To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-04-30
Ogłoszenie nr 510074206-N-2020 z dnia 30-04-2020 r.
Zakład Karny: Dostawa artykułów spożywczych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 520796-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny, Krajowy numer identyfikacyjny 31976000000000,
ul. ul. Sobieskiego
298,
42-580
Wojkowice, woj.
śląskie, państwo
Polska, tel.
322 961 600, e-mail
zk_wojkowice@sw.gov.pl, faks
32 769 75 75.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):D/Kw 2232.3.2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach, adres: ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice oraz do Oddziału Zewnętrznego w Ciągowicach, adres: ul. Wojska Polskiego 10, 42-458 Ciągowice. Asortyment, ilości oraz jednostka miary dla zadań przedstawiają zamieszczone zostały poniżej: Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 5. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1. 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 4400 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2400 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 800 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 1000 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 800 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2200 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1570 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1100 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 4800 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 3700 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysoko słodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 3700 kg. Zadanie nr 2. 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 550 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 60 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 95 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 620 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1150 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1150 kg. 7. Kminek mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 60 kg. 8. Papryka czerwona mielona słodka. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 150 kg. 9. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 75 kg. 10. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 270 kg. 11. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 150 kg. 12. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 75 kg. 13. Sól warzona, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 3600 kg. 14. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 3500 litrów. 15. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1420 kg. Zadanie nr 3. 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 640 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 250 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 250 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 280 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 250 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 280 kg. Zadanie nr 4. 1. Woda mineralna niegazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 26000 litrów. Zadanie nr 5. 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3500 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2800 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet a?la schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 380 kg. 4. Teksturowane białko sojowe - granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg. 5. Teksturowane białko sojowe - kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 530 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15000000-0
Dodatkowe kody CPV: 15321800-2, 15331400-1, 15331427-6, 15332230-5, 15332290-3, 15863000-5, 15870000-7, 15871110-8, 15871230-5, 15871250-1, 15872000-1, 15872100-2, 15872200-3, 15872400-5, 15891500-5, 15891400-4, 15871260-4, 15981200-0, 15331130-7, 15331133-8, 15331150-3
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Zadanie 1 |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/04/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
76233.90
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: FH GRACJA Jolanta Zdunek
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
75121.56
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Zadanie 2 |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/04/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
27073.50
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych "DORO" Dorota Doberstajn
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
29303.72
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zadanie 3 |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/04/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
7360.70
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "MARGO" Grzegorz Środa
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
7004.88
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zadanie 4 |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/04/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
11960.00
Liczba otrzymanych ofert:
5
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Wód Mineralnych "Mineral" Marek Duda, Augustyn Maślanka, Sp. Jawna, Zakład Pracy Chronionej
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
14071.20
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Zadanie 5 |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/04/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
24034.60
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Wytwórnia Koncentratów Spożywczych "DORO" Dorota Doberstajn
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
23764.25
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku (powtórzone)
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Szadku
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku
- Dostawy artykułów spożywczych różnych, przypraw i ziół, oraz zup w proszku, cukru białego, tłuszczów, jaj kurzych do Szkoły Policji w Katowicach
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





