mięsa konserwowe najwyższej jakości handlowej określonej przepisami, o cechach opisanych w załączniku do SIWZ, w oryginalnych opakowaniach Wytwórcy, spełniających wymogi przepisów obowiązujących dla materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Pełny tekst ogłoszenia znajduje się na stronie internetowej Zamawiającego pod adresem www.nbp.pl

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg ograniczony

Kryteria oceny ofert: - cena całkowita brutto oferty- 50 % - gwarantowany czas dostawy, liczony w pełnych godzinach, od godziny złożenia zamówienia w sytuacjach awaryjnych do godziny wykonania dostawy do Zamawiającego- 40 % - gwarantowany czas dostawy liczony w pełnych dniach od dnia produkcji do dnia wykonania dostawy do Zamawiającego - 10 %

Termin składania ofert: 1901-01-01
Miejsce składania ofert:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.