eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2015-03-03

Nysa: Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze
Numer og³oszenia: 29151 - 2015; data zamieszczenia: 03.03.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 9325 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny w Nysie, ul. Ko¶ciuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Cukier bia³y, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia s± dostawy cukru bia³ego, warzyw przetworzonych, ryb przetworzonych i jaj kurzych na potrzeby Zak³adu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilo¶æ Czê¶æ 1 Cukier bia³y 1. Cukier bia³y - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 12.000 Czê¶æ 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.500 Czê¶æ 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 2. Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 500 Czê¶æ 4 Warzywa str±czkowe suszone 1. Fasola suszona - Ja¶ ¶redni - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.500 2. Groch suchy ³uskany - po³ówki - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.000 Czê¶æ 5 Ryby konserwowane 1. Sa³atka rybna- opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 2. Ryba w pomidorach - opakowanie jednostkowe 200g, 300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 840 3. Ryba w w oleju - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 840 4. Paprykarz szczeciñski - opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 Czê¶æ 6 Ryby przetworzone - mro¿one 1. Filet mro¿ony z dorsza - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 2. Filet mro¿ony z mintaja - bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 3. Burger rybny z warzywami - zawarto¶æ glazury max. 5% - opakowanie od 2 do 15 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 5. Farsz rybny (z mintaja,dorsza lub miruny) bez o¶ci, ³usek i skóry, zawarto¶æ glazury max. 5% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I,kg 2.000 Czê¶æ 7 Jaja kurze/¶wie¿e 1. Jaja kurze konsumpcyjne, ¶wie¿e klasa A, grupa wagowa M (53 - 63 gram/szt),opakowanie:wyt³oczki papierowe lub plastikowe zawieraj±ce od 10 do 30 szt. jaj, zg. z PN kl./gat. jw., szt. 65.000.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.10.00.00 - Produkty rolnictwa i ogrodnictwa .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Cukier bia³y

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • LIPRO Roman Lipowicz, ul.Aliantów 4, 88-400 ¯nin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 24000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 23640,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 23640,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 27480,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Koncentrat pomidorowy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiêbiorstwo Produkcji Spo¿ywczej FRYKAS, ul. Reymonta 4, 64-000 Ko¶cian, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 13545,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 13090,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 13090,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24955,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 3   

Nazwa: Warzywa przetworzone - soja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H. POLARIS Ma³gorzata Gruszczyñska, ul. ¯o³nierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 4842,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 5022,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 5022,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 18360,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 4   

Nazwa: Warzywa str±czkowe suszone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AGRO INVEST Gospodarstwo Rolne Janusz £ach, Radzowice 63, 56-504 Dziadowa K³oda, kraj/woj. dolno¶l±skie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 14500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 11300,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 11300,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 20480,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 5   

Nazwa: Ryby konserwowane

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HURT - DETAL MA£ - MAR Józef Kwieciñski, ¯³obizna ul. Brzeska 2, 49-305 Brzeg, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 34659,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 33202,80

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 17888,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 73852,80

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 6   

Nazwa: Ryby przetworzone - mro¿one

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONS - KRAK Spó³ka Jawna Andrzej Jaworski, Marek Widur, ul. Biskupiñska 23, 30-723 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 26800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 26352,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 26352,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 34020,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 7   

Nazwa: Jaja kurze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HANDEL HURTOWY I DETALICZNY OWOCAMI WARZYWAMI I ARTYKU£AMI SPO¯YWCZYMI - Jacek Molka, ul. Ogrodowa 3, 63-405 Sieroszewice, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 16250,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 18850,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 18850,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24050,00

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.