Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-03-07
Strzelce Opolskie: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8
Numer ogłoszenia: 69828 - 2012; data zamieszczenia: 07.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy , ul. Strażacka 8, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4613480, faks 077 4613480.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: baton czekoladowy mleczny nadziewany 48g -460szt, brzoskwinia puszka 820g - 10szt, chrzan tarty słoik 180g - 55szt, cukier 1kg - 3900kg, cukier puder 500g - 75szt, cukier waniliowy 16g, - 550szt, cukierki czekoladowe - 70kg, cynamon 20g- 50szt, czosnek granulowany 20g - 910szt, dżem bez cukru 195g wiśnia, czarna porzeczka, truskawka słoik - 600szt, dżem niskosłodzony słoik 280g różne smaki np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 900szt, fasola czerwona konserwowa puszka 400g - 65szt, fasola Jaś -90kg, fasola Jaś 450g - 200 szt, groch łuskany połówki 400g - 180szt, groszek konserwowy puszka 400g - 90szt, herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 190 paczek, herbata granulowana 80g - 450 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 135 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1020 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w opakowaniu- 26 opak. , herbata owocowa ekspresowa 50 szt w opak. - 45 opak., kakao 100g - 75szt., kakao 200g -30szt, kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 150 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 210kg, kasza manna - 75kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 430szt., kawa naturalna 100g rozpuszczalna - 29szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt, kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 20szt, kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo i smakowo - 100szt, kminek 20g - 30szt, kukurydza w puszkach 400g -180 szt., kwasek cytrynowy 20g - 800szt., liść laurowy 10g - 210 szt, magi 1l - 100szt, majeranek 20g -240szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 125 szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 80szt, mak - 20kg, mąka ziemniaczana 380kg, marmolada słoik 280g - 27szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1400kg., miód naturalny słoik 380g- 45 szt., musztarda 200g - 300szt., musztarda 900g - 90 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -115l., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 1195 szt., orzech włoski połówki 100g - 30szt, papryka słodka mielona 15g - 120 szt, papryka słodka mielona 20g - 150szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 270 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1630 szt , pieprz czarny mielony - 20g - 250 szt, pieprz czarny mielony 50g - 500szt, płatki owsiane błyskawiczne 400g - 480 szt, proszek do pieczenia 18g - 100 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -270 szt, przecier pomidorowy 30% 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, przecier pomidorowy 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100szt, przyprawa do flaków 20g - 100szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt, rodzynki 1kg - 10kg., ryż 1kg - 600 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., seler konserwowy słoik 370g - 50szt, soda oczyszczona 40g - 35 szt., sok owocowy 0,30l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -4500 szt., sok owocowy gęsty malinowy 420ml -110szt, sól spożywcza 1 kg - 700 kg, sucharki bez cukru 285g - 400szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 600 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 1090 szt., śmietana 60g np. śnieżka na mleku w proszku - 90szt, wiórki kokosowe 200g - 30 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 390 szt, ziele angielskie 15g - 200szt., żelatyna spożywcza 50g - 260 szt. Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 30kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 90kg, budyń czekoladowy - 15kg, budyń śmietankowy - 10kg, budyń waniliowy - 15kg, budyń wiśniowy - 10kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu do 0,36g/100g - 10kg, bulion wołowy o zawartości sodu do 0,47g/100g - 5kg, fix do gulaszu - 11kg,galaretka agrestowa - 25kg, galaretka truskawkowa - 35kg, kisiel wiśniowy - 15kg, kisiel cytrynowy - 15kg, kisiel truskawkowy - 15kg, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 300kg, przyprawa - fix do mięsa mielonego - 7kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 150kg, sos bolognese - 7kg, sos grzybowy - 11kg, sos pieczeniowy - 12kg, sos sałatkowy włoski, francuski - 20kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, sos sałatkowy ogrodowy - 5kg, suszona pietruszka - 8kg, suszony szczypior - 10kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -20kg, zupa cebulowa o zawartości sodu do 0,45g/100g - 30kg, zupa grzybowa - 10kg, zupa gulaszowa - 30kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 90kg, zupa ogonowa o zawartości sodu do 0,43g/100g - 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 45kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 30kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 30kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 90kg. Część III załącznik nr 4: makaron co najmniej 3- jajeczny nitki - 450kg, makaron co najmniej 3- jajeczny gruby np. świderki, kolanka, łazanki - 300kg. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, obejmujących jedną, dwie lub trzy części zadania. Wykonawca może złożyć ofertę na całość jak również na jedną z w/w części zamówienia oraz dowolne części. Zamówienie składa się z trzech części : I część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8. II część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa koncentratów dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8. III część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8, 15.85.11.00-9, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.33.22.40-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie spełniania warunków j.w. odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
druk oferty - załącznik nr 1, formularz cenowy - art. spożywcze - załącznik nr 2, formularz cenowy - koncentraty - załącznik nr 3, formularz cenowy makaron - załącznik nr 4, projekt umowy na art. spożywcze - załącznik nr 5, projekt umowy na koncentraty - załącznik nr 6, projekt umowy na makaron - załącznik nr 7, aktualny odpis właściwego rejestru - załącznik nr 10.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny, III piętro, zamówienia publiczne.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.03.2012 godzina 09:50, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8 budynek główny, III piętro, sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: załącznik nr 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2: baton czekoladowy mleczny nadziewany 48g -460szt, brzoskwinia puszka 820g - 10szt, chrzan tarty słoik 180g - 55szt, cukier 1kg - 3900kg, cukier puder 500g - 75szt, cukier waniliowy 16g, - 550szt, cukierki czekoladowe - 70kg, cynamon 20g- 50szt, czosnek granulowany 20g - 910szt, dżem bez cukru 195g wiśnia, czarna porzeczka, truskawka słoik - 600szt, dżem niskosłodzony słoik 280g różne smaki np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 900szt, fasola czerwona konserwowa puszka 400g - 65szt, fasola Jaś -90kg, fasola Jaś 450g - 200 szt, groch łuskany połówki 400g - 180szt, groszek konserwowy puszka 400g - 90szt, herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 190 paczek, herbata granulowana 80g - 450 paczek, herbata granulowana czarna 90 g - 135 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 1020 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w opakowaniu- 26 opak. , herbata owocowa ekspresowa 50 szt w opak. - 45 opak., kakao 100g - 75szt., kakao 200g -30szt, kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 150 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 210kg, kasza manna - 75kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 430szt., kawa naturalna 100g rozpuszczalna - 29szt, kawa naturalna 250g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 10szt, kawa naturalna 500g Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 20szt, kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. Inka lub inna nie gorsza jakościowo i smakowo - 100szt, kminek 20g - 30szt, kukurydza w puszkach 400g -180 szt., kwasek cytrynowy 20g - 800szt., liść laurowy 10g - 210 szt, magi 1l - 100szt, majeranek 20g -240szt., majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 125 szt., majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 80szt, mak - 20kg, mąka ziemniaczana 380kg, marmolada słoik 280g - 27szt., mąka pszenna 1 kg typ 500 np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach - 1400kg., miód naturalny słoik 380g- 45 szt., musztarda 200g - 300szt., musztarda 900g - 90 szt., ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -115l., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 1195 szt., orzech włoski połówki 100g - 30szt, papryka słodka mielona 15g - 120 szt, papryka słodka mielona 20g - 150szt, pasztet drobiowy 130 g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 270 szt , pasztet drobiowy 200 g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1630 szt , pieprz czarny mielony - 20g - 250 szt, pieprz czarny mielony 50g - 500szt, płatki owsiane błyskawiczne 400g - 480 szt, proszek do pieczenia 18g - 100 szt., przecier pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo -270 szt, przecier pomidorowy 30% 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100 szt, przecier pomidorowy 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo - 100szt, przyprawa do flaków 20g - 100szt, przyprawa do pierników 20g - 50 szt, rodzynki 1kg - 10kg., ryż 1kg - 600 kg, seler konserwowy słoik 300g - 50szt., seler konserwowy słoik 370g - 50szt, soda oczyszczona 40g - 35 szt., sok owocowy 0,30l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -4500 szt., sok owocowy gęsty malinowy 420ml -110szt, sól spożywcza 1 kg - 700 kg, sucharki bez cukru 285g - 400szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 600 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 1090 szt., śmietana 60g np. śnieżka na mleku w proszku - 90szt, wiórki kokosowe 200g - 30 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 390 szt, ziele angielskie 15g - 200szt., żelatyna spożywcza 50g - 260 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: załącznik nr 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa koncentratów dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 30kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 90kg, budyń czekoladowy - 15kg, budyń śmietankowy - 10kg, budyń waniliowy - 15kg, budyń wiśniowy - 10kg, bulion o smaku warzywnym o zawartości sodu do 0,36g/100g - 10kg, bulion wołowy o zawartości sodu do 0,47g/100g - 5kg, fix do gulaszu - 11kg,galaretka agrestowa - 25kg, galaretka truskawkowa - 35kg, kisiel wiśniowy - 15kg, kisiel cytrynowy - 15kg, kisiel truskawkowy - 15kg, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 300kg, przyprawa - fix do mięsa mielonego - 7kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 150kg, sos bolognese - 7kg, sos grzybowy - 11kg, sos pieczeniowy - 12kg, sos sałatkowy włoski, francuski - 20kg, sos słodko-kwaśny - 9kg, sos sałatkowy ogrodowy - 5kg, suszona pietruszka - 8kg, suszony szczypior - 10kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -20kg, zupa cebulowa o zawartości sodu do 0,45g/100g - 30kg, zupa grzybowa - 10kg, zupa gulaszowa - 30kg, zupa kalafiorowa o zawartości sodu do 0,33g/100g- 90kg, zupa ogonowa o zawartości sodu do 0,43g/100g - 30kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 45kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 30kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 30kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 90kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.33.22.40-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: załącznik nr 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach Część III załącznik nr 4: makaron co najmniej 3- jajeczny nitki - 450kg, makaron co najmniej 3- jajeczny gruby np. świderki, kolanka, łazanki - 300kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z STRZELEC OPOLSKICH
- Dostawa kart do mikrometody kolumnowo-żelowej, odczynników, materiałów zużywalnych wymaganych w immunologii transfuzjologicznej wraz z dzierżawą systemu.
- "Dostawa z montażem dwóch stacjonarnych oraz dostawa dwóch mobilnych agregatów prądotwórczych na potrzeby Ochrony Ludności i Obrony Cywilnej w ramach zadania pn.: "Zapewnienie ciągłości dostaw (...)
- Montaż i uruchomienie dźwigów osobowego i osobowo-towarowego w Szpitalu Powiatowym w Strzelcach Opolskich
- "Roboty bitumiczne na drogach powiatowych Powiatu Strzeleckiego"
- "Wykonanie dokumentacji projektowej i remont budynku podmiotu ochrony ludności (budynek na terenie bazy Przedsiębiorstwa Komunikacji Samochodowej w Strzelcach Opolskich S.A.) na potrzeby (...)
- realizacja zadania pn.: Zamiatanie nawierzchni dróg powiatowych Powiatu Strzeleckiego w ilości 136 206 m2 i chodników w ilości 7 674 m2 Przedmiot...
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 5 W OŁAWIE
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- "Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 w Olsztynie na rok 2026.
- Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części: konserwy i przetwory z mięsa i ryb; produkty przemiału ziarna; różne produkty spożywcze; produkty mleczarskie dla DPS Ruda Różaniecka
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





