Ogłoszenie z dnia 2011-04-11
Gdańsk: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych
i cateringowych - część I zamówienia oraz sukcesywne świadczenie usług cateringowych - część II zamówienia dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej.
Numer ogłoszenia: 72024 - 2011; data zamieszczenia: 11.04.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Gdańska, Wydział Elektrotechniki i Automatyki, ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. +48 58 347 17 75, faks +48 58 347 17 75.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych - część I zamówienia oraz sukcesywne świadczenie usług cateringowych - część II zamówienia dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: CZĘŚĆ I ZAMÓWIENIA Obejmuje sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych polegających na przygotowaniu poniżej wyszczególnionych pozycji: 1.Posiłek 4-daniowy - 3000 szt: - zupa/przystawka(250ml) - danie mięsne lub rybne (150g) - ziemniaki - zestaw surówek - napoje do wyboru 2.Posiłek 3-daniowy - 1000 szt: - danie mięsne lub rybne (150g) - ziemniaki - zestaw surówek - napój 3.Przerwa kawowa- 5800 szt: - kawa, herbata - sok - woda mineralna - kruche ciasteczka - 4 rodzaje - (15dag /osobę) 4.Zimne przekąski - 1700 szt: - kanapki - 5 szt./osobę - pieczywo - 3 szt./osobę - sałatka grecka - 100g/osobę - sałatka z mięsem - 100g/osobę - koreczki serowe - 5 szt/osobę - kawa, herbata, napoje /woda, soki/ - ciasto, owoce /banan, kiwi, jabłko/ CZĘŚĆ II ZAMÓWIENIA Obejmuje sukcesywne świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu poniżej wyszczególnionych pozycji: 1.Zimne przekąski- 300 szt: - kanapki - 5 szt./osobę - pieczywo - 3 szt./osobę - sałatka - 100g/osobę - paszteciki - 2 szt./osobę - koreczki - 5 szt. /osobę - jajka faszerowane - 2 szt. /osobę - wybór wędlin/serów - 20 dkg/osobę - kawa, herbata - napoje /woda, soki/ - ciasto - owoce /banan, kiwi, jabłko, mandarynka/.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.04.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
BOŻENA MARKINDORF, RYSZRD KOKOSZKA S.C.
jakie przetargi wygrała firma
BOŻENA MARKINDORF, RYSZRD KOKOSZKA S.C.
- PASIBRZUCH s.c. Bożena Markindorf, Ryszard Kokoszka, ul. Cieszyńskiego 12, 80-809 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 222319,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 289500,00
Oferta z najniższą ceną: 289500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 346800,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Świadczenie usług cateringowych.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.04.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "BARWARKA" Dorota Muża
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "BARWARKA" Dorota Muża
- Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe BARWARKA, ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11489,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 14100,00
Oferta z najniższą ceną: 14100,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15000,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna i cateringowa o ustalonych standardach jakościowych, a wartość zamówienia jest mniejsza niż 193000 euro. Art.70 ustawy Pzp: Zamawiający może udzielić zamówienia w trybie zapytania o cenę, jeżeli przedmiotem zamówienia są dostawy lub usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, a wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust. 8.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Wymiana elementów modułu uniwersalnego urządzenia elektroanalitycznego z analizatorem częstotliwości
- Dostawa insulin dla UCK
- Usługa utrzymania i rozwoju platformy wspierającej wielokanałową, dwustronną komunikację pomiędzy mieszkańcami i innymi podmiotami zewnętrznymi z jednostkami w ramach Gminy Miasta Gdańska.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego
- Nabycie subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej
- Realizacja nagłośnienia w ramach 3. Edycji Bałtyckiego Festiwalu Operowego - Baltic Opera Festival.
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 20 im. Orła Białego we Wrocławiu w roku szkolnym 2025/2026
- Świadczenie usług cateringowych dla uczestników projektu prowadzonego przez Szkołę Biznesu PW finansowanego z IDUB.
- Świadczenie usług żywienia dla uczestników projektu Dziennego Domu Pomocy ul. Wygody 58 w Jaworznie.
- Wykonanie usług cateringowych podczas wydarzeń artystycznych organizowanych przez Teatr Wielki - Operę Narodową
- Kompleksowa organizacja krajowego wyjazdu studyjnego "Uprawa i przetwórstwo lawendy możliwością rozwoju i zwiększenia dochodów ..." dla 20 osób. Realizacja Planu Operacyjnego KSOW + na rok 2025.
- Usługi hotelarskie świadczone w 2025 roku na rzecz wydarzeń realizowanych przez ZIR - 2 części
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.