To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-09-25
Ogłoszenie nr 500230037-N-2018 z dnia 25-09-2018 r.
22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ: Mrożonki
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
nieobowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 609042-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, Krajowy numer identyfikacyjny 91051403900000,
ul. ul. Wojska Polskiego
5,
87720
Ciechocinek, woj.
kujawsko-pomorskie, państwo
Polska, tel.
542 837 200, e-mail
j.zimny@22wszur.pl, faks
542 837 320.
Adres strony internetowej (url): www.22wszur.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Podmiot prawa publicznego
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mrożonki
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):13/2018
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 kg 1800 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2 kg 500 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2 kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2 kg 2500 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2 kg 300 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2 kg 700 7 Bób, opakowanie 2-2,5 kg 200 8 Kukurydza ziarno, opakowanie 2 kg 50 9 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2 kg 750 10 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 700 11 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie 2,5 kg 3800 12 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2,5 kg 200 13 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5 kg 500 14 Marchewka z groszkiem 2,5kg 700 15 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2,5 kg 45 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5 kg 50 17 Żurawina, kl.I, opakowanie 2,5 kg 80 18 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5 kg 30 19 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 900 20 Knedle z truskawkami op.2,5kg , Skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. Farsz: truskawki 70%, cukier, zagęstnik - skrobia modyfikowana. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 600 21 Pyzy z mięsem op. 2,5kg , skład minimum : ciasto - woda, grysik ziemniaczany 20%, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, płatki ziemniaczane, farsz 18%: mięso wieprzowe 50%, warzywa_ cebula, marchew, seler, białko sojowe, bułka tarta, błonnik pszenny, sól, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 300 22 Pierogi z serem op. 2,5kg, skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, oleje roślinne i tłuszcz roślinny utwardzony, sól., farsz: twaróg 65%, ryz , cukier, cukier waniliowy. Udział farszu w wyrobie gotowym - 35% 300 23 Pierogi ruskie op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, margaryna, sól, błonnik pszenny, farsz 35%: woda, płatki ziemniaczana 23%, cebula, twaróg 15%, olej roślinny, sól, przyprawy.Udział farszu w wyrobie gotowym 35%. 600 24 Pierogi z kapustą i grzybami op.2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, tłuszcz roślinny utwardzony, Farsz: kapusta kiszona 80%, grzyby( maślak, pieczarka) 8%, cebula, bułka tarta, błonnik pszenny, olej roślinny, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy. udział farszu w wyrobie gotowym 35% 150 25 Pierogi ze szpinakiem op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda , tłuszcz roślinny utwardzony, błonnik pszenny, farsz: szpinak 75%, mąka pszenna, tłuszcz roslinny, rosół(wzmacniacze smaku- glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disidowy, cukier, aromat, barwnik: ryboflawiny), zagęstnik, czosnek, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 35% 300 26 Kołduny op. 2,5 kg 300 27 Kluski śląskie op. 2,5kg, skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. 600 28 Ciasto francuskie 400-500g 150
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
25/09/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
121983.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: UNIFREEZE sp. z o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
91044.35
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z CIECHOCINKA
- Dostawa agregatów prądotwórczych.
- Dostawa ryb i przetworów z ryb dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A
- opracowanie dokumentacji projektowej oraz wykonanie na jej podstawie robót budowlanych dla zadania pn. "Budowa dwóch tężni solankowych, łukowych
- Przebudowa i remont jadalni, kuchni wraz z pomieszczeniami przyległymi, świetlicy, toalet oraz klatki schodowej w Szpitalu Uzdrowiskowym nr IV Dom Zdrojowy
więcej: przetargi w Ciechocinku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby Zespołu Żłobków Miejskich w Świdniku z podziałem na 3 części
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Przedszkola "Tęczowy Zakątek" w Chełmnie na rok 2026"
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 1 w Chełmnie na rok 2026"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (wody mineralnej, soków, napojów, przetworów owocowych i warzywnych, towarów sypkich, przypraw i deserów) dla statku Nawigator XXI
więcej: Przetworzone owoce i warzywa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





