Ogłoszenie z dnia 2005-11-25
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Warszawa: dostawa mięsa i przetworów z mięsa: wieprzowego, wołowego i drobiowego Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.
I.1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Areszt Śledczy w Warszawie Białołęce, do kontaktów: Leszek Kurkowski, Jacek Podleś, Kazimierz Jasiński, Sławomir Olszewski, ul. Ciupagi 1, 03-016 Warszawa, tel. +48 022 3217650, fax +48 022 8111537, e-mail: dkw_as_bialoleka@sw.gov.pl. 2) Rodzaj zamawiającego: inny.
II.1) Rodzaj zamówienia: dostawy. Kategoria usług: Zamawiający wyraża zgodę na publikację niniejszego ogłoszenia: 2) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 3) Nomenklatura 3.1) Wspólny Słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 3.2) Inna nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 4) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i przetworów z mięsa: wieprzowego, wołowego i drobiowego. 5) Krótki opis: Grupa I - mięso i podroby (wieprzowe i wołowe), tusze i kości Grupa II - wyroby garmażeryjne Grupa III - wędliny Grupa IV - wyroby podrobowe Grupa V - mięso drobiowe, wędliny i wyroby garmażeryjne z drobiu Grupa VI - konserwy mięsne. 6) Szacunkowa wartość całkowita (bez VAT): Powyżej 130 000 euro netto
IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Uzasadnienie wyboru procedury negocjacyjnej bez uprzedniego ogłoszenia: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena
V.1) Udzielenie i wartość zamówienia 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 1 "Grupa I - mięso i podroby (wieprzowe i wołowe), tusze i kości PEK U PIOTRA" Export - Import, do kontaktów: Piotr Mamrowicz, ul. Piłsudskiego 180, 05-091 Ząbki, tel. +48 022 7514419, fax +48 022 7321140. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 864 930,00 Oferta z najniższą ceną: 864 930,00 / oferta z najwyższą ceną: 1 254 135,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 2 Grupa II - wyroby garmażeryjne "POLLOP" Wojciech Czarnomski, do kontaktów: Wojciech Czarnomski, ul. Góry Warszawskie 57, 05-462 Wiązowna Duchnów, tel. +48 022 7890087, fax +48 022 7890877. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 370 200,00 Oferta z najniższą ceną: 370 200,00 / oferta z najwyższą ceną: 607 680,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 3 Grupa III - wędliny Zakłady Mięsne S.C. Tadeusz Oblacewicz, Łucja Oblacewicz, do kontaktów: Tadeusz Oblacewicz, Łucja Oblacewicz, Potoczyzna 33A, 19-100 Mońki, tel. +48 085 7162037, fax +48 085 7162037. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 1 685 700,00 Oferta z najniższą ceną: 1 685 700,00 / oferta z najwyższą ceną: 2 476 800,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 4 Grupa IV - wyroby podrobowe "POLLOP" Wojciech Czarnomski, do kontaktów: Wojciech Czarnomski, ul. Góry Warszawskie 57, 05-462 Wiązowna Duchnów, tel. +48 022 7890087, fax +48 022 7890877. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 266 700,00 Oferta z najniższą ceną: 266 700,00 / oferta z najwyższą ceną: 3 336 000,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 5 Grupa V - mięso drobiowe, wędliny i wyroby garmażeryjne z drobiu Zakłady Mięsne S.C. Tadeusz Oblacewicz, Łucja Oblacewicz, do kontaktów: Tadeusz Oblacewicz, Łucja Oblacewicz, Potoczyzna 33A, 19-100 Mońki, tel. +48 085 7162037, fax +48 085 7162037. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 306 030,00 Oferta z najniższą ceną: 306 030,00 / oferta z najwyższą ceną: 409 875,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 6 Grupa VI - mięso i podroby (wieprzowe i wołowe), tusze i kości "Market Plus" P.P.H.U., do kontaktów: Franciszek Błaszczok, Os. Dąbrówki 12F/37, 44-286 Wodzisław Śląski, tel. +48 032 4562922, fax +48 032 4562922. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 526 590,00 Oferta z najniższą ceną: 526 590,00 / oferta z najwyższą ceną: 621 045,00 Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie.
VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 24/KWP/2005. 3) Data udzielenia zamówienia: 16.11.2005 4) Liczba otrzymanych ofert: 15 5) Czy zamówienie było ogłoszone w Dzienniku Urzędowym UE: 2005/S 196 - 193244 z dnia 11.10.2005 6) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 7) Informacje dodatkowe: 8) Data wysłania ogłoszenia: 16.11.2005
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy żywności do Górskiego Ośrodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszką" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii Młodzieżowego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
- 2025/Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko-Pomorskiego Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 8 im. "Bajkowy Zakątek" w Bełchatowie
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.