eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Elbląg › Dostawa mięsa i wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-04-13

Elbląg: Dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 75876 - 2011; data zamieszczenia: 13.04.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 29830 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. 12 Lutego 4a, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 611-21-09, faks 55 611 21 79.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: I część: 1.Blok śniadaniowy, szacunkowa ilość [kg] - 700, PN - A - 82009, kod CPV - 15131130-5 2.Kaszanka, szacunkowa ilość [kg] - 900, PN - A - 82014, kod CPV - 15131134-3 3.Kiełbasa kanapkowa, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 4.Kiełbasa mielona (mielonka), szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131130-5 5.Mortadela, szacunkowa ilość [kg] - 2.300, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 6.Kiełbasa parówkowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 7.Kiełbasa zwyczajna, szacunkowa ilość [kg] - 2.500, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 8.Kości wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 750, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 9.Kości wieprzowe kulinarne, szacunkowa ilość [kg] - 1.800, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 10.Metka, szacunkowa ilość [kg] - 1.400, PN - A - 82007, kod CPV - 15131130-5 11.Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane, szacunkowa ilość [kg] - 1.600, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 12.Mięso gulaszowe wieprzowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 800, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 13.Nerki wołowe, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 14.Ośrodki wołowe (płuca z przełykami), szacunkowa ilość [kg] - 150, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 15.Pasztetowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15131310-1 16.Pieczeń, szacunkowa ilość [kg] - 1.400, PN - A - 82007, kod CPV - 15131700-2 17.Podgardle wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 350, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 18.Salceson biały, szacunkowa ilość [kg] - 350, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 19.Salceson czarny, szacunkowa ilość [kg] - 200, PN - A - 82014, kod CPV -15131130-5 20.Wątroba wołowa, szacunkowa ilość [kg] - 150, PN - 88/A - 82003, kod CPV -15114000-0 21.Wątroba wieprzowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 22.Mięso gulaszowe wołowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15111100-0 23.Flaki wołowe krojone, obgotowane, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131640-3 II część: 1.Kiełbasa kanapkowa drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 2.Mielonka drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.700, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 3.Kiełbasa parówkowa drobiowa lub serdelki drobiowe, szacunkowa ilość [kg] - 1.700, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 4.Polędwica drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 5.Szynka drobiowa mielona, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa, Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 91830,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 69397,50

  • Oferta z najniższą ceną: 69397,50 / Oferta z najwyższą ceną: 158460,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa, Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25759,47 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20769,00

  • Oferta z najniższą ceną: 20769,00 / Oferta z najwyższą ceną: 42360,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.