eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-01-18

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 8002 - 2011; data zamieszczenia: 18.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 415160 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 90 Sałata szt. 100 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo kg 200 Mandarynki kg 80 Kiwi kg 10 Ziemniaki jadalne kg 2500Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 70 Kalafior świeży szt. 50 Pomidory luz kg 60 Ogórki szklarniowe kg 50 Ogórki kwaszone luz kg 100 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60 Papryka świeża kg 10 Szczypior pęczek 50 Koper świeży pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50 Winogrono jasne kg. 50 TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa artykułu Jednostka Miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 150Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 250 Udka z kurczaka kg 150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg 100 Parówka drobiowa cienka kg 200 Kotlet schabowy b k kg 150 Pasztet drobiowy kg 100 Smalec luz kg 50 TABELA C* MROŻONKI Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 130 Truskawki mrożone 450 g op. szt. 150 Mieszanka warzywna paski luz kg 150 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 Kalafior, 450g op. szt. 120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 450g op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100 Wiśnie drążone 450g op. Szt 20 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa artykuł Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 300 Ryż długoziarnisty kg 150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 700 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 80 Kakao naturalne 200 g op. szt. 10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 40 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 6 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt. 10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 40 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 40 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 40 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 200 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt. 100 Woda niegazowana 5l szt. 100 Tabela E* SŁODYCZE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kgop. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt/op display szt. 10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt/op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50sztop. szt. 8 Biszkopty 120g/op. szt. 100 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg. szt. 4 Tabela F* PIECZYWO Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 500 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Pączki szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500 TABELA G* NABIAŁNazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g/op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1200 Krążek mix typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g/op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l/op.szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 5kg/op. szt. 6 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg/op. szt. 10 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg/op szt. 20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg/op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg/op. Szt 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50 Herbata granulowana 100g/op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. Przyprawa w płynie 1l szt. 10 Tabela I* RYBY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg/op. Kg 120 Hamburgery rybne kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg/op. szt. 6.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.20.00.00 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: TABELA A* WARZYWA I OWOCE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak D. Walkowiak, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7857,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7486,90

  • Oferta z najniższą ceną: 7486,90 / Oferta z najwyższą ceną: 7486,90

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SMiWW Z. Miga, ul. Dworcowa 17, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28831,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 22642,00

  • Oferta z najniższą ceną: 22642,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28505,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: TABELA C* MROŻONKI

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak, ul. Szkolna3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5115,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4665,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4665,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4985,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CDC Art-line, ul. H. Szafran 10, 60-693 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10185,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9056,10

  • Oferta z najniższą ceną: 9056,10 / Oferta z najwyższą ceną: 10100,59

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Tabela E* SŁODYCZE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1603,94

  • Oferta z najniższą ceną: 1603,94 / Oferta z najwyższą ceną: 2433,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Tabela F* PIECZYWO

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Pniewex Piekarnia Handel Obwoźny, ul. Sportowa 2, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6324,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5490,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5490,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8899,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: TABELA G* NABIAŁ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15624,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 14838,00

  • Oferta z najniższą ceną: 14838,00 / Oferta z najwyższą ceną: 14838,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CDC Art-line, ul. H. Szafran 10, 60-693 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7533,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5025,90

  • Oferta z najniższą ceną: 5025,90 / Oferta z najwyższą ceną: 6333,78

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Tabela I* RYBY

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2009.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Walkowiak, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1843,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1723,14

  • Oferta z najniższą ceną: 1723,14 / Oferta z najwyższą ceną: 1728,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.