eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zduńska Wola › Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów spożywczych dla ZSRCKU.

Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.



Ogłoszenie z dnia 2016-03-10

Zduńska Wola: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów spożywczych dla ZSRCKU.
Numer ogłoszenia: 53570 - 2016; data zamieszczenia: 10.03.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego , Wojsławice 118, 98-220 Zduńska Wola, woj. łódzkie, tel. 0-43 825 14 91, faks 0-43 825 14 90.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów spożywczych dla ZSRCKU..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych od 01.07. 2016 do- 30. 06. 2017 Zamawiający dzieli przedmiot zamówienia na 6 części..

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających na podstawie art. 67 ust.1 pkt. 7 Ustawy na poziomie 20 % wartości zamówienia podstawowego

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.07.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 95
  • 2 - Termin płatności - 5

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wojslawice.ksiezyc.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego W Wojsławicach Wojsławice 118 98-220 Zduńska Wola.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.03.2016 godzina 14:30, miejsce: Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego W Wojsławicach Wojsławice 118 98-220 Zduńska Wola.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i wędliy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. mięso mielone 28 kg 2. szynka konserwowa 12 kg 3. karczek bez kości 5 kg 4. schab z kością 49 kg 5. łopatka bez kości 40 kg 6. żywiecka 11 kg 7 polędwica sopocka 30 kg 8. lichawska 29 kg 9. wątroba wieprzowa 10 kg 10. parówka 22 kg 11. wędzonka 10 kg 12. tyrolska 15 kg 13. kiełbaski pychotki 11 kg 14. szynka wiejska 20 kg 15. szynka śniadaniowa 5kg 16. pasztetowa 12 kg 17. żeberka 12 kg 18. filet z kurczaka 16 kg 19. udko z kurczaka 25 kg 20. porcja rosołowa 30 kg 21. pasztet drobiowy 15 kg 22. pieczeń z kaczki 22. pieczeń z kaczki 15 kg 23. rolada z kurczaka 10 kg 24. filet z indyka 8 kg 25. kiełbasa biała 20 kg 26. kaszanka 18 kg 27. brzuch wieprzowy 9 kg 28. boczek 9 kg 29.mortadela 10 kg 30. polędwica drobiowa 18 kg 31. kiełbasa krakowska 20 kg 32. kości wędzone 5 kg 33. szynka domowa 10 kg 34. szynka piknikowa 15 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. cukier 1 kg 50 kg 2. olej rzepakowy 1 l 47 l 3. sok koncentrat 430 ml butelka 100 but. 4. herbata ekspresowa 100 saszetek 35 op 5. kwasek cytrynowy 20 g 17 szt. 6. szczaw 370 ml słoik 10 sł. 7. kasza jęczmienna 1 kg 21 kg. 8. ryż 1 kg 20 kg 9. papryka mielona 20 g 18 szt. 10. musztarda 180 g 24 sł 11. soczki 330 ml 30 but. 12. mąka typ 480 kg 40 kg 13. smalec kg 20 kg 14. sól 1kg 10 kg 15. majeranek 10 g 30 szt. 16. pieprz czarny mielony 20 g 27 szt. 17. pieprz ziołowy mielony 20 g 12 szt. 18. baton 50 g 30 szt 19. chrzan tarty 190 g 10 sł. 20. makaron świderki 500 g 30 szt. 21. makaron nitki 250 g 50 szt. 22. majonez 700 ml 18 sł. 23. makaron ryżowy 250 g 10 szt. 24. kukurydza konserwowa 370 ml 18 sł 25. ogórki konserwowe 900 ml 15 sł 26. przyprawa do potraw w proszku 200 g 29 szt 27. płatki 500 g 100 szt 28. żurek w proszku 500 g 9 szt 29. koncentrat pomidorowy 190 g 50 sł 30. koncentrat buraczany 300 g 10 sł 31. przyprawa do potraw w płynie 200 g 20 but 32. ciastka 1 kg 20 kg 33. ananasy puszka 565 g 16 puszek 34. marmolada 1 kg 10 kg 35. sos do spaghetti 350 g 6 sł 36. keczup 450 ml 15 but 37. liść laurowy 6 g 13 szt 38. cukierki 1 kg 5 kg 39. czekolada 100 g 20 szt 40. kakao 200g 10 szt 41. kasza manna 500 g 6 kg 42. wafelki 180 g 21 szt 43. brzoskwinie w puszce 820 g 3 puszki 44. galaretka 75 g 15 szt. 45. przecier ogórkowy 190 g 14 sł 46. groszek konserwowy 370 ml 20 sł 47. mąka ziemniaczana 1 kg 3 kg 48. sałatka 1 kg 12 kg 49. sos pieczeniowy 30 g 15 szt 50. sos do sałatek 9 g 15 szt 51. masło orzechowo- czekoladowe 230 g 17 sł 52. papryka konserwowa 600 g 20 szt. 53. dżem 250 g 40szt. 54. ciastka paczkowane 250 g 10 szt. 55. Miód 1 kg 50 szt. 56. Maca 100g 50 szt. 57. gofry 100g 100 szt. 58. krążki ryżowe 100 g 100 szt. 59. Deser mleczny 150 g. 100 szt. 60. oregano 10 g 70 szt. 61. bazylia 10 g. 10 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.cebula kg 30 kg 2. jabłka kg 100 kg 3. seler kg 38 kg 4. ziemniaki kg 950 kg 5. kapusta młoda/ pekińska kg 14 kg 6. mandarynki kg 40 kg 7. kapusta czerwona kg 40 kg 8. banany kg 120 kg 9. kapusta biała kg 60 kg 10. marchew kg 80 kg 11. pietruszka kg 20 kg 12. kapusta kwaszona kg 75 kg 13. por szt. 40 szt 14. pomidor kg 60 kg 15. cytryna kg 4 kg 16. papryka kg 9 kg 17. fasola Jaś średni kg 14 kg 18. groch łupany kg 11 kg 19. pieczarki kg 12 kg 20 ogórek zielony kg 20 kg 21. ogórek kwaszony kg 24 kg 22. buraki kg 60 kg 23. nektarynki kg 24 kg 24. arbuz kg 14 kg 25. pomarańcza kg 72 kg 26. rzodkiewka pęczek 15 pęczków 27. kluski na parze szt. 600 szt 28. sałata 50 szt. 29. koper 30 pęczków 30. szczypior gruby 30 pęczków 31. kiwi 28 kg 32. gruszka 60 kg 33. brzoskwinia 40 kg 34. śliwka 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. ser kanapkowy 150 g 100 szt. 2. jaja kl.II szt. 1568 szt. 3. masło 200g kostka 110 szt. 4. mleko 1l 200 l. 5 śmietana 18% 250 g 30 szt. 6. ser żółty 1 kg 28 kg. 7. deser mleczny 120 g 60 szt. 8. serek wiejski 150 g 90 szt. 9. ser topiony 8szt paczka 20 paczek 10. jogurt owocowy 175 g 1000 szt. 11. serek homogenizowany 165g 60 szt. 12. ser twarogowy kg 20 kg 13. twaróg biały z przyprawami 150 g 10 szt. 14. ser biały plastrowany 150 g. 19 szt. 15. śmietana 36% 0,5 l 10 szt. 16. Serek owocowy 165 g. 60 szt. 17. Jogurt naturalny 175 g 120 szt. 18. kefir 175 g 60 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. chleb 0,6 kg 250 szt. 2. bułka kajzerka 50 g 120 szt. 3. bułka zwykła 50 g 120 szt. 4. bułka zwykła 100 g 300 szt. 5. chleb razowy 0,6 kg 170 szt. 6. bułka z ziarnem 50 g 120szt 7. bułka grahamka 50 g 60 szt. 8. bułka słodka 150 g 60 szt. 9. pączek z marmoladą 100g 60 szt. 10. bułka tarta 1kg 15 kg 11. rurka z kremem 100 g 60 szt. 12. ciasto drożdżowe 10 kg. 13. babka piaskowa 1 kg 10 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. miruna bez skóry kg 24 kg 2. makrela wędzona kg 20 kg 3. kluski śląskie kg 32 kg 4. pierogi z mięsem kg 41 kg 5. sałatka z makreli 125 g 40 szt. 6. pyzy z mięsem kg 36 kg 7. mieszanka warzywna kg 10 kg 8. knedle z owocami 20 kg 9. Krokiety z kapustą i grzybami 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin płatności - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.