eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płock › Organizacja usługi cateringowej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-02-06

Płock: Organizacja usługi cateringowej
Numer ogłoszenia: 42644 - 2014; data zamieszczenia: 06.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 24460 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, Pl. Dąbrowskiego 2, 09-402 Płock, woj. mazowieckie, tel. 24 3665400, faks 24 3665421.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja usługi cateringowej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi cateringowej. Część 1 Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, ul. Gałczyńskiego 28, 09-402 Płock Termin: luty 2014- maj 2014 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Część 2 Miejsce - Warszawa Termin: październik 2014- styczeń 2015 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla Części 1 i 2 Przerwa kawowa: Forma: stół szwedzki - kawa, herbata (uzupełniane w miarę potrzeb) - sok owocowy, (uzupełniany w miarę potrzeb) - cukier, cytryna, śmietanka, - ciastko deserowe 100 g na osobę, - owoce ( banany, winogrona, mandarynki) 100 g na osobę Przerwa obiadowa: 1 zestaw: 1 danie: Krem pomidorowy z płatkami z migdałów i bazylią, 2 danie: Grillowany filet z kurczaka, 2 zestaw: 1 danie: Rosół z makaronem, 2 danie: Zraziki wołowe, 3 zestaw: 1 danie: Żurek z bułką, 2 danie: Karkówka w sosie grzybowym, Do każdego zestawu należy dodać frytki, bukiet surówek w odpowiedniej ilości oraz herbatę i cukier. Dania obiadowe podawane będą zestawami w taki sposób, aby na każdym spotkaniu był jeden z trzech zestawów obiadowych wskazanych poniżej. Wykonawca nie może podać tego samego zestawu na dwóch spotkaniach następujących po sobie. Każdy z uczestników otrzyma jeden zestaw obiadowy podany do stolika. Sposób podania: obsługa techniczna w trakcie serwowania obiadu, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkanin. Zamawiający określi dokładne terminy oraz godziny realizacji zamówienia po podpisaniu umowy lub na 3 dni przed planowanym spotkaniem mailowo podając: godzinę przerwy kawowej i obiadowej, termin, miejsce oraz ilość uczestników..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Wzmocnienie kompetencji zawodowych nauczycieli kształcenia zawodowego z Mazowsza w odpowiedzi na wyzwania współczesnej oświaty realizowanego przez Państwową Wyższą Szkołę Zawodową, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach; Działanie 9.4. Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: 1

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.02.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piotr Lewandowski PHU GASTR Restauracja Klub Prawnika, ul. Staromiejska 2, 09-400 Płock, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6812,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5292,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5292,00 / Oferta z najwyższą ceną: 17280,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.