To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-05-24
Ogłoszenie nr 510103479-N-2019 z dnia 24-05-2019 r.
Dom Pomocy Społecznej: Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 543408-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Dom Pomocy Społecznej, Krajowy numer identyfikacyjny 30467400000000,
ul. ul. Świerkowa
9,
15-328
Białystok, woj.
podlaskie, państwo
Polska, tel.
857 422 360, e-mail
sekretariat@dps.bialystok.pl, faks
857 458 087.
Adres strony internetowej (url): www.dps.bialystok.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Jednostka samorządowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 250 3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 70 4. Boczek z polędwicą 120 5. Filet świeży z indyka 100 6. Filet świeży z kurczaka 1000 7. Filet wędzony 80 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 200 10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 600 11. Kaszanka 250 12. Kiełbasa spod strzechy 100 13. Kiełbasa żywiecka drobiowa 250 14. Kiełbasa biała, parzona 330 15. Kiełbasa krakowska formowana 150 16. Kiełbasa krakowska parzona 250 17. Kiełbasa krakowska sucha 30 18. Kiełbasa krakowska z indyka 30 19. Kiełbasa krucha 130 20. Kiełbasa na "święconkę" 18 21. Kiełbasa pieczona podsuszana 230 22. Kiełbasa podwawelska 130 23. Kiełbasa toruńska 100 24. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 280 25. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 200 26. Kiełbasa zwyczajna 130 27. Krupnioki 150 28. Kurczaki świeże 250 29. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1800 30. Mortadela wieprzowa. 150 31. Nogi wieprzowe. 100 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 300 33. Parówki delikatne 350 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet jarski 5 36. Pasztet wieprzowy 30 37. Pasztet z całego kurczaka 250 38. Pasztetowa drobiowa. 100 39. Pasztetowa wp. 190 40. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 60 41. Pieczeń rzymska 200 42. Pieczeń schabowa 50 43. Polędwica drobiowa extra 50 44. Polędwica sopocka drobiowa 130 45. Polędwica wieprzowa sopocka 200 46. Polędwica wiśniowa 100 47. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 50 48. Przysmak z indyka 80 49. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 60 50. Rolada z kurczakiem 80 51. Salceson czosnkowy 60 52. Salceson wieprzowy czarny 70 53. Salceson wieprzowy. 230 54. Schab kruchy 50 55. Schab wieprzowy surowy b/k 1000 56. Schab włoski 280 57. Serca wieprzowe. 100 58. Szynka biała formowana 71% mięsa 120 59. Szynka cygańska 150 60. Szynka gotowana 100 61. Szynka konserwowa 200 62. Szynka wp.tyrolska 300 63. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 64. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 50 65. Szynka z piersi indyka 80 66. Szynkowa luksusowa 100 67. Udziec z kurczaka 1200 68. Wątróbka drobiowa 250 69. Żeberka wieprzowe paski 200 70. Szynka wieprzowa świeża 70
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
16/05/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
190338.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy:
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
199854.90
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
16/05/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
190338.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Franko Dystrybucja SP z o.o.
nie Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
199854.90
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych - 2026 rok.
- Usługa sprzątania w Prokuraturze Okręgowej w Białymstoku oraz w podległych jej jednostkach wraz z zabezpieczeniem w środki higieniczno - sanitarne i środki czystości.
- Kompleksowa usługa serwisowa w zakresie instalacji i urządzeń sanitarnych - wykonywania przeglądów serwisowych, asysty technicznej podczas imprez (w tym meczy) oraz pogotowia technicznego
- Budowa klastra wysokiej dostępności w oparciu o posiadaną macierz Dell PowerStore 1000T na potrzeby Sądu Apelacyjnego w Białymstoku
- EOP.332.35.25 Dostawa materiałów medycznych do SP ZOZ WSPR w Białymstoku
- Zakup analizatorów w ramach projektu "PB 5.0 " - ZK-DZP.262.101.2025
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
- Dostawy mięso i wędliny drobiowe dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 17 w Olsztynie
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
- Dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Sośnicowicach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





