Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-01-09
Grajewo: Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internackiej
Numer ogłoszenia: 5906 - 2008; data zamieszczenia: 09.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Wojewodzinie, Wojewodzin 52, 19-200 Grajewo, woj. podlaskie, tel. 086 272 22 31, fax 086 272 22 31.
- Adres strony internetowej zamawiającego: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki internackiej.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Cukier op.1 kg-700kg; 2.Ryż op.1kg-30 kg; 3.Makaron Rapido -350 szt; 4.Mąka Płońska op.1 kg-160 kg; 5.Mąka tortowa Płońska op.1 kg-30 kg; 6.Mąka ziemniaczana op.1 kg -50kg; 7.Budyń delekta 68 g -300 szt; 8.Kisiel delekta 65 g -500szt; 9.Dżemy Konkret 300g -500szt; 10.Sól op.1 kg-150 kg 11.Koncentrat pomidorowy Bona0,9 l -100szt; 12.Koncentrat pomidorowy Daetona 190 g -100szt; 13 KOncentrat pomidorowy Łowicz 190 g -100 szt; 14. Ketchup Milwex 500g -200szt; 15.Ketchup Łowicz 500g -100szt; 16.Olej uniwersalny 1 l-250 szt; 17.Groszek konserwowy 400 g Vernet -100szt; 18.Kukurydza konserwowa Vernet -60szt; 19.Kawa Inka kartonki 150g-60szt; 20.Kakao Deco Nierone 200g-50szt; 21. Płatki kukurydziane 425g -180szt; 22.Smalec 250g-800szt; 23.Kasza jeczmienna Malma 500g-100szt 24.Musztarda sarepska Bona 200g-60szt; 25.Chrzan Bona 200g-110szt; 26.Pieprz ziołowyKonkret 20g-200szt; 27.Pieprz naturalny Konkret mielony 20g-100szt; 28.Pierprz naturalny Konkret ziarnisty 20g -70 st; 29.Pieprz naturalny Konkret biały mielony 20g-50 st; 30. Papryka mielona Konkret 20 g -30 szt; 31.Przyprawa kucharek 200g -50 szt; 32.Przyprawa w płynie kucharek 1l -25 st; 33.Przyprawa majeranek 7g-110 szt; 34.Przyprawa ziele angielskie-100szt; 35.Przyprawa liść laurowy -80szt; 36.Przyprawa Vegeta 200g-180szt; 37.Konsrewa Farm FOOD/FF/Kanapkowa 290g-30szt; 38.Konserwa mielona wieprzowa 300g PMB-100szt; 39.Konserwa FF przysmak śniadaniowy 290g-30szt; 40.Konserwa gatunkowa 300g PMB-30szt; 41.Pasztet mazowiecki Łuków 460g-50szt; 42.Pasztet bialostocki 280g-150szt; 43.Big Fish paprykarz szczeciński 300g-100szt; 44.Big Fish sałatka pikantna z makreli160g-100sz; 45.Big Fish filety śledziowe w oleju 170g-100szt; 46.Ogórki konserwowe 90ml-70szt; 47.Herbata Bastek granulowana 100g-30szt; 48.Herbata Saga 90g-100szt; 49.Herbata Bastek Assam 100g-50szt; 50.Herbata Bastek Madras 100g-100szt; 51.Herbata Bastek Cejlon 80g-50szt; 52.Majonez Bona 820g-20szt; 53.Majonez Bona 270g-30szt; 54.Majonez Mosso 820g-40szt; 55.Majonez Mosso 270g-70szt; 56.Szczaw konserwowy 270g-70szt; 57.Kwasek cytrynowy Konkret-150szt; 58.Cukier waniliowy 32g-150szt; 59.Czosnek granulowany -25szt; 60.Koperek suszony-50szt 61.Groch połówki 500g-50szt; 62.Zupa pieczarkowa Amino -50szt; 63.Zupa barszcz biały Amino-80szt; 64.Gałka muszkatołowa Konkret-15szt; 65.Cynamon Konkret -15szt 66.Rosłół z drobiu 60g kostka Prymat-100szt 67.Aromat Delekta -10szt; 68.Rodzynki 100g Smak-10szt; 69.Mak 400g Melvit-10szt; 70.Gorczyca Konkret-20szt;
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Oryginalny kod CPV: 15.23.50.00 - Ryby konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.50.00 - Ryby konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy Oryginalny kod CPV: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Oryginalny kod CPV: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie Oryginalny kod CPV: 15.33.24.12 - Przetworzone rodzynki Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.12 - Przetworzone rodzynki Oryginalny kod CPV: 15.41.12.00 - Olej spożywczy Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.12.00 - Olej spożywczy Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Oryginalny kod CPV: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Oryginalny kod CPV: 15.61.41.00 - Ryż długoziarnisty Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.41.00 - Ryż długoziarnisty Oryginalny kod CPV: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa Oryginalny kod CPV: 15.83.10.00 - Cukier Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.10.00 - Cukier Oryginalny kod CPV: 15.84.10.00 - Kakao Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.10.00 - Kakao Oryginalny kod CPV: 15.85.11.10 - Makaron Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.86.30.00 - Herbata Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.30.00 - Herbata Oryginalny kod CPV: 15.87.11.20 - Ocet Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.87.12.30 - Ketchup Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.30 - Ketchup Oryginalny kod CPV: 15.87.12.50 - Musztarda Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.50 - Musztarda .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Wykonawca jest uprawniony do występowania w obrocie prawnym zgodnie z wymogami ustawowymi-oświadczenie. 2.Wykonawca ubiegający się o zamówienie publiczne spełnia warunki podmiotowe na podstawie art.22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.-Prawo zamówien publicznych - oświadczenie. 3.Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamowienia na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.-Prawo zamówiń publicznych-oświadczenie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oferta wg wzoru. 2.Aktualny odpis z wlaściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewideencji działalności gospodarcaej -xero potwierdzone. 3.Oświadczenie właściciela,iż firma nie zalega z płatnościami w Urzędzie Skarbowym i Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: nie dotyczy
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Wojewodzinie Wojewodzin 52 19-200 Grajewo.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.01.2008 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Szkół w Wojewodzinie.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy
INNE PRZETARGI Z GRAJEWA
- Modernizacja kompleksu sportowego - Moje boisko - Orlik 2012 przy ul. 11 Listopada w Grajewie
- Doposażenie placu zabaw przy Żłobku Miejskim w Grajewie
więcej: przetargi w Grajewie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Dębicy w okresie od 1 lipca 2025r. do 31 grudnia 2025r.
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Krakowskiego Centrum Seniora - dostawa artykułów zbożowych, przetworów, przypraw, słodyczy.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zakładu Karnego w Brzegu
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych od czerwca do grudnia 2025r.
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artkułów żywnościowych w okresie od września 2025 r. do grudnia 2025 r.
- Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
więcej: Ryby konserwowane »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.