Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-12-12
Szadek: Zakup i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.
Numer ogłoszenia: 506932 - 2012; data zamieszczenia: 12.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Przatówek 1, 98-240 Szadek, woj. łódzkie, tel. 43 675 12 29, faks 43 675 12 29.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.dpsprzatowek.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakupu i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Część pierwsza. Różne produkty spożywcze 15800000-6 Część druga. Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 15240000-2 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15220000-6 2. Artykuły spożywcze, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w godzinach od: 700 - 1300. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze ofert istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższych tabelach artykuły: Część pierwsza. Różne produkty spożywcze L.P. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Ananasy w puszce 2,50 kg 2. Aromaty do ciasta 5 g 85 szt. 3. Barszcz biały 90 l 4. Biszkopty okrągłe 40,00 kg 5. Brzoskwinie puszka 5,00 kg 6. Budynie 85,00 kg 7. Bułka tarta 110,00 kg 8. Chrzan 5,00 kg 9. Ciastka herbatniki 12,00 kg 10. Ciastka luzem 85,00 kg 11. Cukier 1950,00 kg 12. Cukier puder 40,00 kg 13. Cukier waniliowy 11,00 kg 14. Cukierki czekoladowe luzem 85,00 kg 15. Cynamon 1,00 kg 16. Drożdże 20,00 kg 17. Dżem brzoskwiniowy 45,00 kg 18. Dżem truskawkowy 135,00 kg 19. Dżem wiśniowy 135,00 kg 20. Dżem z czarnej porzeczki 45,00 kg 21. Galaretki owocowe 85,00 kg 22. Groszek konserwowy 65,00 kg 23. Herbata expresowa 0,3 kg 24. Herbata granulowana 50,00 kg 25. Jagły 1,00 kg 26. Jajka - wielkość L 19 000 szt 27. Kakao 6,00 kg 28. Kasza manna 110,00 kg 29. Kawa naturalna mielona 1,50 kg 30. Kawa rozpuszczalna zbożowa 50,00 kg 31. Ketchup łagodny 70,00 kg 32. Kisiel 135,00 kg 33. Kleik ryżowy 14,00 kg 34. Kompot owocowy 0,9 l 1520 szt 35. Koncentrat pomidorowy 90 ,00 kg 36 Krakersy 60,00 kg 37 Kukurydza konserwowa 2,00 kg 38. Kwasek cytrynowy 4,00 kg 39 Liście laurowe 1,00 kg 40. Majeranek 3,00 kg 41. Majonez 60,00 kg 42. Mak 21,00 kg 43. Makaron nitki 100,00 kg 44. Makaron świderki 550,00 kg 45. Margaryna Kasia lub równoważna 2,00 kg 46. Margaryna Palma 25,00 kg 47. Margaryna zwykła 20,00 kg 48. Marmolada 10,00 kg 49. Masło roślinne 20,00 kg 50. Mąka pszenna - typ 500 1100,00 kg 51. Mąka pszenna tortowa 100,00 kg 52. Mąka ziemniaczana 50,00 kg 53. Migdały płatki 0,20 kg 54. Miód sztuczny 4,00 kg 55. Mleko pełne w proszku 85,00 kg 56. Mleko skondensowane 2,00 kg 57. Musztarda 43,00 kg 58. Nać pietruszki - suszona 0,50 kg 59. Ocet 45 l 60. Ogórki konserwowe 0,9 3 szt 61. Olej rzepakowy 180 l 62. Orzechy włoskie 0,80 kg 63. Paluszki słone 43,00 kg 64. Papryka konserwowa 0,9 80 szt 65. Papryka mielona ostra 0,50 kg 66. Papryka mielona słodka 2,00 kg 67. Pieprz mielony 5,00 kg 68. Pieprz ziarnisty 3,00 kg 69. Pierogi z kapustą i grzybami, serem 5, 00 kg 70. Płatki kukurydziane 85,00 kg 71. Płatki owsiane 40,00 kg 72. Proszek do pieczenia 1,50 kg 73. Przecier ogórkowy 25,00 kg 74. Przecier szczawiowy 25,00 kg 75. Przyprawa do bigosu 0,50 kg 76. Przyprawa do flaków 1,00 kg 77. Przyprawa do kiszonych ogórków 3,50 kg 78. Przyprawa do kurczaka 1,00 kg 79. Przyprawa grilowa 0,25 kg 80. Przyprawa w płynie 70 l 81. Przyprawa warzywna 27,00 kg 82. Rodzynki 6,50 kg 83. Ryż 220,00 kg 84. Serki topione 180,00 kg 85. Smalec 55,00 kg 86. Soda spożywcza 2,00 kg 87. Sól jodowana 366,00 kg 88. Suchary delikatesowe 65,00 kg 89. Susz owocowy 2,00 kg 90. Syrop owocowy 90 l 91. Śmietanka fix 1,00 kg 92. Wafle luzem 100,00 kg 93. Wiórki kokosowe 1,50 kg 94. Ziele angielskie 1,60 kg 95. Żelatyna spożywcza 4,00 kg Część druga. Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb L.p Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1 Filet z miruny 370,00 kg 2 Filet z mintaja 95,00 kg 3 Filet śledziowy 150,00 kg 4 Makrela wędzona 65,00 kg 5 Paluszki rybne 100,00 kg 6 Paprykarz szczeciński 72,00 kg 7 Ryby w pomidorach 190,00 kg 8 Sałatka śledziowa 61,00kg 9 Śledź po kaszubsku 1,00 kg 10 Tuńczyk w sosie własnym 0,6 kg V. Termin realizacji zamówienia: od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności: posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia: dysponują odpowiednim potencjałem technicznym: są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej: 2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP. 3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli: Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności: posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia: dysponują odpowiednim potencjałem technicznym: są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej: 2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP. 3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli: Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności: posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia: dysponują odpowiednim potencjałem technicznym: są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej: 2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP. 3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli: Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności: posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia: dysponują odpowiednim potencjałem technicznym: są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej: 2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP. 3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli: Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy PZP a więc: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności: posiadają odpowiednią wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia: dysponują odpowiednim potencjałem technicznym: są w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej: 2.O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na mocy przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP. 3.Zamawiający oceni pozytywnie spełnienie warunków, jeżeli: Wykonawca złoży oświadczenie, że spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1.Przewiduje się możliwość zmiany istotnych postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru zgodnie z warunkami: a) w zakresie zmiany wynagrodzenia (ceny podanej w ofercie) w przypadku zmiany stawek podatku VAT; b) w zakresie zmiany ilości asortymentu będącego przedmiotem zamówienia (zakresu zamówienia) w przypadku konieczności zmniejszenia ilości zamawianego asortymentu, stosownie do potrzeb, jednak nie więcej niż 20% wartości wymienionych w tabeli Formularza cenowego
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.dpsprzatowek.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Przatówku
Przatówek 1
98-240 Szadek
tel/fax. (043) 675-12-29.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2012 godzina 08:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1 98-240 Szadek sekretariat pok. nr. 1.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne produkty spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.P. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Ananasy w puszce 2,50 kg 2. Aromaty do ciasta 5 g 85 szt. 3. Barszcz biały 90 l 4. Biszkopty okrągłe 40,00 kg 5. Brzoskwinie puszka 5,00 kg 6. Budynie 85,00 kg 7. Bułka tarta 110,00 kg 8. Chrzan 5,00 kg 9. Ciastka herbatniki 12,00 kg 10. Ciastka luzem 85,00 kg 11. Cukier 1950,00 kg 12. Cukier puder 40,00 kg 13. Cukier waniliowy 11,00 kg 14. Cukierki czekoladowe luzem 85,00 kg 15. Cynamon 1,00 kg 16. Drożdże 20,00 kg 17. Dżem brzoskwiniowy 45,00 kg 18. Dżem truskawkowy 135,00 kg 19. Dżem wiśniowy 135,00 kg 20. Dżem z czarnej porzeczki 45,00 kg 21. Galaretki owocowe 85,00 kg 22. Groszek konserwowy 65,00 kg 23. Herbata expresowa 0,3 kg 24. Herbata granulowana 50,00 kg 25. Jagły 1,00 kg 26. Jajka - wielkość L 19 000 szt 27. Kakao 6,00 kg 28. Kasza manna 110,00 kg 29. Kawa naturalna mielona 1,50 kg 30. Kawa rozpuszczalna zbożowa 50,00 kg 31. Ketchup łagodny 70,00 kg 32. Kisiel 135,00 kg 33. Kleik ryżowy 14,00 kg 34. Kompot owocowy 0,9 l 1520 szt 35. Koncentrat pomidorowy 90 ,00 kg 36 Krakersy 60,00 kg 37 Kukurydza konserwowa 2,00 kg 38. Kwasek cytrynowy 4,00 kg 39 Liście laurowe 1,00 kg 40. Majeranek 3,00 kg 41. Majonez 60,00 kg 42. Mak 21,00 kg 43. Makaron nitki 100,00 kg 44. Makaron świderki 550,00 kg 45. Margaryna Kasia lub równoważna 2,00 kg 46. Margaryna Palma 25,00 kg 47. Margaryna zwykła 20,00 kg 48. Marmolada 10,00 kg 49. Masło roślinne 20,00 kg 50. Mąka pszenna - typ 500 1100,00 kg 51. Mąka pszenna tortowa 100,00 kg 52. Mąka ziemniaczana 50,00 kg 53. Migdały płatki 0,20 kg 54. Miód sztuczny 4,00 kg 55. Mleko pełne w proszku 85,00 kg 56. Mleko skondensowane 2,00 kg 57. Musztarda 43,00 kg 58. Nać pietruszki - suszona 0,50 kg 59. Ocet 45 l 60. Ogórki konserwowe 0,9 3 szt 61. Olej rzepakowy 180 l 62. Orzechy włoskie 0,80 kg 63. Paluszki słone 43,00 kg 64. Papryka konserwowa 0,9 80 szt 65. Papryka mielona ostra 0,50 kg 66. Papryka mielona słodka 2,00 kg 67. Pieprz mielony 5,00 kg 68. Pieprz ziarnisty 3,00 kg 69. Pierogi z kapustą i grzybami, serem 5, 00 kg 70. Płatki kukurydziane 85,00 kg 71. Płatki owsiane 40,00 kg 72. Proszek do pieczenia 1,50 kg 73. Przecier ogórkowy 25,00 kg 74. Przecier szczawiowy 25,00 kg 75. Przyprawa do bigosu 0,50 kg 76. Przyprawa do flaków 1,00 kg 77. Przyprawa do kiszonych ogórków 3,50 kg 78. Przyprawa do kurczaka 1,00 kg 79. Przyprawa grilowa 0,25 kg 80. Przyprawa w płynie 70 l 81. Przyprawa warzywna 27,00 kg 82. Rodzynki 6,50 kg 83. Ryż 220,00 kg 84. Serki topione 180,00 kg 85. Smalec 55,00 kg 86. Soda spożywcza 2,00 kg 87. Sól jodowana 366,00 kg 88. Suchary delikatesowe 65,00 kg 89. Susz owocowy 2,00 kg 90. Syrop owocowy 90 l 91. Śmietanka fix 1,00 kg 92. Wafle luzem 100,00 kg 93. Wiórki kokosowe 1,50 kg 94. Ziele angielskie 1,60 kg 95. Żelatyna spożywcza 4,00 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb L.p Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1 Filet z miruny 370,00 kg 2 Filet z mintaja 95,00 kg 3 Filet śledziowy 150,00 kg 4 Makrela wędzona 65,00 kg 5 Paluszki rybne 100,00 kg 6 Paprykarz szczeciński 72,00 kg 7 Ryby w pomidorach 190,00 kg 8 Sałatka śledziowa 61,00kg 9 Śledź po kaszubsku 1,00 kg 10 Tuńczyk w sosie własnym 0,6 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2, 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- Zakup i dostawa żywności (różne produkty spożywcze) na potrzeby Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego w Janowicach Wielkich.
- "SUKCESYWNA DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO SZKOŁY PODSTAWOWEJ W MYSIADLE W OKRESIE 01.09.2025-31.08.2026 "
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 4 w Chorzowie, ul. Długa 32a - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 18 - I/2025
- Sukcesywna dostawa żywności
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.