Ogłoszenie z dnia 2020-01-29
Ogłoszenie nr 510016883-N-2020 z dnia 29-01-2020 r.
Areszt Śledczy: dostawa mięsa i wędlin
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 635332
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Areszt Śledczy, Krajowy numer identyfikacyjny 32082200000000,
ul. Wolanowska
120,
26-600
Radom, woj.
mazowieckie, państwo
Polska, tel.
48 61 31 104, 48 61 31 234, e-mail
as_radom@sw.gov.pl, faks
48 330 86 13.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Areszt Śledczy
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część nr 1 - dostawa wędlin. lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień 1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 3500 CPV 15.13.11.30 - Wędliny 2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5 3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131310-1 4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5 5 Parówki wieprzowe - cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 1000 CPV 15131130-5 6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5 7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej. kg 2000 CPV 15131130-5 8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3 9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2800 CPV 15131130-5 10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5 11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 1000 CPV 15131134-3 12 Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3 13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5 14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5 15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1500 CPV 15131130-5 16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5 17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5 18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 100 CPV 15131130-5 19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 100 CPV 15131130-5 20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5 21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 300 CPV 15131130-5 22 Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131400-9 23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 500 CPV 15131130-5 24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1000 CPV 15131130-5 25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5 26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5 27 Ogonówka wędzona parzona o zawartości mięsa minimum 50%. kg 200 CPV 15131400-9 Część nr 2 - dostawa mięsa. lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień 1. Smalec. kg 1200 CPV 15412100-0 2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0 3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 1000 CPV15114100-0 4. Serca wołowe (mrożone). kg 100 CPV15114000-0 5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 500 CPV 15131400-9 6. Wołowina II(mrożona) - 100% mięso. kg 2200 CPV15111100-0 7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3 8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0 9. Wątroba wołowa świeża. kg 100 CPV 15114000-0 10. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9 11. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k - 100% mięso świeża. kg 600 CPV 15113000-3 12. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3 13. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 300 CPV 15113000-3
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15131130-5
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: dostawa wędlin |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
07/01/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
286800.09
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Skup, Ubój, Przetwórstwo Mięsa SUPMIĘS
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
342423.90
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: dostawa mięsa |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
07/01/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
115384.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo-Handlowe MAMBA
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
125769.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z RADOMIA
- Wywóz na składowisko odpadów stałych segregowanych i niesegregowanych, innych odpadów komunalnych gromadzonych i wytwarzanych w ZUS Oddział w Radomiu i podległych jednostkach terenowych.
- Zamówienie na usługi promocyjne w ramach rozgrywek piłkarskich.
- Postępowanie o zawarcie umowy ramowej na: Zakup i dostawę druków ścisłego zarachowania w postaci dokumentów publicznych drugiej i trzeciej kategorii dla KWP zs. w Radomiu.
- Dostawa oleju napędowego do celów opałowych do kotłowni w Leśnym Ośrodku Edukacyjnym w Jedlni-Letnisko w roku 2026
- Usługa sporządzenia operatów szacunkowych
- Dostawa, montaż i uruchomienie komory próżniowej do "Urządzenia do elektrokonsolidacji"
więcej: przetargi w Radomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
- Przetarg 2. Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek ZS im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym na 2026 r.
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w 2026 roku dla Przedszkola Nr 1 im. Janusza Korczaka w Bełżycach
więcej: Wędliny »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





