eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płock › Organizacja usługi cateringowej

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-01-21

Płock: Organizacja usługi cateringowej
Numer ogłoszenia: 24460 - 2014; data zamieszczenia: 21.01.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku , Pl. Dąbrowskiego 2, 09-402 Płock, woj. mazowieckie, tel. 24 3665400, faks 24 3665421.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwszplock.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja usługi cateringowej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi cateringowej Część 1 Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, ul. Gałczyńskiego 28, 09-402 Płock Termin: luty 2014- maj 2014 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Część 2 Miejsce - Warszawa Termin: październik 2014- styczeń 2015 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla Części 1 i 2 Przerwa kawowa: Forma: stół szwedzki kawa, herbata (uzupełniane w miarę potrzeb) sok owocowy, (uzupełniany w miarę potrzeb) cukier, cytryna, śmietanka, ciastko deserowe 100 g na osobę, owoce ( banany, winogrona, mandarynki) 100 g na osobę Przerwa obiadowa: 1 zestaw: 1 danie: Krem pomidorowy z płatkami z migdałów i bazylią, 2 danie: Grillowany filet z kurczaka, 2 zestaw: 1 danie: Rosół z makaronem, 2 danie: Zraziki wołowe, 3 zestaw: 1 danie: Żurek z bułką, 2 danie: Karkówka w sosie grzybowym, Do każdego zestawu należy dodać frytki, bukiet surówek w odpowiedniej ilości oraz herbatę i cukier. Dania obiadowe podawane będą zestawami w taki sposób, aby na każdym spotkaniu był jeden z trzech zestawów obiadowych wskazanych poniżej. Wykonawca nie może podać tego samego zestawu na dwóch spotkaniach następujących po sobie. Każdy z uczestników otrzyma jeden zestaw obiadowy podany do stolika. Sposób podania: obsługa techniczna w trakcie serwowania obiadu, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkanin. Zamawiający określi dokładne terminy oraz godziny realizacji zamówienia po podpisaniu umowy lub na 3 dni przed planowanym spotkaniem mailowo podając: godzinę przerwy kawowej i obiadowej, termin, miejsce oraz ilość uczestników..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia, tj. posiada aktualne pozwolenie na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej udokumentowane decyzją organu inspekcji sanitarnej.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz ofertowy- Załącznik Nr 1 Pełnomocnictwo /oryginał lub kopia poświadczona notarialnie/ osoby lub osób podpisujących ofertę - jeżeli uprawnienie do podpisu nie wynika bezpośrednio z załączonych dokumentów. W przypadku złożenia oferty wspólnej - pełnomocnictwo udzielone liderowi.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwszplock.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, Pl. Dąbrowskiego 2, 09-402 Płock, pok. 127.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.01.2014 godzina 08:45, miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, Pl. Dąbrowskiego 2, 09-402 Płock - Sekretariat Kanclerza, pok. 202,.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt: Wzmocnienie kompetencji zawodowych nauczycieli kształcenia zawodowego z Mazowsza w odpowiedzi na wyzwania współczesnej oświaty realizowany przez Państwową Wyższą Szkołę Zawodową, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach; Działanie 9.4. Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, ul. Gałczyńskiego 28, 09-402 Płock Termin: luty 2014- maj 2014 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Przerwa kawowa: Forma: stół szwedzki - kawa, herbata (uzupełniane w miarę potrzeb) - sok owocowy, (uzupełniany w miarę potrzeb) - cukier, cytryna, śmietanka, - ciastko deserowe 100 g na osobę, - owoce ( banany, winogrona, mandarynki) 100 g na osobę Przerwa obiadowa: 1 zestaw: 1 danie: Krem pomidorowy z płatkami z migdałów i bazylią, 2 danie: Grillowany filet z kurczaka, 2 zestaw: 1 danie: Rosół z makaronem, 2 danie: Zraziki wołowe, 3 zestaw: 1 danie: Żurek z bułką, 2 danie: Karkówka w sosie grzybowym, Do każdego zestawu należy dodać frytki, bukiet surówek w odpowiedniej ilości oraz herbatę i cukier. Dania obiadowe podawane będą zestawami w taki sposób, aby na każdym spotkaniu był jeden z trzech zestawów obiadowych wskazanych poniżej. Wykonawca nie może podać tego samego zestawu na dwóch spotkaniach następujących po sobie. Każdy z uczestników otrzyma jeden zestaw obiadowy podany do stolika. Sposób podania: obsługa techniczna w trakcie serwowania obiadu, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkanin. Zamawiający określi dokładne terminy oraz godziny realizacji zamówienia po podpisaniu umowy lub na 3 dni przed planowanym spotkaniem mailowo podając: godzinę przerwy kawowej i obiadowej, termin, miejsce oraz ilość uczestników..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 2 Miejsce - Warszawa Termin: październik 2014- styczeń 2015 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Przerwa kawowa: Forma: stół szwedzki - kawa, herbata (uzupełniane w miarę potrzeb) - sok owocowy, (uzupełniany w miarę potrzeb) - cukier, cytryna, śmietanka, - ciastko deserowe 100 g na osobę, - owoce ( banany, winogrona, mandarynki) 100 g na osobę Przerwa obiadowa: 1 zestaw: 1 danie: Krem pomidorowy z płatkami z migdałów i bazylią, 2 danie: Grillowany filet z kurczaka, 2 zestaw: 1 danie: Rosół z makaronem, 2 danie: Zraziki wołowe, 3 zestaw: 1 danie: Żurek z bułką, 2 danie: Karkówka w sosie grzybowym, Do każdego zestawu należy dodać frytki, bukiet surówek w odpowiedniej ilości oraz herbatę i cukier. Dania obiadowe podawane będą zestawami w taki sposób, aby na każdym spotkaniu był jeden z trzech zestawów obiadowych wskazanych poniżej. Wykonawca nie może podać tego samego zestawu na dwóch spotkaniach następujących po sobie. Każdy z uczestników otrzyma jeden zestaw obiadowy podany do stolika. Sposób podania: obsługa techniczna w trakcie serwowania obiadu, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkanin. Zamawiający określi dokładne terminy oraz godziny realizacji zamówienia po podpisaniu umowy lub na 3 dni przed planowanym spotkaniem mailowo podając: godzinę przerwy kawowej i obiadowej, termin, miejsce oraz ilość uczestników..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.