eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi w Białymstoku

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2019-06-27



Ogłoszenie nr 566301-N-2019 z dnia 2019-06-27 r.

Szkoła Podstawowa Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego - Prymasa Tysiąclecia w Białymstoku: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi w Białymstoku
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego - Prymasa Tysiąclecia w Białymstoku, krajowy numer identyfikacyjny 50668207000000, ul. ul. Armii Krajowej  32 , 15-661  Białystok, woj. podlaskie, państwo Polska, tel. 0 85 66174 71, e-mail sekretariat@sp49.bialystok.pl, faks 085 661 74 76.
Adres strony internetowej (URL): www.sp49.bialystok.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
www.sp49.bialystok.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi w Białymstoku
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 7 części: Nr 1 - mięso i przetwory mięsne, Nr 2 - warzywa, owoce i jaja, Nr 3 - nabiał i produkty mleczarskie, Nr 4 - mrożonki, Nr 5 - różne artykuły spożywcze, Nr 6 - pieczywo i wyroby piekarnicze, Nr 7 - ryby mrożone. Wielkość zapotrzebowania na artykuły spożywcze w poszczególnych częściach znajdują się w formularzach asortymentowo - cenowych od nr1 do nr 7 (załączniki do SIWZ)

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
03220000-9
03142500-3
15500000-3
15331100-8
15800000-6
15810000-9
15221000-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2019-09-01   lub zakończenia: 2020-08-31
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
12

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)


Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)




III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej Wykonawcy.

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Oświadczenie Wykonawcy dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu i nie podleganiu wykluczeniu. Zobowiązanie innych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potzreby realizacji zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w przypadkach gdy: 1. nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa mających wpływ na realizację umowy. 2. niezbędna i konieczna jest zmiana terminu wykonania umowy. 3. nastąpi zmiana rachunku bankowego Wykonawcy. Zmiany cen jednostkowych towarów mogą być waloryzowane nie częściej niż co kwartał o wskaźnik GUS. Waloryzacja przysługuje wykonawcy w sytuacji jeżeli podany wzrost cen w kwartale osiągnie co najmniej 3%. Zmiany cen mogą być dokonywane tylko w formie pisemnej. Wszelkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-07-05, godzina: 09:45,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: mięso i przetwory mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet z indyka kg 800 Filet pojedyńczy z kurczaka(bez chrząstek) kg 850 Mięso z łopatki mielone(bez soli, przypraw i innych dodatków) kg 650 Kiełbasa śląska (nie mniej niż 85% mięsa, nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu) kg 150 Kurczak kl. I kg 300 Skrzydło z indyka kg 150 Mięso z udźca z indyka b/s, b/k kg 500 Podudzia z kurczaka kg 600 Polędwica wieprzowa( wędlina) zawartość mięsa min.85%, zawartość białka min.16g w 100g produktu kg 70 Ogonówka wędzona(zaw. mięsa min. 85% ) kg 50 Polędwiczki wieprzowe kg 450 Porcje rosołowe kg 250 Schab wieprzowy extra b/k, b/w,b/ok. kg 650 Szynka wieprzowa b/k,b/s,b/t kg 1600 Szynka wieprzowa extra b/sk, b/k, b/t(zrazowa) kg 500 Szynka wieprzowa parzona(wędlina), zawartość mięsa min.85%, zawartość białka min. 16g w 100g produktu kg 60 Filet wędzony z indyka kg 40 Udziec wołowy b/k gat.I kg 30 Udziec z kurczaka gat.I (nie więcej niż 250g.szt ) kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: warzywa, owoce i jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Arbuz kg 150 Banany (1szt ok.150g) gat. I kg 800 Borówka amerykańs.op 125g szt. 200 Botwina pęczek szt. 300 Brokuł świeży kg 100 Buraki kg 1200 Cebula kg 1000 Cebula biała czosnkowa kg 50 Cebula czerwona kg 110 Ciecierzyca gat.I kg 100 Cukinia kg 100 Cytryny kg 300 Czosnek - główka szt. 350 Dynia jadalna odmiana żółta kg 80 Fasola kg 120 Groch połówki kg 100 Gruszka gat. I (1szt ok.150g) kg 1000 Gruszka suszona kg 8 Jabłka konsumpcyjne gat.I (1szt ok.150g) kg 3500 Jabłka suszone kg 15 Jaja świeże kl.X L kg 1200 Kalafior świeży kg 60 Kalarepa biała kg 120 Kapusta biała kg 1000 Kapusta czerwona kg 500 Kapusta kiszona kg 500 Kapusta młoda kg 200 Kapusta pekińska kg 400 Kapusta włoska kg 600 Kiwi duże (nie mniej niż 100g) kg 100 Koper pęczek szt. 1500 Malina swieża op 125g szt. 600 Mandarynka kl. I słodkie pezpestkowe kg 800 Marchew kg 3000 Melon odmiana żółta kg 80 Morela suszona kg 15 Morela świeża gat.I kg 150 Natka pietruszki pęczek szt. 1400 Nektarynka gat. I (nie mniej niż 100g) kg 500 Ogórek gruntowy kg 350 Ogórek kiszony kg 1000 Ogórek małosolny kg 200 Ogórek szklarniowy kg 700 Orzech włoski łuskany kg 4 Papryka świeża gat. I różne kolory kg 450 Pieczarka kg 250 Pietruszka kg 800 Pomarańcze (+/- 200g szt.) kg 750 Pomidory gat. I kg 800 Pomidory koktajlowe kg 100 Por sałatkowy kg 450 Rabarbar kg 100 Rodzynka gat.I kg 20 Rzodkiew biała kg 300 Rzodkiewka pęczek szt. 800 Sałata kg 150 Sałata lodowa kg 250 Sałata rzymska kg 180 Seler - korzeń kg 800 Seler naciowy szt. 220 Soczewica czerwona łuskana kg 25 Szczypior - pęczek szt. 400 Śliwka deserowa (nie mniej niż 80g) kg 200 Śliwka kompotowa kg 80 Truskawka deserowa kg 100 Winogron b/p słodki kg 150 Ziemniak jadalny odmiana biała typu Irga,Irys kg 17000 Ziemniak młody(V-VI) kg 1200 Zioła w doniczce(bazylia, tymianek,mięta ,oregano) szt. 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3, 03220000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: nabiał i produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Drożdże 100g szt. 300 Jogurt musli 150-180g b/d cukru szt. 3000 Jogurt naturalny 150-180g szt. 200 Jogurt owocowy 150-180g b/d cukru szt. 4000 Jogurt pitny probiotyczny 100g naturalny b/dodatku cukru szt. 5000 Jogurt typu greckiego 400g(śmietana, mleko,żywe kultury bakterii) szt. 3000 Kefir naturalny l 250 Masło klarowane 500g szt. 80 Masło śmietankowe extra 200g (nie mniej niż 82% tłuszczu) szt. 3200 Mleko 2% tłuszczu l 5500 Ser mozzarella kulka 125g szt. 250 Ser żółty twardy typu mozarella kg 100 Ser żółty typu gouda lub podlaski. kg 230 Serek homogenizowany naturalny b/dodatku cukru 150g szt. 6500 Serek wiejski ziarnisty 150g naturalny szt. 1500 Śmietana 400g 18% tł. b/zagęstników(żelatyny, skrobi modyfikowanej) szt. 1800 Śmietana 400g 30% tł. b/zagęstników(żelatyny, skrobi modyfikowanej) szt. 200 Twaróg homogenizowany wiaderko 1 kg kg 400 Twaróg półtłusty krajanka kg 1400
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuł różyczki mrożony op.2,5kg kg 300 Bukiet warzyw 3 skład. (marchew,brokuł,kalafior) op 2,5kg kg 200 Brukselka mrożona op 2,5kg kg 40 Dynia mrożona kostka op.2,5kg kg 50 Fasolka szparagowa cięta mrożona op.2,5kg zielona kg 250 Fasolka szparagowa cięta mrożona op.2,5kg żółta kg 250 Groszek zielony mrożony op.2,5kg kg 120 Kalafior różyczki mrożony op.2,5kg kg 200 Malina mrożona op.2,5 kg kg 250 Marchew kostka op. 2,5kg kg 100 Marchew mini op.2,5kg kg 150 Marchew plastry op.2,5kg kg 150 Mieszanka kompotowa (nie mniej niż 5 składn). owoce b/pestek op.2,5kg kg 250 Porzeczka czarna mrozona op.2,5kg kg 200 Porzeczka czerwona mrożona op.2,5kg kg 170 Szpinak mroż.rozdr.op.2,5kg kg 60 Truskawka mrożona op.2,5kg kg 800 Wiśnia mrożona b/p op.2,5kg kg 350 Włoszczyzna mrożona (marchew, por, seler, pietruszka) op.2,5kg kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15331100-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: różne artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baton musli 35g szt. 3000 Biszkopty okragłe op.120g(typu petitki) szt. 100 Cebula prażona (nie więcej niż 1000g) kg 80 Chrzan tarty 290g szt. 80 Ciasteczka owsiane z (czarnuszką, migdałami i naturalne) 150g b/dodatku cukru szt. 400 Cukier kryształ kg 700 Cukier waniliowy z naturalną wanilią 20g szt. 400 Cynamon mielony 15g szt. 110 Czarnuszka kg 1 Czarnuszka kg 1,5 Czekolada gorzka 100g min.70%kakao szt. 1000 Czosnek w granulowany typu Prymat op. ,,pet" kg 30 Czosnek w płatkach typu Prymat ,,pet" kg 3 Czubryca suszona b/dodatku soli -czerwona typu Prymat kg 15 Czubryca suszona b/dodatku soli -zielona typu Prymat kg 10 Dżem 100% owoców niskosłodzony tupu Łowicz 280g szt. 200 Flipsy kukurydziane 100g szt. 120 Gałka muszkatołowa mielona typu Prymat op."pet" kg 1 Gorczyca białe ziarno typu Prymat op.,,pet'' kg 4 Goździki 15g szt. 40 Herbata czarna saszetki earl grey (op. 100g)typu Lipton szt. 650 Herbata granulowana typu lipton 100g szt. 200 Herbata owocowa (saszetki 25 szt) typu lipton szt. 1600 Herbata z hibiskusa 100g(suszony kwiat) szt. 200 Herbata z lipy 100g(suszony kwiat) szt. 150 Herbata z mięty 100g(suszony liść) szt. 150 Imbir mielony op.,,pet''(typu Prymat) kg 2 Jabłka suszone 18g chipsy szt. 600 Kakao naturalne 100g szt. 100 Kasza bulgur kg 250 Kasza gryczana prażona kg 80 Kasza jęczmienna gruba kg 350 Kasza kus-kus kg 80 Kasza manna kg 130 Kawa zbożowa rozpuszczalna (nie mniej niż 150g) szt. 40 Ketchup b/konserwantów- pomidory120g w 100g gotowego produktu op 425g szt. 20 Kminek ziarno op.,,pet''(typu Prymat) kg 1,5 Kolendra ziarno kg 4 Liść laurowy torba kg 2,5 Lubczyk torba kg 8 Majeranek otarty typu Prymat op.,,pet'' kg 5 Makaron drobny(nitka, muszelka, mini kolanko, łazanki) z mąki semoliny 100% - pszenica durum kg 300 Makaron gruby (świderki, kolanko itp.) mąka semolina 100%- pszenica durum kg 800 Makaron z mąki pełnoziarnistej (pszenica durum, mąka semolina 100%) świderki kg 150 Mąka pszenna razowa pełnoziarnista kg 50 Mąka pszenna razowa pełnoziarnista kg 30 Mąka pszenna tortowa kg 1200 Mąka ziemniaczana kg 250 Mieszanka przypraw typu curry kg 1 Mini wafelki tortowe op. 150g szt. 150 Miód naturalny wielokwiatowy 1000g wyłącznie z krajów Unii Europejskiej szt. 300 Musli z pełnego ziarna op.350g kg 70 Musy warzywno-owocowe (zaw.cukrów 13,5g w 100g produktu)typu Kubuś szt. 4000 Musztarda łagodna 190g szt. 250 Natka pietruszki suszona kg 5 Ocet jabłkowy 0,5l szt. 60 Olej lniany 0,5l szt. 30 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 1l typu kujawski o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i wielonienasyconych ponizej 40% szt. 700 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 1l o zawartości kwasów jedonienasyconych powyżej 50% i wielonienasyconych poniżej 40% szt. 120 Pałeczki kukurydziane 60g szt. 100 Papryka słodka mielona typu Prymat op.,,pet'' kg 8 Pestki dyni łuskane 100g szt. 100 Pestki słonecznikowe łuskane op. 100g szt. 500 Pęczak kg 240 Pieprz cytrynowy młotkowany typu ptymat op. "pet' kg 4 Pieprz czarny ziarnisty typu Prymat op.,,pet'' kg 3 Pieprz kolorowy ziarnisty typu Prymat op. ,,pet'' kg 3 Pieprz ziołowy typu Prymat op."pet'' kg 30 Płatki jaglane 400g kg 15 Płatki kukurydziane 1000g b/dodatku cukru kg 70 Płatki owsiane op.500g kg 70 Płatki ryżowe 500g kg 80 Proszek do pieczenia 30g szt. 10 Przecier pomidorowy powyżej 90% pomidorów b/zagęstników kg 750 Rodzynki sułtańskie 100g gat.I szt. 250 Rozmaryn torba kg 1 Ryż brązowy kg 150 Ryż paraboliczny kg 600 Sezam 100g szt. 150 Soda spożywcza 80g szt. 10 Soki owocowe 200ml(100% sok b/dodatku cukrów) szt. 5000 Sól morska drobnoziarnista kg 400 Suszone pomidory z bazylią i oregano typu Prymat op.,,pet'' kg 15 Szczaw siekany (nie mniej niż 900g) szt. 50 Wafle różne rodzaje 70g(chrupacze -duże okrągłe) szt. 250 Wafle ryżowe(różne smaki) szt. 170 Włoszczyzna suszona 1kg(marchew, pasternak,seler, pietruszka)b/glutaminianu sodu,soli i substancji konserwujących. kg 80 Woda mineralna niegazow.0,5l szt. 12000 Zacierka makaronowa op 250g (mąka semolina) kg 20 Ziele angielskie torba kg 2 Żurawina suszona 100g nie kandyzowana szt. 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: pieczywo i wyroby piekarnicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka drożdżowa z nadzieniem (różne rodzaje) 70-80g zaw.(cukru nie więcej niż15g i 10g tłuszczu) w 100g produktu. szt. 2500 Bułka grahamka 50-60 g szt. 2300 Bułka musli 50-60g szt. 3500 Bułka pszenna ze słonecznikiem typu ,,paluch" 60g. szt. 2000 Bułka tarta kg 250 Bułka zwykła kajzerka 50g szt. 7500 Chałka drożdżowa 300 g zaw.(cukru nie więcej niż 15g i 10g tłuszczu)w 100g produktu szt. 260 Chleb litewski z kminkiem kg 150 Chleb mieszny(pszenno-żytni) krojony z mąki z pełnego przemiału kg 600 Chleb orkiszowy kg 200 Chleb pełnoziarnisty krojony z mąki z pełnego przemiału typ 3000, bez karmelu kg 500 Chleb razowy żytni krojony bez karmelu z mąki typ 2000 kg 400 Chleb z pestkami dyni kg 300 Pączek z nadzieniem szt. 900 Rogalik drożdżowy z nadzieniem bez cukru pudru kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7Nazwa: ryby mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet z miruny b/skóry kl.I(szater, nie więcej niż 4% glazury, waga 1 płata 10-20dag) kg 1000 Filet z miruny ze skórą kl.I (szater,nie więcej niż 4% glazury,waga 1 płata 10-20dag) kg 350 Filet z morszczuka b/s(szater, bez glazury, waga 1 płata 10-20dag) kg 200 Łosoś plastry op.100g szt 95 Łosoś wędzony filet kg 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15221000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena60,00
czas wymiany towaru40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.