To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-01-10
Ogłoszenie nr 510006269-N-2019 z dnia 10-01-2019 r.
Zespół Opieki Zdrowotnej: Dostawa art. Spożywczych - PRZYPRAWY I PRODUKTY POZOSTAŁE
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 550002208
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Opieki Zdrowotnej, Krajowy numer identyfikacyjny 37048251200000,
ul. ul. Dąbrowskiego
10,
38100
Strzyżów, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
172 761 058, e-mail
przetargi@zozstrzyzow.pl, faks
172 761 058.
Adres strony internetowej (url): www.zozstrzyzow.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa art. Spożywczych - PRZYPRAWY I PRODUKTY POZOSTAŁE
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ZOZ.ZP-382-2/19
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE : 1 Chrzan tarty słoik 0,27 kg szt. 9 2 Cukier puder 0,5 kg szt. 3 3 Cukier waniliowy a 32 g szt. 15 4 Ćwikła z chrzanem 270g słoik szt. 30 5 Dżem niskosłodzony 280g, z min. 40g owoców sporządzono 100 g produktu, bez konserwantów, pasteryzowany szt. 255 6 Groszek konserwowy 400 g szt. 9 7 Herbata granulowana a 100 g kg 36 8 Kasza jęczmienna wiejska 0,5kg kg 120 9 Kasza manna kg 150 10 Kawa zbożowa rozpuszczalna w 100% z naturalnych składników, w składzie zboża minimum 72% (jęczmień żyto) 0,5 kg kg 15 11 Koncentrat buraczany 0,33 ml, nie mniej niż 50% soku z buraków szt. 15 12 Koncentrat pomidorowy 30% 0,165 kg; w 100 g produktu 120 g pomidorów, o intensywnym kolorze niezmieniający zabarwienia w trakcie obróbki termicznej szt. 300 13 Majonez 280g szt. 45 14 Margaryna zwykła kostka 0,25 kg kg 6 15 Mąka poznańska kg 360 16 Mąka ziemniaczana kg 15 17 Miód wielokwiatowy 25g szt 1350 18 Musztarda a 180 ml, 175 g szt. 15 19 Ocet 0,5l szt. 90 20 Olej 1l rzepakowy litr 90 21 Pasztet z drobiu 160g. Zawartość białka w 100 g nie mniej niż 6,9 g. Zawartość tłuszczu w 100g produktu nie więcej niż 14g szt. 750 22 Płatki owsiane kg 60 23 Ryż kg 60 24 Ryż paraboliczny kg 90 25 Sałatka warzywna słoik 900g. szt. 15 26 Sałatka z czerwonej kapusty słoik 900 g szt. 15 27 Sól kg 90 28 Syrop z cytryny (słodka zaprawa) op. a 0,5l szt. 180 29 Kisiel na 0,5l wody bez cukru 3 smaki szt. 30 30 Budyń na 0,5l mleka bez cukru szt. 15 31 Cukier kg 450 32 Pietruszka susz. a 20g op. 90 33 Koper susz. a 20g op. 120 34 Makaron nitki - cienka, min. 4 - jajeczny kg 45 35 Makaron świderki, min. 4 - jajeczny kg 180 36 Makaron drobny typu zacierka, min. 4 - jajeczny kg 30 37 Czosnek granulowany a 20 g op. 30 38 Kminek a 20g. op. 15 39 Kwasek cytrynowy a 20g. op. 75 40 Majeranek a 10 g op. 6 41 Papryka słodka a 20 g op. 30 42 Pieprz mielony czarny a 20g op. 45 43 Przyprawa sucha warzywa mieszane, bez glutaminianu sodu i konserwantów oraz sztucznych barwników; zawiera min. 27% warzyw suszonych takich jak: marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki; opakowanie 100g kg 15 44 Przyprawa do zup w płynie, zawiera wyciąg z lubczyku, bez konserwantów, op. a 1l litr 210 45 Przyprawa do gulaszu a 20g op. 15 46 Sos pieczeniowy jasny op. 15 47 Przyprawa do kurczaka a 20 g op. 15 48 Cynamon a 20 g op. 15 49 Płatki jęczmienne błyskawiczne kg 15 50 Kasza jaglana kg 15 51 Ketchup łagodny, bez konserwantów, barwników spożywczych i zagęstników, produkt bezglutenowy; do produkcji użyto min. 205g pomidorów na 100g produktu; gramatura opakowania 450-500g szt 15 52 Kukurydza konserwowa; opakowanie 400-420g z otwieraczem szt 30 53 Płatki ryżowe błyskawiczne opak 500g kg 15 54 Kleik ryżowy błyskawiczny do przygotowania z letnią wodą op 100-200g kg 3 55 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% ekstra ciemne op. 140-150g kg 15 56 Przyprawa do karkówki 20 g op. 15 57 Liść laurowy a 6g op. 15 58 Lubczyk - przyprawa suszona 10g szt 60 59 Ziele angielskie a 12 g op. 15
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
10/01/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
10627.74
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Ogrodniczo-Pszczelarska "SOPEX" HURTOWNIA OWOCÓW I WARZYW
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
17266.22
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie z wolnej ręki na podstawie art. 70 ust. 1 pkt. 4 ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Uzasadnienie prawne: art. 67 ust. 1 pkt. 4 Ustawy prawo zamówień publicznych, tj: Zamawiający może udzielić zamówienia z wolnej ręki jeżeli w postępowaniu prowadzonym uprzednio w trybie przetargu nieograniczonego nie zostały złożone żadne oferty, a pierwotne warunki nie zostały w istotny sposób zmienione. Uzasadnienie faktycze: w prowadzonych poprzednio postępowaniach w trybie przetargu nieograniczonego (znak spaw: ZOZ.ZP-382-29/18 oraz ZOZ.ZP-382-31/18) nie została złożona żadna oferta, przy czym w drugim postępowaniu Zamawiający poinformował o wszczęciu postępowania 5 wykonawców. Wobec braku ofert Zamawiający postanowił skorzystać z trybu zamówienia z wolnej ręki zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 4.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów spożywczych"(12.2024.)
- Dostawa żywności do stołówki internatu przy Zespole Szkół im . Wincentego Witosa w Zarzeczu - II połowa 2024 r. - postępowanie powtórzone
- DOSTAWA PRZETWORÓW, PRZYPRAW I RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2024 - 2025
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Spokojna Przystań" w Garbarach 2024 III
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.