To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-12-04
"USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE w 2021 roku"
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Numer ogłoszenia: 614959-N-2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:telefon: 614 445 301
e-mail: grodzisk@poznan.lasy.gov.pl
www: www.grodzisk.poznan.lasy.gov.pl
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
"USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE w 2021 roku"
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): SA.270.4.6.2020
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
1. Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna obejmująca przygotowywanie, wydawanie oraz w razie potrzeby dostarczanie uczestnikom organizowanych szkoleń, narad, spotkań roboczych oraz konferencji: posiłków (śniadanie, obiad, kolacja, menu okolicznościowe itp.) i serwisów kawowych oraz obsługa innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Nadleśnictwa Grodzisk w szczególności: narad, konferencji, spotkań okolicznościowych w Ośrodku Szkoleniowo - Wypoczynkowym w Porażynie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 i 1 A do SIWZ oraz Projekt umowy – załącznik nr 7 do SIWZ. Skład oraz gramatura grup produktów została określona w załączniku nr 1 A do SIWZ. Zestawy posiłków będą ustalane w oparciu o poszczególne rodzaje produktów określone w załączniku nr 1 A. Zamawiający może dowolnie zestawiać i modyfikować posiłki poprzez zmianę rodzaju produktu na produkt z tej samej lub innej grupy produktu. 3. Planowana ilość posiłków złożonych z różnych grup produktów która powinny zostać wydana uczestnikom w okresie 12 miesięcy została wskazana w załączniku nr 3 do SIWZ – Kosztorys ofertowy. Zamawiający nie gwarantuje wykorzystania wskazanej ilości grup produktów do przygotowania posiłków - Wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał roszczeń. 4. Zamawiający jest uprawniony zlecić Wykonawcy dodatkowy zakres rzeczowy obejmujący czynności analogiczne, jak opisane w opisie przedmiotu zamówienia (dalej: „Opcja”). Przedmiotem Opcji mogą być wszystkie lub niektóre z czynności opisanych w opisie przedmiotu zamówienia w szczególności posiłki (śniadanie, obiad, kolacja, menu okolicznościowe) i serwisy kawowe przygotowywane w oparciu o rodzaje produktów określone w załączniku nr 1 A do SIWZ. Zamawiający nie jest zobowiązany do zlecenia prac objętych przedmiotem Opcji, a Wykonawcy nie służy roszczenie o ich zlecenie. Prace będące przedmiotem Opcji mogą zostać zlecone na wartość do 20 % wartości przedmiotu zamówienia określonej zgodnie z § 8 wzoru umowy stanowiącego załącznik nr 7 do SIWZ.
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie
II.5) Główny kod CPV: 55.30.00.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Podstawa i przyczyna unieważnienia postępowania:
W prowadzonym postępowaniu pn. „Usługi Gastronomiczne na potrzeby ośrodka szkoleniowo-wypoczynkowego w Porażynie w 2021 roku” do upływu termin składania ofert tj. 02.12.2020 r. godz. 10:30 nie wpłynęła żadna oferta (brak ofert).
W związku z powyższym postępowanie na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1) Ustawy Pzp podlegało unieważnieniu.
INNE PRZETARGI Z GRODZISKA WIELKOPOLSKIEGO
- Sukcesywna dostawa odczynników i sprzętu do badań z zakresu diagnostyki laboratoryjnej dla SPZOZ w Grodzisku Wielkopolskim
- Administrowanie Strefą Płatnego Parkowania (SPP) na terenie miasta Grodziska Wielkopolskiego
- Zakup 3 agregatów prądotwórczych
- Rozbudowa systemu sygnalizacji PPOŻ w pałacu OSW Porażyn
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach działania pn. "Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej" postępowanie nr 2
- Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
- 40/DOBP/DCZP/2025/US Realizacja programu pilotażowego w zakresie edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia w szpitalach - "Dobry posiłek w szpitalu"
- Obsługa cateringowa Gali Sylwestrowej 2025 organizowanej w Teatrze Wielkim - Operze Narodowej
- Usługa szkoleniowa, konferencyjna oraz restauracyjna dla projektu szkoleniowego pn. "Zarządzanie czasem i efektywna organizacja pracy własnej"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





