To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-04-16
Gostynin: Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie.
Numer ogłoszenia: 87465 - 2010; data zamieszczenia: 16.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 61021 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Gostyniński, ul. Dmowskiego 13, 09-500 Gostynin, woj. mazowieckie, tel. 024 2357981, faks 024 2357985.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich oraz mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: 1. drobiu i wyrobów drobiarskich (CPV 15112000-6) 2. mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych (CPV 15131100-6) pierwszej jakości dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie Zadanie 1. Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. ćwiartka tylna z kurczaka 720 2. filet z piersi kurczaka 360 3. kurczęta klasy A 720 4. porcje rosołowe 180 5. wątróbka drobiowa 290 6. flaki drobiowe 350 7. szynka drobiowa 280 8. mortadela 240 Zadanie 2. Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg/rok 1. kaszanka 100 2. pasztetowa 120 3. salceson biały 240 4. parówki 400 5. baleron 150 6. kiełbasa biała surowa 50 7. kiełbasa cienka typu podwawelska 300 8. kiełbasa typu krakowska parzona 200 9. kiełbasa typu żywiecka parzona 200 10. kiełbasa typu szynkówka 200 11. pieczeń rzymska 150 12. polędwica 150 13. szynka tyrolska 150 14. szynka konserwowa 200 15. szynka wieprzowa wędzona 150 16. boczek wędzony parzony 40 17. polędwica z warzywami 150 18. pasztet pieczony 300 19. golonka świeża 150 20. nogi wieprzowe świeże 100 21. wątróbka wieprzowa świeża 100 22. łopatka bez kości 280 23. szynka bez kości 280 24. schab wieprzowy świeży bez kości 160 25. karkówka bez kości 160 26. mięso wieprzowe gulaszowe 140 27. żeberka wieprzowe świeże 150 W przypadku posiadania przez oferenta wyrobów o tej samej jakości jak w/w lecz innej nazwie prosimy o ich ujęcie w swojej ofercie pod swoją nazwą - obok nazwy podanej przez Zamawiającego. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi, które mogą ulec zmianie podczas trwania umowy. Zmiany te mogą wyniknąć np. wskutek zalecanych diet lekarskich, zmian ilości mieszkańców w DPS-ach itp..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- TOMEX Tomasz Janicki, ul. Płocka25, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24429,78 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19282,72
Oferta z najniższą ceną: 19282,72 / Oferta z najwyższą ceną: 19282,72
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych wieprzowo-wołowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- TOMEX Tomasz Janicki, ul. Plocka 25, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55388,33 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 44308,96
Oferta z najniższą ceną: 44308,96 / Oferta z najwyższą ceną: 44308,96
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GOSTYNINA
- Modernizacja infrastruktury turystycznej na terenie miasta Gostynina
- Zakup specjalistycznego sprzętu rehabilitacyjnego
więcej: przetargi w Gostyninie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Rzykach
- Artykuły żywnościowe cz. II
- Sukcesywne dostawy wędlin i podrobów drobiowych
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych
- Sukcesywna dostawa żywności 2025-2026
- 2025 DOSTAWY PRODUKTÓW DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ NR 2 im. Ks. WARCISŁAWA IV W SZCZECINKU
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.