Ogłoszenie z dnia 2019-01-22
Ogłoszenie nr 510013455-N-2019 z dnia 22-01-2019 r.
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte: Dostawa produktów wędliniarskich
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 659098-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte, Krajowy numer identyfikacyjny 19006413600000,
ul. ul. Śmidowicza
69,
81-127
Gdynia, woj.
pomorskie, państwo
Polska, tel.
261 262 537, e-mail
a.parasinska@amw.gdynia.pl, faks
261 262 963.
Adres strony internetowej (url): www.amw.gdynia.pl
Adres profilu nabywcy: www.amw.gdynia.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Uczelnia publiczna
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów wędliniarskich
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):120/ZP/18
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baleron kg 1070 Boczek wędzony b/s odtł. b/k kg 1400 Filet wędzony z indyka kg 730 Golonka wieprzowa tylna kg 180 Górka cielęca b/k kg 400 Kabanosy kg 530 Kabanosy drobiowe kg 410 Karkówka wieprz.b/k kg 1170 Kaszanka z kaszy gryczanej (Krupnioki) kg 870 Kaszanka zwykła kg 200 Kiełbasa biała drobiowa parzona kg 700 Kiełbasa biała parzona kg 700 Kiełbasa cytrynowa kg 700 Kiełbasa jałowcowa kg 200 Kiełbasa krakowska parzona kg 700 Kiełbasa krakowska sucha kg 480 Kiełbasa krakowska sucha drobiowa kg 580 Kiełbasa podwawelska kg 1150 Kiełbasa szynkowa z pieprzem kg 600 Kiełbasa śląska kg 1150 Kiełbasa wiejska kg 400 Kiełbasa żywiecka kg 600 Kindziuk kg 680 Łopatka wieprz.z/k b/s,tł kg 4500 Metka cebulowa kg 300 Mielonka tyrolska kg 600 Morlińska z piersi kurczaka kg 1550 Ogonówka wędzona kg 570 Parówki drobiowe - bez dodatku mięsa wieprzowego kg 2300 Parówki np. Serdelki kg 2000 Pasztet wp. pieczony kg 650 Pasztet z indyka - bez dodatku mięsa wieprzowego kg 400 Pasztetowa podwędzana kg 1350 Pieczeń wp. (rzymska) kg 320 Pierś delikatesowa z kurcząt kg 660 Polędwica drobiowa kg 1200 Polędwica wieprzowa sopocka kg 900 Rolada z boczku kg 350 Salami kg 750 Salceson ozorkowy kg 350 Schab pieczony w ziołach kg 550 Schab wieprzowy z/k kg 5500 Słonina świeża kg 350 Smarowidło (swojskie jadło) kg 240 Szponder wołowy z/k kg 600 Szynka delikatesowa drobiowa kg 290 Szynka św. b/k b/s,tł kg 5500 Szynka wędzona parzona kg 1150 Szynka wieprzowa konserwowa kg 960 Udziec barani b/k kg 1200 Udziec cielęcy b/k kg 850 Wątroba wieprzowa kg 90 Wołowina zrazowa b/kości kg 2000 Żeberka wieprzowe św. -paski kg 1000
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
02/01/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
905000
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Pomorskie Centrum Mięsne K&K Sp. z oo Hurtownia Sp.K.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
748437.59
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z GDYNI
- Dostawa do siedziby zamawiającego samochodu przeznaczonego do przewozu towarów
- Dostawa punktów dostępu do sieci WiFi wraz z licencjami do zarządzania
- Dostawa czterech pneumatycznych namiotów ratunkowych wraz z osprzętem
- Dostawa specjalistycznej odzieży ochronnej do celów przeciw pożarowych
- SUKCESYWNE DOSTAWY AKCESORIÓW DO SSAKÓW NA POTRZEBY SZPITALI POMORSKICH SP. Z O.O.
- Świadczenie usług prania i czyszczenia chemicznego
więcej: przetargi w Gdyni »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wyrobów wędliniarskich i wyrobów mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Goleniowie
- Sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie - w podziale na części - nr DPS.ZP.221.21.2025
- Dostawa wędlin wieprzowo - wołowych, drobiowych oraz mięsa wieprzowego i drobiowego do Zakładu Karnego w Sieradzu w roku 2026.
więcej: Produkty wędliniarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





