eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CiechocinekSukcesywna dostawa produktów mrożonych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-10-08

Ogłoszenie nr 510213195-N-2019 z dnia 08-10-2019 r.

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ: Sukcesywna dostawa produktów mrożonych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 592839-n-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, Krajowy numer identyfikacyjny 91051403900000, ul. ul. Wojska Polskiego 5, 87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 542 837 200, e-mail j.zimny@22wszur.pl, faks 542 837 320.
Adres strony internetowej (url):

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywna dostawa produktów mrożonych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

15/2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 -2,5kg 2100 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2-2,5 kg 550 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2-2,5kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2-2,5 kg 2500 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2-2,5 kg 800 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2-2,5 kg 1250 7 Bób, opakowanie 2-2,5 kg 200 8 Mieszanka chińska, skład; kiełki fasoli mung, marchewka w słupkach, czerwona papryka w paski, por w paski, grzyby chińskie mun, kiełki bambusa, opakowaniejednostkowe 2-2,5kg 200 9 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2-2,5 kg 750 10 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 1000 11 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie2- 2,5 kg 3600 12 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2-2,5 kg 400 13 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2-2,5 kg 500 14 Marchewka z groszkiem2-2,5kg 1500 15 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2- 2,5 kg 500 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2-2,5 kg 70 17 Żurawina, kl.I, opakowanie 2-2,5 kg 200 18 Podgrzybek cały, opakowanie 2-2,5 kg 30 19 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 900 20 Mieszanka warzyw na patelnię z pieczarką, skład: marchew, fasola szparagowa, pieczarki, fasola czerwona, cebula, kukurydza, papryka, pietruszka, seler, groszek, opakowanie jednstkowe 2-2,5kg 300 21 Pierogi z kapustą i grzybami 2,5kg , skład minimum: maka pszenna 68%, woda, tłuszcz roslinny utwardzony, Farsz: kapusta kiszona 80%, grzyby( maslak, pieczarka) 8%, cebula, bułka tarta, błonnik pszenny, olej roslinny, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy. udział farszu w wyrobie gotowym 35% 80 22 Kołduny 2,5 kg 100 23 Ciasto francuskie 400-500g 150

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27/09/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 149878.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: UNIFREEZE Sp.z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Miesiączkowo 100
Kod pocztowy: 87-320
Miejscowość: Górzno
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 100249.28
Oferta z najniższą ceną/kosztem 100249.28
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 100249.28
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.