eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-09-25

Ogłoszenie nr 500230037-N-2018 z dnia 25-09-2018 r.

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ: Mrożonki

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 609042-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, Krajowy numer identyfikacyjny 91051403900000, ul. ul. Wojska Polskiego 5, 87720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 542 837 200, e-mail j.zimny@22wszur.pl, faks 542 837 320.
Adres strony internetowej (url): www.22wszur.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Mrożonki

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

13/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 kg 1800 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2 kg 500 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2 kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2 kg 2500 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2 kg 300 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2 kg 700 7 Bób, opakowanie 2-2,5 kg 200 8 Kukurydza ziarno, opakowanie 2 kg 50 9 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2 kg 750 10 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 700 11 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie 2,5 kg 3800 12 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2,5 kg 200 13 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5 kg 500 14 Marchewka z groszkiem 2,5kg 700 15 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2,5 kg 45 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5 kg 50 17 Żurawina, kl.I, opakowanie 2,5 kg 80 18 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5 kg 30 19 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 900 20 Knedle z truskawkami op.2,5kg , Skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. Farsz: truskawki 70%, cukier, zagęstnik - skrobia modyfikowana. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 600 21 Pyzy z mięsem op. 2,5kg , skład minimum : ciasto - woda, grysik ziemniaczany 20%, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, płatki ziemniaczane, farsz 18%: mięso wieprzowe 50%, warzywa_ cebula, marchew, seler, białko sojowe, bułka tarta, błonnik pszenny, sól, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 300 22 Pierogi z serem op. 2,5kg, skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, oleje roślinne i tłuszcz roślinny utwardzony, sól., farsz: twaróg 65%, ryz , cukier, cukier waniliowy. Udział farszu w wyrobie gotowym - 35% 300 23 Pierogi ruskie op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, margaryna, sól, błonnik pszenny, farsz 35%: woda, płatki ziemniaczana 23%, cebula, twaróg 15%, olej roślinny, sól, przyprawy.Udział farszu w wyrobie gotowym 35%. 600 24 Pierogi z kapustą i grzybami op.2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, tłuszcz roślinny utwardzony, Farsz: kapusta kiszona 80%, grzyby( maślak, pieczarka) 8%, cebula, bułka tarta, błonnik pszenny, olej roślinny, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy. udział farszu w wyrobie gotowym 35% 150 25 Pierogi ze szpinakiem op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda , tłuszcz roślinny utwardzony, błonnik pszenny, farsz: szpinak 75%, mąka pszenna, tłuszcz roslinny, rosół(wzmacniacze smaku- glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disidowy, cukier, aromat, barwnik: ryboflawiny), zagęstnik, czosnek, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 35% 300 26 Kołduny op. 2,5 kg 300 27 Kluski śląskie op. 2,5kg, skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. 600 28 Ciasto francuskie 400-500g 150

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/09/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 121983.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: UNIFREEZE sp. z o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Miesiączkowo110
Kod pocztowy: 87-320
Miejscowość: Górzno
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 91044.35
Oferta z najniższą ceną/kosztem 91044.35
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 99245.80
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.