eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzozów › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2018-01-09



Ogłoszenie nr 502737-N-2018 z dnia 2018-01-09 r.

Szkoła Podstawowa Nr 1 w Brzozowie: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 1 w Brzozowie, krajowy numer identyfikacyjny 119999500000, ul. ul. Parkowa  5 , 36200   Brzozów, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 13 43 419 37, e-mail spbrzozow@poczta.onet.pl, faks 13 43 419 37.
Adres strony internetowej (URL): www.spbrzozow.republika.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
www.spbrzozow.republika.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
nieprzejrzysta zamknięta koperta
Adres:
Oferty należy składać do dnia: 18.01.2018 r. do godz. 10:00 w siedzibie zamawiającego: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. prof. Wł. Szafera ul. Parkowa nr 5 36-200 Brzozów Sekretariat szkoły


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie
Numer referencyjny: SP1.261.1.2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: ) Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej Nr 1 im. prof. Wł. Szafera przy ul. Parkowej nr 5 w Brzozowie, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2018 zgodnie z wykazem zamieszczonym w załączniku nr 1A-1I: CZĘŚĆ 1 - Artykuły spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ 2 - Artykuły spożywcze mrożone Kod CPV 15221000-3, 15331170-9 CZĘŚĆ 3 - Mięso i przetwory mięsne Kod CPV 15110000-2, 15130000-8 CZĘŚĆ 4 - Nabiał Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ 5 - Warzywa i owoce Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ 6 - Drób Kod CPV 15112100-7, 15131500-0 CZĘŚĆ 7 - Pieczywo Kod CPV 15811000-6 CZĘŚĆ 8 - Jajka Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ 9 - Słodycze Kod CPV 15842000-2, 15842310-8

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15221000-3
15331170-9
15110000-2
15130000-8
15500000-3
15300000-1
15112100-7
15131500-0
15811000-6
03142500-3
15842000-2
15842310-8


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 248433,90
Waluta:

PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2018-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: - działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: - Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: - Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

- oświadczenie Wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne albo w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji dokumenty potwierdzające dokonanie płatności tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności.

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
- nie dotyczy
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
- nie dotyczy

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

- nie dotyczy

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
Cena100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-01-18, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Aromat do ciast - flakonik op.100 ml szt. 20 2 Barszcz czerwony w proszku Knorr lub produkt równoważny op. 1 kg szt. 16 3 Bazylia suszona op.10 g szt. 14 4 Budyń śmietankowy Winiary lub produkt równoważny op.1 kg szt. 10 5 Brzoskwinia w syropie op.820 g szt. 60 6 Cukier op.1 kg kg 900 7 Cukier puder op. 500 g kg 35 8 Cukier waniliowy op. 36 g szt. 600 9 Chrzan tarty op.1 kg szt. 40 10 Cynamon op.20 g szt. 26 11 Czosnek granulowany op. 1 kg szt. 10 12 Delikat do mięs Knorr lub produkt równoważny op.600 g szt. 24 13 Delikat do ryb Knorr lub produkt równoważny op.600 g szt. 3 14 Delikat do kurczaka Knorr lub produkt równoważny op.600 g szt. 3 15 Dżem truskawkowy op. 6 kg szt. 10 16 Frytura op. 20 l szt. 3 17 Galaretka w proszku różne smak Winiary lub produkt równoważny op.800 g szt. 6 18 Groszek konserwowy -Pudliszki lub produkt równoważny op.400 g szt. 20 19 Grzanki op.0,7 kg szt. 30 20 Herbata ekspresowa w torebkach op. 25 szt szt. 170 21 Herbata owocowa op.25 szt. szt. 30 22 Kakao w proszku op.150 g szt. 20 23 Kasza jęczmienna średnia Lubella lub produkt równoważny op.1,0 kg szt. 170 24 Ketchup pikantny Pudliszki lub produkt równoważny op.600 ml szt. 10 25 Kasza manna op. 1 kg szt. 7 26 Kasza jęczmienna w saszetkach op. 400 g szt. 110 27 Kasza gryczana op. 1 kg szt. 15 28 Ketchup łagodny Pudliszki lub produkt równoważny op.700g szt. 75 29 Kminek op. 20 g szt. 30 30 Koncentrat pomidorowy Pudliszki lub produkt równoważny op.20 dag szt. 60 31 Koncentrat pomidorowy Pudliszki lub produkt równoważny op.1kg szt. 20 32 Koncentrat pomidorowy Knorr lub produkt równoważny op.1kg szt. 350 33 Koncentrat buraczany -Krakus op.300 ml szt. 100 34 Krem borowikowy op. 1kg szt. 6 35 Kucharek op. 1kg szt. 25 36 Kukurydza w puszce Pudliszki lub produkt równoważny op.400g szt. 48 37 Kwasek cytrynowy op.1 kg szt. 12 38 Liść laurowy Prymat lub produkt równoważny op.6 g szt. 170 39 Majeranek op.8 g szt. 35 40 Majonez rzymski lub produkt równoważny op.1kg szt. 90 41 Makaron Lubella lub produkt równoważny op. 2 kg szt. 260 42 Makaron Knorr lub produkt równoważny op. 3 kg szt. 170 43 Makaron z mąki Durum kuleczka op. 3 kg szt. 20 44 Makaron spaghetti Knor op. 0,5 kg szt. 160 45 Margaryna Rama op. 1 kg szt. 90 46 Mąka poznańska 500 op.1kg szt. 1050 47 Mąka ziemniaczana op. 1 kg szt. 45 48 Marmolada wieloowocowa op. 840 g szt. 40 49 Mieszanka warzywna do zup op. 280 g szt. 50 50 Musztarda op. 1 kg szt. 15 51 Napój Kubuś op. 300 ml szt. 1600 52 Oregano op. 150 g szt. 12 53 Ocet 10% op.0,5 l szt. 30 54 Ogórek korniszon op. 900 ml szt. 250 55 Olej kujawski op.1 l szt. 650 56 Olej kujawski op.3 l szt. 12 57 Oliwa z oliwek op.1 l szt. 10 58 Papryka w proszku op. 20 g szt. 120 59 Pieprz mielony Prymat lub produkt równoważny op.20 g szt. 500 60 Pieprz ziołowy Prymat lub produkt równoważny op.20 g szt. 70 61 Pieprz ziarnisty op. 20 g szt. 150 62 Przecier ogórkowy Fruktus op. 280 g szt. 50 63 Przyprawa warzywna Knorr op. 1 kg szt. 40 64 Pomidory suszone op. 50 dag szt. 8 65 Powidło węgierkowe op.340 g szt. 60 66 Przyprawa do zup w płynie -Maggi lub produkt równoważny op.1 l szt. 165 67 Przyprawa do kebab-gyros op.30 g szt. 30 68 Pulpa pomidorowa Knorr lub produkt równoważny op.2 kg szt. 90 69 Rosół jarzynowy op.1 kg szt. 35 70 Rama w płynie op.2 l szt. 7 71 Rosół w paście op. 600 g szt. 3 72 Ryż op.1 kg szt. 220 73 Ryż paraboliczny Knorr lub produkt równoważny op. 5 kg szt. 60 74 Ryż z warzywami (saszetka) op.400g szt. 100 75 Sok owocowy różne smaki op. 300 ml szt. 1600 76 Sos pieczarkowy w proszku op. 27 g szt. 50 77 Sos boloński Knorr lub produkt równoważny op.1 kg szt. 16 78 Sos do deserów op.1 kg szt. 8 79 Sos do spaghetti w słoiku op.0,5 l szt. 30 80 Sos koperkowo-ziołowy op. 800g szt. 5 81 Sos włoski op.700 g szt. 5 82 Sok owocowy różne smaki np. Herbapol op. 0,5 l szt. 30 83 Sos pieczeniowy Knorr lub produkt równoważny op. 1 kg szt. 5 84 Sól op.1 kg szt. 330 85 Sól morska op. 1 kg szt. 90 86 Ziele angielskie op.15 g szt. 230 87 Zioła prowansalskie op. 20 gr szt. 9 88 Zupa krem z kurek Knorr lub produkt równoważny op.1 kg szt. 6 89 Zupa pieczarkowa Knorr lub produkt równoważny op.1 kg szt. 6 90 Zupa grochowa op.1 kg szt. 6 91 Zupa ogonowa op. 1 kg szt. 6 92 Żurek w proszku Knorr lub produkt równoważny op.1 kg szt. 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 67864,68
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Artykuły spożywcze mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Bukiet jarzyn Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg kg. 110 2 Brukselka mrożona op. 2,5 kg kg. 35 3 Groszek mrożony op. 2,5 kg kg. 20 4 Kalafior mrożony op. 2.5 kg kg. 170 5 Koperek mrożony Oerlemans lub produkt równoważny op. 250 g szt. 40 6 Brokuł mrożony op. 2,5 kg kg 170 7 Warzywa na patelnie op. 2,5 kg kg 50 8 Fasolka szparagowa mrożona op. 2,5 kg kg 100 9 Truskawka mrożona op. 2.5kg kg 260 10 Wiśnia mrożona op. 2.5kg kg 100 11 Śliwka mrożona op. 2.5kg kg 40 12 Jagoda kompotowa mrożona op. 2,5 kg kg 180 13 Malina mrożona op. 2.5 kg kg 100 14 Ryba Miruna bez skóry Shop. op. 6,8kg kg 430 15 Filet z dorsza op.6,8kg kg 60 16 Paluszki rybne op. 6 kg kg 230 17 Frytki mrożone Awiko lub produkt równoważny op.2,5kg kg 300 18 Pyzy z mięsem mrożone op.2,5 kg kg 100 19 Pyzy bez mięsa mrożone op.2,5 kg kg 100 20 Jarzynka mrożona 7 składnikowa Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg kg 100 21 Mieszanka kompotowa mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg kg 400 22 Marchew mrożona kostka Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg kg 70 23 Marchew z groszkiem mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg kg 200 24 Natka mrożona Oerlemans lub produkt równoważny op.250 g szt. 20 25 Pierogi ręcznie robione świeże op. 1 kg kg 550 26 Uszka mrożone z grzybami kg 100 27 Uszka mrożone z mięsem kg 100 28 Gołąbki mrożone kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15221000-3, 15331170-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 32431,94
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Mięso i przetwory mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Schab wieprzowy (bez kości) kg 200 2 Karkówka (bez kości) kg 250 3 Mięso od szynki ( bez kości) kg 80 4 Karkówka mielona kg 850 5 Mięso gulaszowe (bez kości) kg 180 6 Antrykot wołowy kg 100 7 Kości od schabu kg 100 8 Żeberka wieprzowe kg 450 9 Smalec wieprzowy kg 20 10 Kiełbasa zwyczajna kg 150 11 Kiełbasa wiejska kg 150 12 Parówka wieprzowa zawartość mięsa 80% kg 180 13 Szponder wołowy kg 100 14 Udziec wołowy kg 120 15 Kiełbasa lenczowa kg 20 16 Boczek wędzony kg 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2, 15130000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 35988,18
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Mleko op.1 l szt. 1160 2 Margaryna Kasia op. 25dag szt. 210 3 Masło 82%tłuszczu op. 20dag szt. 900 4 Masło np. Juhas 20dag szt. 850 5 Ser chudy 20dag szt. 100 6 Ser półtłusty 25dag szt. 1150 7 Ser żółty prawdziwy np. Złoty Mazur kg 80 8 Serek topiony 20dag szt. 130 9 Śmietana 18% op. 0.5 l szt. 3300 10 Śmietana 30% op.0.5 l szt. 150 11 Żur zakwas w płynie Bednarz lub równoważny op. 0,5 l szt. 320 12 Ser biały mielony (wiaderko) op. 1 kg szt. 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 20421,45
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Brokuł szt. 70 2 Buraki czerwone gat. 1 kg 800 3 Cebula gat. 1 kg 800 4 Cebula czerwona kg 15 5 Cukinia kg 100 6 Czosnek szt. 760 7 Fasola Jaś op. 1 kg kg 150 8 Groch połówki op. 1 kg kg 200 9 Kalafior szt. 130 10 Kalarepa szt. 50 11 Kapusta biała szt. 350 12 Kapusta czerwona szt. 60 13 Kapusta kiszona op. 1 kg kg 500 14 Kapusta pekińska szt. 200 15 Kapusta włoska szt. 80 16 Koperek świeży pęki 850 17 Natka pietruszki świeża pęki 850 18 Marchewka kg 1500 19 Ogórek kiszony kg 440 20 Ogórek zielony kg 350 21 Papryka czerwona kg 150 22 Papryka zielona kg 10 23 Papryka żółta kg 10 24 Pieczarki kg 470 25 Pietruszka kg 350 26 Pomidory kg 250 27 Pory szt. 300 28 Rzodkiewka pęki 40 29 Sałata zielona szt. 150 30 Seler kg 330 31 Szczypiorek pęki 650 32 Ziemniaki kg 7100 33 Banany kg 700 34 Gruszka kg 700 35 Jabłka kg 850 36 Jabłka- Reneta kg 250 37 Kiwi szt. 1700 38 Klementynka kg 600 39 Pomarańcza kg 400 40 Śliwka kg 100 41 Truskawka kg 130 42 Wiśnia kg 100 43 Cytryna kg 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 45585,65
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: Drób
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Filet z kurczaka extra (świeży) kg 700 2 Udziec z kurczaka (świeży) kg 700 3 Kura rosołowa (świeża) kg 350 4 Udziec z indyka (świeży) b/k kg 320 5 Udko z kurczaka świeże kg 360 6 Porcja rosołowa świeża kg 600 7 Wątróbka drobiowa świeża kg 100 8 Parówki drobiowe 80% mięsa kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112100-7, 15131500-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 18755,33
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Chleb krojony 60 dag szt. 5300 2 Chleb razowy 60 dag szt. 1050 3 Bułka zwykła 9 dag szt. 920 4 Bułka tarta 50 dag szt. 650
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 7059,92
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8Nazwa: Jajka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jajka L waga 63-73 g szt. 16 500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 6326,75
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9Nazwa: Słodycze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Baton KINDER BUENO op.43 g szt. 640 2 Baton SNIKERS op. 51 g szt. 640 3 Baton MARS op. 51 g szt. 640 4 Wafelek Princessa op. 50 g szt. 640 5 Wafelek Prince-Polo op. 50 g szt. 640 6 Wafelek Grześ op. 50 g szt. 640 7 Wafelek Góralek op. 50 g szt. 640 8 Czekolada Wedel nadziewana op. 100 g szt. 1280 9 Czekolada Kasztanka op. 100 g szt. 1280 10 Czekolada Goplana nadziewana op. 100 g szt. 1280 11 Ciasteczko Petitki Lubisie op. 30 g szt. 640
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15842000-2, 15842310-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 14000,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2018-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.