eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa - Białołękadostawa mięsa i przetworów z mięsa

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2005-09-02

POZYCJA 45479

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Warszawa - Białołęka: dostawa mięsa i przetworów z mięsa : wieprzowego, wołowego i drobiowego Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce, do kontaktów: Kurkowski Leszek, Jasiński Kazimierz, Podleś Jacek, Olszewski Sławomir, ul. Ciupagi 1, 03-016 Warszawa - Białołęka, tel. 022 3217650, fax 022 8111537. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: inny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i przetworów z mięsa : wieprzowego, wołowego i drobiowego. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Grupa I - mięso i podroby ( wieprzowe i wołowe ) , tusze i kości. - boczek surowy b/ k CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 1200 kg - łopatka wieprzowa, b/ golonki , b/ skóry , b/ tłuszczu CPV 15113000-3 PN-86/A-82002- 27000 kg - żeberka ( paski ) CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 18000 kg - mięso wołowe b/k z udźca CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 12000 kg - mięso wołowe b/k z łopatki CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 36000 kg - szponder CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 1200 kg - wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 PN-86/A-82004 - 21000 kg - kości CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 33000 kg - słonina surowa CPV 15412100-0 PN-86/A-82002 - 18000 kg - smalec CPV 15412100-0 PN-86/A-82002 - 7500 kg Grupa II - wyroby garmażeryjne - pasztet mięsny CPV 15131310-1 PN-A-82012:1996 - 18000 kg - pieczeń bawarska CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 18000 kg - pieczeń rzymska CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 6000 kg - pieczeń drobiowa CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 6000 kg - mięso mielone (wp - wołowe /b. dodat.) CPV 15130000-8 PN-A-82009/A1:1998- 36000 kg Grupa III - wędliny - boczek faszerowany CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - boczek firmowy CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 10500 kg - boczek wędzony b/żeber CPV 15131133-6 PN-86/A-82002 - 13500 kg - kiełbasa golonkowa CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg - kiełbasa litewska CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 42000 kg - mortadela CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 15000 kg - kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 6000 kg - kiełbasa żywiecka CPV 15131130-5 PN-A-82028:2002 - 18000 kg - lunch - meat CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - mortadela z papryką CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - parówki CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - szynka mielona z łopatki CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - kiełbasa biała CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg - kiełbasa krakowska parzona CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - kiełbasa szynkowa wołowa CPV 15131132-9 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg Grupa IV - wyroby podrobowe - salceson ozorkowy CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998 - 9000 kg - salceson włoski CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 15000 kg - pasztetowa CPV 15130000-8 PN-A-82007/A1:1998 - 12000 kg - kaszanka z kaszy gryczanej CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - podgardlana CPV 15130000-8 PN-A-82007/A1:1998 - 9000 kg Grupa V - mięso drobiowe , wędliny i wyroby garmażeryjne z drobiu - udka z kurczaka CPV 15112210-1 PN-A-86524:1994/Az2:2002 - 12000 kg - piersi z kurczaka CPV 15112210-1 PN-A-86524:1994/Az2:2002 - 3600 kg - baleron drobiowy CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - baton drobiowy CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - kiełbasa drobiowa CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 6000 kg - szynka drobiowa CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - serdelki drobiowe CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 4500 kg Grupa VI - konserwy mięsne Wymagana gramatura opakowania 1 szt. Konserwa tłuszczowo - mięsna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 max. 1 kg- 12000 kg Konserwa turystyczna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 15000 kg Konserwa turystyczna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 300 g - 24000 kg Szynka drobiowa CPV 15131000-5 PN-A-86525:1996/Az1:2000 alopak 80-160 g - 4500 kg Pasztet drobiowy/bez dodatków CPV 15131000-5 PN-A-86525:1996/Az1:2000 alopak 80-160 g - 4500 kg Pasztet mięsny CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 9000 kg Smalec wiejski CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 21000 kg. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce 03 - 016 Warszawa ul. Ciupagi 1 - magazyn żywnościowy. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: kilku części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: 1 248 802,92 euro netto. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 36; data rozpoczęcia: 21.11.2005; data zakończenia: 20.11.2008;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: Każda oferta częściowa musi być zabezpieczona wadium o wartości: Grupa I - 26 700,00 zł Grupa II - 12 300,00 zł Grupa III - 53 700,00 zł Grupa IV - 6 700,00 zł Grupa V - 8 000,00 zł Grupa VI - 15 400,00 zł. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: Płatność przelewem w terminie 30 dni od daty dostawy i otrzymania prawidłowo wypełnionego r-ku / f-ry. 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki : a) posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień , b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia , c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. Ustanawiają wtedy pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Wymagania dotyczące wykonawcy stosuje się odpowiednio do wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków zostanie dokonana na podstawie niżej wymienionych oświadczeń i dokumentów. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: Oświadczenie Wykonawcy (wg. załączonego druku ) o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu , ( art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r . Prawo zamówień publicznych ). Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej (wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert). Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego albo równoważne zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art. 24 ust.1 pkt. 4-8 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust.1 pkt. 9 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeśli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa wyżej, składa dokument lub dokumenty , wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania , potwierdzające odpowiednio, że : 1 ) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości; 2 ) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienia; 3 ) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie , odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu . Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się powyższych dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: Aktualne Zaświadczenie właściwego Naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków i opłat lub zaświadczenie , że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie ,że uzyskał przewidziane prawem, zwolnienie, odroczenie , lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dowód wpłacenia / wniesienia wadium Prawidłowo wypełniony formularz ofertowy (załącznik nr 1a - 1f, do SIWZ ). 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: Zatwierdzony przez Wykonawcę - projekt Umowy. ( załącznik nr 3 do SIWZ). 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 24/KWP/2005. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 18.10.2005, cena - EUR. Warunki i sposób płatności: W przypadku przesyłania za pośrednictwem poczty - wykonawca pokrywa koszty przesyłki za zaliczeniem pocztowym. 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 18.10.2005 godzina 12:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: do 17.12.2005; liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: Komisja - otwarcie ofert jest jawne. 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 18.10.2005, godzina 12:30, siedziba zamawiającego : Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce 03-016 Warszwa ul. Ciupagi 1 , budynek administracji, II piętro , sala odpraw - pok. nr. 36.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: Kolejne ogłoszenie za 36 miesięcy. 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 25.08.2005. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.40.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa I - mięso i podroby ( wieprzowe i wołowe ) tłuszcze i kości - boczek surowy b/ k CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 1200 kg - łopatka wieprzowa, b/ golonki , b/ skóry , b/ tłuszczu CPV 15113000-3 PN-86/A-82002- 27000 kg - żeberka ( paski ) CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 18000 kg - mięso wołowe b/k z udźca CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 12000 kg - mięso wołowe b/k z łopatki CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 36000 kg - szponder CPV 15111100-0 PN-88/A-82003 - 1200 kg - wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 PN-86/A-82004 - 21000 kg - kości CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 - 33000 kg - słonina surowa CPV 15412100-0 PN-86/A-82002 - 18000 kg - smalec CPV 15412100-0 PN-86/A-82002 - 7500 kg. 3) Zakres lub wartość: 271 549,82 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005 CZĘŚĆ Nr: 2 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa II - wyroby garmażeryjne - pasztet mięsny CPV 15131310-1 PN-A-82012:1996 - 18000 kg - pieczeń bawarska CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 18000 kg - pieczeń rzymska CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 6000 kg - pieczeń drobiowa CPV 15131100-6 PN-A-82012:1996 - 6000 kg - mięso mielone (wp - wołowe /b. dodat./ CPV 15130000-8 PN-A-82009/A1:1998 - 36000 kg. 3) Zakres lub wartość: 124 840,56 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005 CZĘŚĆ Nr: 3 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa III - wędliny - boczek faszerowany CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - boczek firmowy CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 10500 kg - boczek wędzony b/żeber CPV 15131133-6 PN-86/A-82002 - 13500 kg - kiełbasa golonkowa CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg - kiełbasa litewska CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 42000 kg - mortadela CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 15000 kg - kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 6000 kg - kiełbasa żywiecka CPV 15131130-5 PN-A-82028:2002 - 18000 kg - lunch - meat CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - mortadela z papryką CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - parówki CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - szynka mielona z łopatki CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - kiełbasa biała CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg - kiełbasa krakowska parzona CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 18000 kg - kiełbasa szynkowa wołowa CPV 15131132-9 PN-A-82007/A1:1998 - 4500 kg - kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 PN-A-82007/A1:1998 - 24000 kg. 3) Zakres lub wartość: 546 136,76 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005 CZĘŚĆ Nr: 4 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa IV - wyroby podrobowe - salceson ozorkowy CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998 - 9000 kg - salceson włoski CPV 15131133-6 PN-A-82007/A1:1998 - 15000 kg - pasztetowa CPV 15130000-8 PN-A-82007/A1:1998 - 12000 kg - kaszanka z kaszy gryczanej CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998 - 30000 kg - podgardlana CPV 15130000-8 PN-A-82007/A1:1998 - 9000 kg. 3) Zakres lub wartość: 68 318,48 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005 CZĘŚĆ Nr: 5 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa V - mięso drobiowe, wędliny i wyroby garmażeryjne z drobiu - udka z kurczaka CPV 15112210-1 PN-A-86524:1994/Az2:2002 - 12000 kg - piersi z kurczaka CPV 15112210-1 PN-A-86524:1994/Az2:2002 - 3600 kg - baleron drobiowy CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - baton drobiowy CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - kiełbasa drobiowa CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 6000 kg - szynka drobiowa CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 7500 kg - serdelki drobiowe CPV 15131135-0 PN-A-86526 :1995/Az2:2000 - 4500 kg. 3) Zakres lub wartość: 81 357,36 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005 CZĘŚĆ Nr: 6 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Grupa VI - konserwy mięsne Wymagana gramatura opakowania 1 szt. Konserwa tłuszczowo - mięsna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 max. 1 kg- 12000 kg Konserwa turystyczna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 15000 kg Konserwa turystyczna CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 300 g - 24000 kg Szynka drobiowa CPV 15131000-5 PN-A-86525:1996/Az1:2000 alopak 80-160 g - 4500 kg Pasztet drobiowy/bez dodatków CPV 15131000-5 PN-A-86525:1996/Az1:2000 alopak 80-160 g - 4500 kg Pasztet mięsny CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 9000 kg Smalec wiejski CPV 15131000-5 PN-A-82022:1998/Az1:2000 alopak 80-160 g - 21000 kg. 3) Zakres lub wartość: 156 599,94 EUR 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: data rozpoczęcia wykonania 21.11.2005

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.