eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-12-02

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 415160 - 2009; data zamieszczenia: 02.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 90 Sałata szt. 100 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo kg 200 Mandarynki kg 80 Kiwi kg 10 Ziemniaki jadalne kg 2500Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 70 Kalafior świeży szt. 50 Pomidory luz kg 60 Ogórki szklarniowe kg 50 Ogórki kwaszone luz kg 100 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60 Papryka świeża kg 10 Szczypior pęczek 50 Koper świeży pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50 Winogrono jasne kg. 50 TABELA B MIĘSO I PRZETWORY Nazwa artykułu Jednostka Miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 150Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 250 Udka z kurczaka kg 150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg 100 Parówka drobiowa cienka kg 200 Kotlet schabowy b k kg 150 Pasztet drobiowy kg 100 Smalec luz kg 50 TABELA C MROŻONKI Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 130 Truskawki mrożone 450 g op. szt. 150 Mieszanka warzywna paski luz kg 150 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 Kalafior, 450g op. szt. 120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 450g op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100 Wiśnie drążone 450g op. Szt 20 Tabela D PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa artykuł Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 300 Ryż długoziarnisty kg 150 Kawa zbożowa typu inka 150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt . 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 700 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech. czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 80 Kakao naturalne 200 g op. szt. 10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 40 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 6 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt. 10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 40 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 40 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 40 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 200 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt. 100 Woda niegazowana 5l szt. 100 Tabela E SŁODYCZE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kgop. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g typu: Grześki 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b czekolady typu:Grześki 30 szt op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Biszkopty 120g op. szt. 100 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg. szt. 4 Tabela F PIECZYWO Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 500 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Pączki szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500 TABELA G NABIAŁNazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 1200 Krążek mix typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op.szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200 TABELA H MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 6 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op szt. 20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. Szt 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50 Herbata granulowana 100g op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. Przyprawa w płynie 1l szt. 10 Tabela I RYBY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 120 Hamburgery rybne kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op. szt. 6.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.20.00.00 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 04.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ustawy 1 cyt. ustawy - Wykoonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ustawy cyt. 1,2 ustawy. Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SIWZ. Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w rozdziale XII specyfikacji..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org oraz pod adresem Przedszkole Miś ul. Dworcowa 23 62-045 Pniewy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2009 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 10.01.2010.

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 120 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 90 Sałata szt. 100 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 200 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo kg 200 Mandarynki kg 80 Kiwi kg 10 Ziemniaki jadalne kg 2500Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 70 Kalafior świeży szt. 50 Pomidory luz kg 60 Ogórki szklarniowe kg 50 Ogórki kwaszone luz kg 100 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60 Papryka świeża kg 10 Szczypior pęczek 50 Koper świeży pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50 Winogrono jasne kg. 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka Miary Ilość Kości od schabu kg 300 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 150 Boczek wędzony wieprz. B k kg 60 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 200 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 200 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 100 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 200 Filet drobiowy z kurczaka kg 150Żeberka wieprzowe kg 100 Porcje rosołowe z kurczaka kg 150 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 250 Udka z kurczaka kg 150 Karkówka b k wieprzowa kg 150 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 150 Wątróbka wieprzowa kg 100 Parówka drobiowa cienka kg 200 Kotlet schabowy b k kg 150 Pasztet drobiowy kg 100 Smalec luz kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: TABELA C* MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 130 Truskawki mrożone 450 g op. szt. 150 Mieszanka warzywna paski luz kg 150 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 50 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160 Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 Kalafior, 450g op. szt. 120 Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420 Groszek zielony, 450g op. szt. 100 Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100 Wiśnie drążone 450g op. Szt 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykuł Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 300 Ryż długoziarnisty kg 150 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 20 Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 20 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 700 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 80 Kakao naturalne 200 g op. szt. 10 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 40 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 6 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 40 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka do ciast różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt. 10 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 40 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 40 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 40 Groszek zielony puszka 400ml szt. 40Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 50 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 200 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 60 Pasztet drobiowy 131g op. szt. 100 Woda niegazowana 5l szt. 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Tabela E* SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kgop. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt/op display szt. 10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt/op display szt. 20 Lizaki owocowe kulka - tuba 50sztop. szt. 8 Biszkopty 120g/op. szt. 100 Figurki czekoladowe - zajączki 80g szt. 300 Jajka czekoladowe szt. 300 Wafle śmietankowe luz op. 3,2kg. szt. 4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Tabela F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 500 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Pączki szt. 600 Bułka tarta 1 kg szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: TABELA G* NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 80 Sery topione bloczki 100g/op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% karton 1 l/op. szt. 1200 Krążek mix typu Hochlland 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g/op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l/op.szt. 20 Jogurt smakowy 125g szt. 1500 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 30 Margaryna zwykła 250g szt. 300 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Majeranek 0,30kg/op. szt. 20 Delikat do mięs i innych potraw 700g/op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g/op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 5kg/op. szt. 6 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg/op. szt. 10 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg/op. szt. 6 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg/op szt. 20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg/op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg/op. szt. 12 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg/op. Szt 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50 Herbata granulowana 100g/op. szt. 140 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. Przyprawa w płynie 1l szt. 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Tabela I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg/op. Kg 120 Hamburgery rybne kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg/op. szt. 6.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.