To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-10-23
Ogłoszenie nr 500254528-N-2018 z dnia 23-10-2018 r.
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego: Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. "Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni - absolwenci UKW"
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu
Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni - absolwenci UKW
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 619617-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, Krajowy numer identyfikacyjny 34005769500000,
ul. Chodkiewicza
30,
85-064
Bydgoszcz, woj.
kujawsko-pomorskie, państwo
Polska, tel.
523 419 100, e-mail
zampub@ukw.edu.pl, faks
523 608 206.
Adres strony internetowej (url): www.ukw.edu.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Uczelnia publiczna
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. "Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni - absolwenci UKW"
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):UKW/DZP-281-U-61/2018
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:4.1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. "Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni - absolwenci UKW". Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa posiłków oraz sprzętu niezbędnego do realizacji przedmiotu zamówienia w formie wskazanej przez Zamawiającego (obrusy, naczynia, sztućce itp.). Napoje i potrawy powinny być serwowane w ilości adekwatnej do liczby uczestników. Zamawiający udostępni potrzebne pomieszczenia i stoły. Adres i godzina realizacji usługi zostaną uzgodnione z Zamawiającym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: fundusze@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Szczegółowe menu posiłków zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie co najmniej 2 propozycji przedstawionych przez Wykonawcę za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: fundusze@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach), a także na obsłudze po zakończeniu uroczystości (uprzątnięcie stołów i pomieszczeń w których serwowane będą posiłki) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu. 4.2 Usługa cateringowa obejmuje (gramatura w przeliczeniu dla 1 osoby): o Przerwa kawowa: ¬ kawa - min. 300 ml ¬ herbata - min. 300 ml ¬ woda niegaz. - min. 500 ml ¬ cukier w saszetkach lub w kostkach, śmietanka do kawy ¬ kanapki koktajlowe mieszane, min. 3 rodzaje na co najmniej 3 rodzajach pieczywa, min 60 g x 3 ¬ ciastka min. 4 rodzaje po 3 szt. z każdego rodzaju 50 g W okresie od 09 października 2018r. do 12 października 2018r., Zamawiający planuje udział w spotkaniach 120 studentów każdego dnia (120x4=480osobo/dni). 4.3 W ramach realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: a) przygotowania, dostarczenia i podania wyłącznie świeżych, charakteryzujących się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników posiłków, w terminie i miejscu, w którym będzie się odbywało spotkanie; b) świadczenia usług wyłącznie przy użyciu produktów świeżych, spełniających normy jakości produktów spożywczych zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności i żywienia oraz posiadających w odniesieniu do produktów przetworzonych (np.: kawa, herbata, cukier, ciastka kruche, soki, woda, mleko) datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usługi; c) podawania dań oraz napojów gorących o odpowiedniej temperaturze w momencie podania; d) przestrzegania aktualnych przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych; e) świadczenia usług cateringowych z wykorzystaniem jednobarwnych, wyprasowanych, bez śladów zagnieceń, wysterylizowanych obrusów wykonanych z bawełny oraz serwetek bawełnianych lub serwetek papierowych jednobarwnych lub ze wzorem; f) dostarczenia w odpowiedniej ilości zastawy jednorazowego użytku oraz sztućców w wystarczającej ilości do podania posiłków i napojów; g) świadczenia usług z wyłącznym udziałem osób posiadających aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; h) dbania o porządek i czystość wokół miejsca świadczenia usługi przez cały czas trwania usługi; i) zapewnienia niezbędnego sprzętu; j) przestrzegania przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP, PPoż.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
04/10/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
5333.33
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: AKOR Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9849.60
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- Wykonanie usługi opieki serwisowej dla systemu informatycznego SIMPLE.ERP wraz z pakietem 120 godzin na usługi programistyczne, eksploatowanego przez Politechnikę Bydgoską
- DOSTAWA TESTÓW MOLEKULARNYCH DO APARATU FILM ARRAY TORCH
- Wznowienie granic pasa drogi wojewódzkiej nr 560 relacji Brodnica - Rypin - Sierp - Bielsk
- Dostawa sprzętu laboratoryjnego
- Wymiana wykładzin winylowych oraz roboty remontowe pomieszczeń budynku Centrum Symulacji Medycznych w Bydgoszczy
- Wykonanie, dostawa oraz montaż mebli i urządzeń wyposażenia technologicznego zaplecza kuchennego zespołu gastronomicznego mieszczącego się w nowo budowanym budynku kampusu AMFN w Bydgoszczy
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa organizacja szkoleń specjalistycznych z zakresu wystąpień publicznych (z podziałem na 3 części)
- Usługi hotelowe i gastronomiczne realizowane w ramach XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego "Świat pod Kyczerą"
- Organizacja i przeprowadzenie dwudniowej Konferencji dla dyrektorów jednostek oświatowych Miasta Katowice oraz przedstawicieli organu prowadzącego.
- Szkolenia dla Krajowej Administracji Skarbowej z jazdy w warunkach specjalnych, technik interwencji z bronią palną, balistyki, rusznikarstwa oraz przerabiania replik broni w broń palną - części 1-3
- BZP.2711.21.2025.DB_USŁUGA RESTAURACYJNA DLA UCZESTNIKÓW KONFERENCJI EUCMOS 2025 ORGANIZOWANEJ PRZEZ WYDZIAŁ CHEMII UNIWERSYTETU WROCŁAWSKIEGO
- Usługa cateringowa w trakcie III Konferencji Naukowej Energetyki Rozproszonej - DE-dzp.272-235/25
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.