eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-20

Warszawa: : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW
Numer ogłoszenia: 473478 - 2013; data zamieszczenia: 20.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.p24.przedszkola.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 03.22.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.20.00.00-0, 03.14.50.00-3, 41.11.00.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p24.przedszkola.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2013 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka długa, typu wrocławska, świeża - 250 g szt. 875, Chałka tradycyjna, świeża - 310 g szt. 300, Chleb biały, pszenny, świeży - 570 g szt. 900, Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g szt. 700, Kajzerki świeże - 50g szt. 600, Drożdżówki - różne smaki szt. 300, Bułki grahamki świeże - 350g. szt. 880, Bułeczki ciemne z ziarnem 70 g szt. 1000, Chleb razowy słonecznikowy - krótki termin przydatności szt 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%, pakowane w folię o pojemności 1l litr 4000, Mleko w kartonie 1 l UHT o zawartości tłuszczu 2% litr 400, Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g. szt. 880, Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80% szt. 375, Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml 600, Serek twarogowy typu Almette, śmietankowy , opak. 150g. szt. 60, Serek twarogowy typu Almette, ziołowy , opak. 150g szt. 60, Ser topiony śmietankowy w bloczkach -100g szt 60, Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach do 1500 g kg 75, Jogurt naturalny pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 150g. szt 3500, Ser twarogowy półtłusty - krajanka klasa I , pakowany w opakowania papierowe kg 350..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże kg 50 Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże kg 60 Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże kg 60 Kurczaki tuszki surowe, świeże kg 16 Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże kg 110 Schab wieprzowy środkowy ,bez kości, surowy, elementy świeże kg 100 Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże Kg 100 Wieprzowina szynka surowa, bez kości, elementy świeże Kg 40 Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże kg 50 Udziec wołowy bez kości, elementy świeże kg 50 Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże kg 20 Polędwica wieprzowa surowa, elementy świeże kg 30 Kiełbasa sucha, typu krakowska Kg 15 Kiełbasa typu podwawelska Kg 18 Parówki typu Berlinki - produkt wędzony parzony, odtłuszczony 70% mięsa Kg 40 Polędwica z indyka miodowa - wędlina Kg 35 Szynka wieprzowa bez tłuszczu gotowana Kg 50 Polędwica wieprzowa typu sopocka Kg 38 Kiełbasa szynkowa wieprzowa Kg 12 Pierś z indyka wędzona nie mielona typu wędlina Kg. 5 Szynka drobiowa - wędlina kg 35.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Botwina świeża w pęczkach pęczki 15 Buraki czerwone, świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 130 Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta kg 100 Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia kg 18 Fasolka szparagowa świeża, bez uszkodzeń kg 32 Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży szt. 100 Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 180 Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg kg 100 Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 110 Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 50 Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń kg 50 Koper świeży, czysty w pęczkach pęczki 250 Kalarepa czysta, świeża bez uszkodzeń nie nadmarznięta kg 10 Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń kg 1000 Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach szt. 320 Ogórki świeże, czyste bez uszkodzeń kg 170 Ogórki kwaszone, jędrne w wiaderku - 3 kg kg 150 Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg kg 8 Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń kg 75 Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń kg 30 Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń kg 280 Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski Kg 370 Pory czyste, świeże kg 150 Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki pęczki 340 Rzodkiew biała czysta bez uszkodzeń kg 20 Sałata zielona, czysta, zdrowa szt. 438 Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń szt 60 Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń kg 220 Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki pęczki 180 Ziemniaki nie zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń kg 3000 Czosnek szt. 20 Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń kg 120 Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń kg 1500 Brzoskwinie krajowe kg 50 Morele krajowe kg 30 Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg kg 60 Śliwki świeże, słodkie kg 140 Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń kg 40 Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 600 Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych kg 30 Cukinia - świeża nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 30 Grejpfruty - świeżenie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 50 Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 200 Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia Kg 30 Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 50 Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 30 Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych Kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas plastry w syropie puszka 565g szt. 19 Brzoskwinie połówki w puszce 820 g szt. 19 Bułka tarta - 400 g szt. 250 Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g szt. 38 Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g szt. 80 Cynamon mielony pakowany w torebki 30g szt. 13 Chrzan tarty w słoikach bez konserwantów 260 g szt. 8 Ciastka owsiane - pakowane w opakowania 250 g. szt. 60 Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g szt. 400 Cukier puder a 500 g szt. 25 Cukier waniliowy a 32 g. szt. 240 Drożdże a 100 g szt. 40 Dżem owocowy niskosłodzony z zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 280g szt. 100 Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g szt. 60 Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g - produkt polski szt. 20 Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń kg 25 Herbata owocowa - ekspresowa (różne smaki) , pakowana w kartony po 20 szt. - 80 g szt. 250 Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt. szt. 80 Kasza jaglana pakowana w torby po 400 g. szt 30 Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g. kg 70 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu - pudelka - 100g szt. 100 Kasza gryczana 900 g kg 50 Kasza manna 400 g kg 32 Kawa zbożowa pakowana w opakowania po 20 szt. szt. 40 Kawa Inka pakowana w opakowania po 150 g. szt 30 Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach - 190g. szt. 180 Kukurydza konserwowa - puszki - 425g. szt. 20 Liście laurowe - suszone, torebki - 20g. szt. 12 Majeranek 14 g szt. 20 Majonez jogurtowy w słoiku - 200g szt. 20 Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe po 500g. szt. 10 Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 200 Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g.- (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron nitki - 4 jajeczny - 250 g (bez sztucznych barwników) kg 32 Makaron muszelki - 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron pełnoziarnisty -świderki pakowany w opak. 400 g (bez sztucznych barwników) szt. 25 Mąka pszenna 1000g kg 375 Mąka ziemniaczana -500g. kg 50 Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g szt. 70 Rumianek ekspresowy pakowany po 20 sztuk szt. 30 Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy w słoiku 280 g szt. 20 Musztarda łagodna w słoiku - 200g. szt. 8 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia - butelki o pojemności 1l. litr 180 Oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 0,50 l. Szt. 10 Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g. szt. 40 Fasola sucha - średnio-gruba - 400g.-(bez zaniczszczeń szt. 25 Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki 400 g. szt 40 Płatki owsiane a 400g szt. 50 Płatki ryżowe - 400 g szt. 90 Płatki jęczmienne - 400 g szt. 65 Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25 g. szt. 10 Torciki waflowe czekoladowe szt. 150 Proszek do pieczenia - 18 g. szt. 90 Przyprawa - bazylia suszona torebki - 10g szt. 15 Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g. szt. 15 Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g szt. 40 Przyprawa - rozmaryn suszony - torebki 20g. Szt. 10 Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g. szt 5 Rodzynki suszone 200g szt. 30 Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa - 1000g kg 90 Ryż brązowy naturalny pakowany w torby po 400 g. szt. 80 Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml szt. 300 Sól kamienna - torby - 1000g Kg 90 Czosnek mielony - przyprawa - 35 g. szt. 18 Szczaw konserwowy - słoik 270g szt. 38 Wiórki kokosowe - torebki - 75 g szt. 13 Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników - 250g szt. 38 Ziele angielskie a 15g szt. 8 Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480ml szt. 90 Przyprawa - pieprz ziołowy 20g. szt. 18 Makaron Spaghetti - 400g. szt. 50 Króliki czekoladowe wielkanocne szt. 150 Mikołajki czekoladowe bożonarodzeniowe szt. 150 Ziarno dyni suszone, torebki 100 g szt. 60 Orzechy włoskie łuskane, torebki 100 g szt. 60 Ziarno słonecznika suszone torebki 100 g zt. 60 Orzechy laskowe torebki 100 g szt. 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: JAJA..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63-73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk szt. 9000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z dorsza świeży bez skóry - nie mrożony gatunek I kg 140 Filety z Mintaja mrożone bez skóry - mrożone pojedynczo ,bez wody, bez lodu gat. I - (nie głęboko mrożony) kg. 80 Paluszki rybne mrożone, panierowane - mięso rybne nie mielone gat. I kg 40 Makrela wędzona, pakowana pojedynczo w folie, z terminem ważności- gatunek I kg 20 Łosoś surowy bez skóry, bez ości - filety świeże nie mrożone gat. I kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czarna porzeczka mrożona - op. 2,5 kg kg 100 Truskawki mrożone - op. 2,5 kg kg 65 Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg kg 140 Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie - op. 450g. szt. 50 Fasolka szparagowa - op. 450 g. szt. 90 Kalafior mrożony - op. 450 g szt. 110 Mieszanka wielowarzywna kalafior, brokuły, fasola, marchew -op. 450 g szt. 75 Brokuły mrożone - op. 450 g. szt. 65 Włoszczyzna krojona - op. 450g. szt. 60 Szpinak mrożony - op. 450g. szt. 32 Marchewka mrożona ,krojona w kostkę - op. 450g. szt. 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WODA ŹRÓDLANA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana nie gazowana - niskomineralizowana z dozownikiem w butelkach o pojemności 18 l. litry 2000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.