eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Reszel › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Reszlu do magazynów szkolnych w Reszlu: ul. Chrobrego 5A oraz ul. M. Konopnickiej 2 od 01.01.2021r. do 31.12.2021 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-01-25

Ogłoszenie nr 510407929-N-2021 z dnia 2021-01-25 r.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Reszlu:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Reszlu do magazynów szkolnych w Reszlu: ul. Chrobrego 5A oraz ul. M. Konopnickiej 2 od 01.01.2021r. do 31.12.2021 r.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 760085-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Reszlu, krajowy numer identyfikacyjny 38044057500000, M. Konopnickiej 2, B. Chrobrego 5A -, 11-440 Reszel, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska

telefon: 897550196
faks: 897550196
e-mail: sp3domaradzki@onet.pl
www: www.sp3reszel.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Reszlu do magazynów szkolnych w Reszlu: ul. Chrobrego 5A oraz ul. M. Konopnickiej 2 od 01.01.2021r. do 31.12.2021 r.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): ZSP.3.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część I Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000-9, wędliny CPV 15131130-5Część II Różne produkty spożywcze CPV 15800000-6, przetworzone owoce i warzywa CPV 15330000-0,oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000-2Część III Owoce warzywa i podobne produkty CPV 15300000-1,zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy CPV 03200000-3,jaja kurze konsumpcyjne CPV 03142500-3 Część IV Produkty mleczarskie CPV 15500000-3 Część V Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000-0 produkty głęboko mrożone CPV 15896000-5 mrożonki: warzywa mrożone CPV 15331170-9 przetworzone owoce CPV 15332100-5
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych które zostały wyspecyfikowane w Formularzach cenowych stanowiących Zał. Nr 2 z uwzględnieniem cen sezonowych we wskazanych miesiącach i będą sukcesywnie dostarczane zgodnie z ofertami Wykonawców za cenę ofertową brutto podaną w Zał. Nr 1 Formularz ofertowy Wykonawcy odpowiednio do części zamówienia. Zamówienie składa się z 5 części. Na każdą z części będzie zawarta odrębna umowa.
2. Artykuły spożywcze dostarczone Zamawiającemu musza spełniać warunki określone przedmiotem zamówienia w zakresie odpowiednich wymogów jakościowych, wysokich walorów smakowych dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w jednostkach oświatowych, w tym będą spełniały warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, znakowania, magazynowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej zgodnie z :
- Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności , zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, (Dz.U.UE.L2011.304.18),
- Rozporządzeniem (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności (Dz.U.UE.L.2002.31.1),
- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tekst jednolity (Dz.U. z 2019 r. poz. 1252),
- Ustawą z dnia 21.12.2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych tekst jednolity (Dz.U. z 2019 r. poz.2178),
- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U. 2016 poz. 1154 z późń. zm.),
- Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych środków spożywczych (Dz.U. 2015 r., poz. 29 z późń. zm.),
tj. są właściwie oznakowanie co do nazwy, wykazu i ilości składników lub kategorii składników, alergenów, ilości netto w opakowaniu, daty minimalnej trwałości lub terminu przydatności do spożycia, warunków przechowywania lub użycia, nazwy firmy, adresu podmiotu działającego na rynku spożywczym lub podmiotu paczkującego artykuł spożywczy, nazwy kraju lub miejsca pochodzenia, instrukcji użycia, gatunku, klasy jakości, daty produkcji, informacji o wartości odżywczej.
3. Produkty spożywcze powinny zawierać skład zgodnie z opisem podanym w Formularzu cenowym zał. Nr 2. Produkty zbożowe śniadaniowe powinny zawierać nie więcej niż 0,12 g sodu lub soli na 100g, nie więcej niż 15 g cukrów na 100 g. Do użytku dopuszczalny jest olej o zawartości kwasów jedno nienasyconych powyżej 50 % i zawartości kwasów wielo nienasyconych powyżej 40 %.Napoje (woda, soki) nie powinny zawierać więcej niż 10 g cukrów w 100 ml produktu gotowego, o niskiej zawartości soli/sodu tj. zawierające nie więcej niż 0,12 g sodu lub soli na 100g produktu. Produkty mleczne powinny zawierać nie więcej niż 10 g cukrów w 100 g/ml produktu gotowego do spożycia, bez dodatku substancji słodzących.
4. Ilości artykułów żywnościowych podanych w przetargu są szacunkowe
i mogą ulegać zmianie. Dotyczy to zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianego towaru. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego z tytułu zmniejszenia zakresu dostawy.
5. Wszystkie oferowane i dostarczone do stołówki artykuły, spożywcze będą w gatunku I.
6. Okres przydatności do spożycia na dostarczone artykuły, spożywcze nietrwałe oraz data minimalnej trwałości na dostarczone artykuły, spożywcze trwałe musi być zgodny z normami w warunkach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w jednostkach oświatowych.
7. Termin przydatności do spożycia produktów żywnościowych od chwili dostarczenia produktu do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia określoną na opakowaniu produktu.
8. Produkty powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego.
9. Dostawa mięsa i drobiu powinna odbywać się w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach z pokrywami, posiadających stosowne atesty, czystych i nieuszkodzonych.
10. Transport Zamawianych produktów odbywać się będzie transportem Wykonawcy przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych oraz na jego koszt z uwzględnieniem rozładunku i wniesienia do magazynów zamawiającego.
11. Wykonawca obowiązany jest do zapewnienia odpowiednich warunków transportu. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów, w przypadku pojazdów przewożących szybko psujące się artykuły żywnościowe świadectwo ATP.
12. Dysponenci i kierowcy Wykonawcy winni posiadać aktualne świadectwa zdrowia.
13. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów:
a) decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia,
b) dokumenty potwierdzające stosowanie systemu HACCP.
14. Formularze cenowe stanowiące załączniki Nr 2 do Formularza ofertowego wykonawcy do wypełniania przez Wykonawcę na odrębne części zamówienia: Część I, Część II, Część III, Część IV. Część V stanowią załączniki do niniejszej SIWZ. Po wypełnieniu ich przez Wykonawcę będą zawierały ceny jednostkowe artykułów spożywczych.
15. Zamawiający nie jest zobowiązany zakupić od Wykonawcy artykułów spożywczych w części lub w całości w okresie ograniczenia lub zawieszenia funkcjonowania jednostek: Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Reszlu szkoły lub przedszkola w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 lub ograniczeń funkcjonowania wprowadzonych w przewidziany prawem sposób z innych przyczyn. Wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.13.11.30

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 86997.11 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Bruno Tassi Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Staniewicka 12, 03 - 310 Warszawa, oddział w Olsztynie
Email wykonawcy: a.kubacka@brunotassi.com.pl
Adres pocztowy: Olsztyn ul. Lubelska 36
Kod pocztowy: 11-440
Miejscowość: Olsztyn
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 91346.97

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 91346.97
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 104679.75
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Różne produkty spożywcze przetworzone owoce i warzywa oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 70490.27 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Aber Sp.z.o.o. , ul. Sprzętowa 3, 10 - 467 Olsztyn
Email wykonawcy: marketing@aber.pl
Adres pocztowy: ul. Sprzętowa 3
Kod pocztowy: 10-467
Miejscowość: Olsztyn
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 75008.80

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 75008.80
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 75008.80
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: Owoce warzywa i podobne produkty zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy jaja kurze konsumpcyjne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 73752.50 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Hurtownia „Caro” s.c. Paweł Lipka, Kamil Smosarski
Email wykonawcy: lipkapawel@onet.eu
Adres pocztowy: ul. B. Chrobrego 27/29
Kod pocztowy: 11-300
Miejscowość: Biskupiec
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 77440.13

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 77440.13
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 99202.88
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: Produkty mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 66921.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Max Sp.j. Jerzy Harhaj Grzegorz Harhaj
Email wykonawcy: phu.max@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Bolesława Chrobrego 33
Kod pocztowy: 11-300
Miejscowość: Biskupiec
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

Nazwa wykonawcy:
Email wykonawcy:
Adres pocztowy:
Kod pocztowy:
Miejscowość:
Kraj/woj.: brak danych

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

Nazwa wykonawcy: Max Sp.j. Jerzy Harhaj Grzegorz Harhaj
Email wykonawcy: phu.max@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Bolesława Chrobrego 33
Kod pocztowy: 11-300
Miejscowość: Biskupiec
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

Nazwa wykonawcy: Max Sp.j. Jerzy Harhaj Grzegorz Harhaj
Email wykonawcy: phu.max@wp.pl
Adres pocztowy: ul. Bolesława Chrobrego 33
Kod pocztowy: 11-300
Miejscowość: Biskupiec
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 70267.05

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 70267.05
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 70267.05
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 5
NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowane produkty głęboko mrożone mrożonki warzywa mrożone przetworzone owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 27168.93 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Aber Sp.z.o.o.
Email wykonawcy: marketing@aber.pl
Adres pocztowy: ul. Sprzętowa 3
Kod pocztowy: 10-467
Miejscowość: Olsztyn
Kraj/woj.: warmińsko-mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 28527.38

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 28527.38
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 28824.33
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.