eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › Zakup i dostawa artykułów żywnościowych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-07-07



Ogłoszenie nr 558983-N-2020 z dnia 2020-07-07 r.

Szkoła Podstawowa nr 28: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 28, krajowy numer identyfikacyjny 88527000000000, ul. ul. Radości  13 , 20-530  Lublin, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 0-81 5339272, e-mail skalinowski@sp28.lublin.pl, faks 0-81 5339272.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Adres:
20-530 Lublin, ul. Radości 13


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Numer referencyjny: KG.261.2.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część nr 1: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. Część nr 2: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb, warzywa i owoce mrożone. Część nr 3: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone. Część nr 4: Mleko, śmietana, nabiał. Część nr 5: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia. Część nr 6: Różne produkty spożywcze. Część nr 7: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15220000-6
15310000-4
15510000-6
15800000-6
15810000-9


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2020-09-01   lub zakończenia: 2021-08-31
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
2020-09-01 2021-08-31

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie niższą niż 100 000,00zł
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Dysponowanie samochodem dostawczym spełniającym wymagania techniczno-sanitarne zgodnie z obowiązującymi przepisami do bezpiecznego i higienicznego transportu artykułów żywnościowych
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:





Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Spełnianie warunków udziału w postępowaniu
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Oświadczenie o dysponowaniu stosownym dokumentem niezależnego podmiotu upoważnionego do kontroli jakości. Oświadczenie o braku wydania prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Oświadczenie, że nie otwarto likwidacji lub ogłoszono upadłość podmiotu.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: Nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamówione ilości mogą zostać zmniejszone lub zwiększone o określoną wartość procentową tj. +/- 10%. Zmiana cen jednostkowych produktów oparta będzie na klauzuli waloryzacji cen oraz tzw. sezonowości.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-08-12, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Szponder kg 50 2. Udziec wołowy kg 800 3. Polędwiczki wieprzowe kg 600 4. Żeberka wieprzowe paski kg 250 5. Karczek wieprzowy b/k kg 1300 6. Schab wieprzowy b/k kg 1400 7. Kiełbasa biała parzona kg 300 8. Bok wędzony kg 250 9. Parówki cielęce ekstra kg 50 10. Kiełbasa Podwawelska kg 150 11. Szynka wieprz.gotowana krojona kg 80 12. Mielonka ekstra (krojona) kg 80 13. Polędwica sopocka (krojona) kg 80 14. Polędwica drobiowa(krojona) kg 80 15. Filety z kurczaka pojedyncze kg 400 16. Filety z indyka kg 650 17. Udziec z kurczaka bez grzbietu kg 1500 18. Kurczak cały kg 200 19. Smalec kg 40 20. Słonina kg 40 21. Szynka b/k kg 1000 22. Pasztet pieczony wieprzowy kg 15
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, warzywa i owoce mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Filety rybne mrożone miruna bez glazury i skóry kg 680 2. Filet z łososia kg 240 3. Konserwa rybna makrela w oleju szt 100 4. Fasola szparagowa żółta mrożona cięta kg 50 5. Fasola szparagowa zielona mrożona cięta kg 100 6. Mieszanka kompotowa mrożona kg 400 7. Kalafior mrożony polski kg 150 8. Truskawka mrożona polska kg 200 9. Brokuł mrożony kg 150 10. Wiśnie drelowane mrożone kg 100 11. Maliny mrożone kg 80 12. Marchew liliput mrożona kg 150 13. Szpinak w kostkach siekany kg 100 14. Groszek zielony mrożony kg 100 15. Paluszki rybne panierowane kg 600 16. Marchew mrożona (kostka) kg 200 17. Filet z mintaja bez glazury i skóry kg 500 18. Włoszczyzna słupki kg 30 19. Filety z dorsza czerniaka bez glazury i skóry kg 680
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15220000-6, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Ziemniaki jadalne polskie workowane a´30kg kg 12000 2. Kapusta kwaszona kg 700 3. Ogórek kiszony kg 500 4. Burak czerwony długi kg 600 5. Cebula czerwona kg 40 6. Cebula biała polska kg 500 7. Czosnek główka polski kg 80 8. Marchew korzeń polska kg 1400 9. Ogórek świeży kg 520 10. Pietruszka korzeń polska kg 500 11. Rzodkiewka ( pęczek min. 200g) szt 400 12. Rzepa biała kg 150 13. Seler bulwa kg 270 14. Fasola Jaś duży kg 400 15. Fasola Jaś drobny kg 50 16. Groch łupany kg 70 17. Papryka świeża kg 500 18. Pomidor świeży kg 600 19. Brokuły szt 100 20. Botwinka min. 350g pęczek 50 21. Kapusta pekińska kg 400 22. Kapusta czerwona kg 100 23. Kalafior świeży szt 100 24. Kapusta biała kg 400 25. Kapusta młoda polska szt 200 26. Koper (pęczek min. 100g) pęczek 1200 27. Natka pietruszki (pęczek min. 100g) pęczek 1200 28. Por kg 80 29. Szczaw świeży kg 30 30. Szczypior (pęczek min. 150g) pęczek 500 31. Sałata masłowa (główka min. 450g) szt 800 32. Pieczarka świeża kg 250 33. Fasola szparagowa żółta świeża kg 30 34. Banany kg 1000 35. Gruszki polskie kg 500 36. Jabłka polskie kg 3000 37. Maliny polskie świeże kg 50 38. Mandarynki kg 900 39. Nektarynki kg 600 40. Pomarańcze kg 2500 41. Śliwka węgierka kg 150 42. Truskawka świeża polska kg 50 43. Brzoskwinie kg 300 44. Ziemniak młody jadalny polski kg 500 45. Kiwi kg 500 46. Marchew młoda jadalna polska kg 50 47. Pietruszka młoda jadalna polska kg 20 48. Seler naciowy min. 250g pęczek 80 49. Soczewica czerwona łupana kg 30 50. Sałata rukola kg 20 51. Cytryna kg 400 52. Bazylia świeża zioło doniczka szt 50 53. Rozmaryn świeży zioło doniczka szt 20 54. Oregano świeże zioło doniczka szt 10 55. Tymianek świeży zioło doniczka szt 30 56. Sałata lodowa szt 250 57. Kapusta włoska kg 40 58. Borowik suszony kg 3 59. Pomidor koktajlowy kg 50 60. Melisa świeża zioło doniczka szt 10 61. Mięta świeża ziolo doniczka szt 30 62. Dynia kg 50 63. Cukinia szt 50 64. Kolendra świeża doniczka szt 10 65. Arbuz kg 60 66. Sałata dekoracyjna szt 50 67. Roszponka kg 50 68. Włoszczyzna młoda szt 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: Mleko, śmietana, nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Mleko 2 % w kartonie 1 l. l 4000 2. Śmietana 18% wiaderko 1000g szt 800 3. Serek topiony min. 100g różne smaki szt 200 4. Serek homogenizowany "BAKUŚ" szt 700 5. Masło kostka 200g min. 82% tłuszczu kg 250 6. Ser twarogowy półtłusty kostka kg 300 7. Ser żółty twardy Gouda kg 80 8. Serek homogenizowany 150 g różne smaki szt 1400 9. Jogurt naturalny grecki opak.1000ml szt 600 10. Jogurt owocowy opak 150 ml różne smaki szt 2500 11. Jogurt naturalny 150ml Krasnystaw szt 1200 12. Ser feta sałatkowy 270g szt 60 13. Ser mozarella 150g(mini kulki) szt 30 14. Serek wiejski 150 ml szt 300 15. Śmietana 30% UHT 500ml szt 10 16. Ser żółty Edamryck kg 50 17. Bakuś do kieszonki 80g szt 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Kopytka świeże kg 875 2. Kluski śląskie świeże kg 350 3. Pierogi wiejskie świeże kg 700 4. Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 175 5. Pierogi z mięsem kg 350 6. Pierogi ruskie kg 350 7. Naleśniki z serem kg 350 8. Kluski leniwe świeże kg 420 9. Naleśniki z jabłkami kg 700 10. Pyzy ziemniaczane kg 525 11. Gołąbki kg 140
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: Różne produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Cukier a´1kg kg 1000 2. Cukier waniliowy 32g szt 50 3. Kakao naturalne 100g szt 40 4. Kisiel różne smaki 1kg bez cukru szt 20 5. Budyń różne smaki 1kg bez cukru szt 30 6. Mus owocowy saszetka Kubuś szt 2500 7. Herbata granulowana Lipton 100g szt 100 8. Musztarda rosyjska a´ 200g szt 150 9. Sos sałatkowo-koperk. proszek a´0,8 kg szt 10 10. Szczaw konserwowy 350g szt 300 11. Płatki owsiane górskie 0.5 kg szt 100 12. Zakwas do żuru 0,5 l szt 120 13. Papryka słodka 800g szt 50 14. Papryka ostra 800g szt 10 15. Pieprz ziołowy 700g szt 5 16. Sól kuchenna a´1kg kg 350 17. Ziele angielskie 1000g szt 20 18. Zioła prowansalskie 500g szt 5 19. Pieprz naturalny 1000g szt 30 20. Majeranek tarty 150g szt 30 21. Liść laurowy 100g szt 25 22. Kminek mielony 1000g szt 3 23. Czosnek granulowany a´ 1kg szt 30 24. Lubczyk zioło suszone a´ 1kg szt 5 25. Czomber zioło suszone a´ 1kg szt 2 26. Tymianek zioło suszone a´ 1kg szt 5 27. Estragon zioło suszone a´ 1kg szt 1 28. Bazylia zioło suszone a´ 1kg szt 5 29. Czubryca zielona zioło suszone a´ 1kg szt 2 30. Pulpa pomidorowa a´ 2500g szt 200 31. Kurkuma a´ 0,8kg szt 2 32. Carry a´ 1kg szt 2 33. Keczup 480g Pudliszki szt 50 34. Chrzan słoik 300g Rebok szt 80 35. Gałka muszkatołowa mielona a´1kg szt 3 36. Kozieratka zioło suszone a´1kg szt 5 37. Ocet jabłkowy 0,5l szt 200 38. Ocet balsamiczny a´0,25l szt 10 39. Fasola czerwona konserwowa a´400g szt 80 40. Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt 50 41. Olej rzepakowy 0,9l z pierwszego tłoczenia szt 1000 42. Brzoskwinie w syropie 820g szt 30 43. Ananas w syropie 565g szt 60 44. Napój warzywno-owocowy Kubuś Play 400ml szt 1500 45. Soki owocowe w kartoniku bez konserwantów200 szt 6000 46. Ryż długoziarnisty biały a´1kg kg 200 47. Ryż paraboliczny a´5kg kg 500 48. Ryż paraboliczny brązowy a´5kg kg 200 49. Mąka pszenna tortowa a´1kg kg 500 50. Mąka ziemniaczana a´1kg kg 30 51. Jaja wielkość L szt 11000 52. Groszek konserwowy 400g polski szt 200 53. Kukurydza konserwowa 400g polska szt 300 54. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg Pudliszki szt 350 55. Kasza manna a´1000g szt 10 56. Kasza jęczmienna wiejska a´1kg kg 300 57. Kasza gryczana a´1 kg kg 200 58. Kasza jaglana a´0,5 kg kg 250 59. Makaron nitka cięta As babuni 4 jajeczny kg 300 60. Makaron świd. 100% mąki durum durum Lubella kg 700 61. Makaron kolanko z falbanką 100% mąki durum kg 700 62. Makaron łazanki 100% mąki durum durum kg 200 63. Makaron spaghetti 100% mąki durum durum kg 300 64. Makaron ciemny 100% mąki durum durum 400g szt 250 65. Makaron zacierka kg 50 66. Pestki dyni a´1kg szt 10 67. Ziarka słonecznika a´1kg szt 20 68. Płatki jaglane błyskawiczne 400g szt 30 69. Kawa zbożowa INKA opak 150g szt 50 70. Woda mineralna niegazowana 0,5l szt 1200 71. Kasza pęcak kg 300 72. Mąka kukurydziana kg 20 73. Nasiona sezamu 300g szt 6 74. Oregano zioło suszone 500g szt 10 75. Orzechy włoskie łuskane 100g szt 10 76. Żurawina suszona 100g szt 10 77. Rodzynki 100g szt 50 78. Czekolada gorzka 70% kakao 100g szt 1200 79. Jabłko prażone 900g szt 120 80. Cynamon 10g szt 50 81. Herbata owocowa sypana mix smaki Hrebapol 100g szt 100 82. Miód naturalny porcjowany 25g szt 2000 83. Dżem porcjowany 25g szt 3000 84. Pieprz cytrynowy 100g szt 30 85. Wafle ryżowe 130g szt 200 86. Wafle kukurydziane 120g szt 200 87. Ciasteczka owsiane z żurawiną Sante 50g szt 1500 88. Cukier puder 500g kg 10 89. Proszek do pieczenia 36g szt 30 90. Drożdże piekarnicze świeże 100g szt 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15800000-6, 15310000-4, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7Nazwa: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość 1. Chleb krojony pakowany waga co najmniej 550g szt 2500 2. Rogal maślany szt 500 3. Parówka krojona pakowana waga co najmniej 500g szt 300 4. Croissant maślany szt 1200 5. Bułka tarta kg 200 6. Chleb razowy z ziarnami na zakwasie krojony550 szt 2500 7. Pączek 90g szt 700 8. Bułka kajzerka szt 3500 9. Bułeczka maślana 100g szt 400 10. Placek drożdżowy z zawart. cukru max. 1,5g/100g kg 50 11. Bułka Graham 50g szt 1500 12. Bułka z ziarnami 50g szt 1500 13. Drożdżówka z nadzieniem zawart. cukru 1,5g/100g szt 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2021-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.