eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2015-01-22

Nysa: Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze
Numer og³oszenia: 9325 - 2015; data zamieszczenia: 22.01.2015
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny w Nysie , ul. Ko¶ciuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia s± dostawy cukru bia³ego, warzyw przetworzonych, ryb przetworzonych i jaj kurzych na potrzeby Zak³adu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilo¶æ Czê¶æ 1 Cukier bia³y 1. Cukier bia³y - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 12.000 Czê¶æ 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, zg. z PN kl/gat. I,kg 3.500 Czê¶æ 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 2. Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 500 Czê¶æ 4 Warzywa str±czkowe suszone 1. Fasola suszona - Ja¶ ¶redni - gramatura jednostkowa do 25 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.500 2. Groch suchy ³uskany - po³ówki - gramatura jednostkowa od 25 do 50 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 Czê¶æ 5 Ryby konserwowane 1. Sa³atka rybna- opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 2. Ryba w pomidorach - opakowanie jednostkowe 200g, 300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I,kg 840 3. Ryba w w oleju - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I,kg 840 4. Paprykarz szczeciñski - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 Czê¶æ 6 Ryby przetworzone - mro¿one 1. Filet mro¿ony z dorsza - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 2. Filet mro¿ony z mintaja - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 3. Burger rybny z warzywami - zawarto¶æ glazury max. 5% - opakowanie od 2 do 15 kg, zg. z PN kl./gat.I,kg 2.000 5. Farsz rybny (z mintaja,dorsza lub miruny) bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 5% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 Czê¶æ 7 Jaja kurze/¶wie¿e 1. Jaja kurze konsumpcyjne, ¶wie¿e klasa A, grupa wagowa M (53 - 63 gram/szt),opakowanie:wyt³oczki papierowe lub plastikowe zawieraj±ce od 10 do 30 szt. jaj, zg. z PN kl./gat. jw., szt. 65.000.

II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 03.22.00.00-0, 03.10.00.00-2.

II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiaj±cy nie wymaga wniesieni wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca z³o¿y o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówieñ publicznych(Dz. U. z 2013r poz 907) bêd±ce za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ; z formu³a spe³nia / nie spe³nia

  • III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca z³o¿y o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówieñ publicznych(Dz. U. z 2013r poz 907) bêd±ce za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ; z formu³a spe³nia / nie spe³nia

  • III.3.3) Potencja³ techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca z³o¿y o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówieñ publicznych(Dz. U. z 2013r poz 907) bêd±ce za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ; z formu³a spe³nia / nie spe³nia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca z³o¿y o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówieñ publicznych(Dz. U. z 2013r poz 907) bêd±ce za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ; z formu³a spe³nia / nie spe³nia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku

    • Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca z³o¿y o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r - Prawo zamówieñ publicznych(Dz. U. z 2013r poz 907) bêd±ce za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ; z formu³a spe³nia / nie spe³nia

III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:

  • o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;
  • wykonawca powo³uj±cy siê przy wykazywaniu spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu na zasoby innych podmiotów, które bêd± bra³y udzia³ w realizacji czê¶ci zamówienia, przedk³ada tak¿e dokumenty dotycz±ce tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, okre¶lonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Je¿eli wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedk³ada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania potwierdzaj±cy, ¿e:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci - wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotycz±ce przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej

  • lista podmiotów nale¿±cych do tej samej grupy kapita³owej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, ¿e nie nale¿y do grupy kapita³owej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Oprócz o¶wiadczenia i spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu o których mowa w pkt. III.3.1 do III.3.5 i dokumentów okre¶lonych w pkt. III.4 wykonawca przedk³ada: aktualne dokumenty potwierdzaj±ce uprawnienia osób podpisuj±cych ofertê, o ile nie wynikaj± z przepisów lub innych dokumentów rejestrowych; wype³niony formularz ofertowy wed³ug danych zawartych w za³±cznikach nr 5a,5b,5c,5d,5e,5f,i 5g do SIWZ; podpisany/parafowany projekt umowy - z wykorzystaniem wzoru - za³±cznik nr 6 do SIWZ. Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ powierzenia przez wykonawcê wykonania czê¶ci zamówienia lub ca³o¶ci zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku wykonawca zobowi±zuje siê do wskazania w swojej ofercie czê¶ci zamówienia (zakresu) których wykonanie zamierza powierzyæ podwykonawcom. W przypadku braku takiego o¶wiadczenia zamawiaj±cy uzna, i¿ wykonawca bêdzie realizowa³a zamówienie bez udzia³u podwykonawcy. Wykonawca mo¿e polegaæ na wiedzy i do¶wiadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolno¶ciach finansowych innych podmiotów niezale¿nie od charakteru prawnego ³±cz±cych go z innymi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowi±zany jest udowodniæ zamawiaj±cemu, i¿ bêdzie dysponowa³ zasobami niezbêdnymi do realizacji zamówienia, w szczególno¶ci przedstawiaj±c w tym celu pisemne zobowi±zanie tych podmiotów do oddania do dyspozycji niezbêdnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. Je¿eli wykonawca, wskazuj±c spe³nienie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych polega na zasobach innych podmiotów na zasadach okre¶lonych w art. 26 ust. 2b ustawy, zamawiaj±cy, w celu oceny, czy wykonawca bêdzie dysponowa³ zasobami innych podmiotów w stopniu niezbêdnym dla nale¿ytego wykonania zamówienia i oceny, czy stosunek ³±cz±cy wykonawcê z innymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostêp do ich zasobów, ¿±da dokumentów dotycz±cych w szczególno¶ci: a) zakresu dostêpnych wykonawcy zasobów innego podmiotu, b) sposobu wykorzystania zasobów innego podmiotu przez wykonawcê przy wykonaniu zamówienia, c) charakter stosunku, jaki bêdzie ³±czy³ wykonawcê z innym podmiotem, d) zakresu i okresu udzia³u podmiotu przy wykonaniu zamówienia. W przypadku gdy podmioty te bêd± bra³y udzia³ w realizacji zamówienia zobowi±zane s± z³o¿yæ dokumenty wymienione w pkt III.4. Wykonawcy mog± równie¿ wspólnie ubiegaæ siê o udzielenie zamówienia/ przez dwa lub wiêcej podmioty gospodarcze(konsorcja, spó³ki cywilne). W odniesieniu do wymagañ postawionych przez Zamawiaj±cego, ka¿dy z wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia winien spe³niaæ wszystkie wymagania okre¶lone w SIWZ i z³o¿yæ dokumenty wymienione wy¿ej w pkt. III.3, III.4, przy czym dokumenty wymienione w pkt. III.3.1 do III.3.5 sk³ada co najmniej jeden z tych wykonawców, albo wszyscy wykonawcy wspólnie, natomiast dokumenty wymienione w pkt III.4 winny byæ z³o¿one przez ka¿dego wykonawcê - partnera z osobna. Oferta musi byæ podpisana w taki sposób, by prawnie zobowi±zywa³a wszystkich wykonawców wystêpuj±cych wspólnie. Podmioty wystêpuj±ce wspólnie ponosz± solidarn± odpowiedzialno¶æ za nie wykonanie lub nienale¿yte wykonanie zobowi±zañ. Dokumenty podmiotów zagranicznych - je¿eli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania, nie wydaje siê dokumentów wymienionych w pkt. III.4.3.1 zastêpuje siê je dokumentem zawieraj±cym o¶wiadczenie, w którym okre¶la siê tak¿e osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy z³o¿one przed w³a¶ciwym organem s±dowym, administracyjnym albo organem samorz±du zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania lub przed notariuszem. Dokumenty - o¶wiadczenia powinny byæ wystawione w terminach przewidzianych tak jak do dokumentów o których mowa w pkt 4.3.1. Pozosta³e o¶wiadczenia czyli o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków udzia³u wed³ug wzoru - za³±cznik nr 2, o¶wiadczenie o nie podleganiu wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych wed³ug wzoru - za³±cznik nr 3, o¶wiadczenie o przynale¿no¶ci do grupy kapita³owej wed³ug wzoru - za³±cznik nr 4 i formularze ofertowe - za³±czniki nr 5, parafowany/podpisany projekt umowy - za³±cznik nr 6 winny byæ równie¿ do³±czone do oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowieñ umowy oraz okre¶lenie warunków zmian

Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ zmiany ceny artyku³ów na wniosek jednej ze stron z³o¿ony nie pó¼niej ni¿ 14 dni przed wprowadzeniem zmian. Mo¿liwo¶æ zmiany ceny wymienionej w § 1 pkt. 4 umowy mo¿e nast±piæ, nie wcze¶niej jednak ni¿ po 3 miesi±cach licz±c od dnia podpisania umowy, nie czê¶ciej ni¿ raz na kwarta³ i nie wiêcej ni¿ o warto¶æ wska¼nika cen towarów i us³ug konsumpcyjnych ustalonego przez Prezesa GUS za poprzedni kwarta³. Zamawiaj±cy dopuszcza równie¿ mo¿liwo¶æ zmiany cen artyku³ów w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i us³ug (VAT) na skutek zmiany jej wysoko¶ci dokonanych ustaw± o podatku od towarów i us³ug oraz do obni¿enia ceny okre¶lonej w umowie w przypadku spadku cen towarów na wolnym rynku stanowi±cych przedmiot umowy do u¶rednionych cen na tym rynku i do obni¿enia ceny objêtych ni± artyku³ów w sytuacjach wprowadzenia przez wykonawcê cen promocyjnych z uwzglêdnieniem wymogów okre¶lonych w opisie przedmiotu zamówienia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny 48 - 300 Nysa ul. Ko¶ciuszki 4a Dzia³ Kwatermistrzowski lub na stronie internetowej www.zp.sw.gov.pl.

IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 03.02.2015 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat lub Brama G³ówna Zak³adu Karnego 48 - 300 Nysa ul. Ko¶ciuszki 4a.

IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Cukier bia³y.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Cukier bia³y - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 12.000.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Koncentrat pomidorowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.500.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.14.27-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Warzywa przetworzone - soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 2. Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 500.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.11.37-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Warzywa str±czkowe suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Fasola suszona - Ja¶ ¶redni - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.500 2. Groch suchy ³uskany - po³ówki - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.000.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.22.10-5, 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Ryby konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Sa³atka rybna- opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 2. Ryba w pomidorach - opakowanie jednostkowe 200g, 300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I,kg 840 3. Ryba w w oleju - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 840 4. Paprykarz szczeciñski - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.24.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Ryby przetworzone - mro¿one.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Filet mro¿ony z dorsza - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 2. Filet mro¿ony z mintaja - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 3. Burger rybny z warzywami - zawarto¶æ glazury max. 5% - opakowanie od 2 do 15 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 5. Farsz rybny (z mintaja,dorsza lub miruny) bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 5% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.22.90.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Jaja kurze konsumpcyjne, ¶wie¿e klasa A, grupa wagowa M (53 - 63 gram/szt),opakowanie:wyt³oczki papierowe lub plastikowe zawieraj±ce od 10 do 30 szt. jaj, zg. z PN kl./gat. jw., szt. 65.000.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.