To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-03-31
Wałbrzych: Usługa cateringowa na spotkaniach z Liderami SZPR w ramach realizacji projektu w podziale na 4 części, w ramach
projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w
regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w
podziale na 4 części.
Numer ogłoszenia: 44579 - 2015; data zamieszczenia: 31.03.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 17163 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu, ul. Rynek 6, 58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie, tel. 74 843 42 47, faks 074 8434247.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa na spotkaniach z Liderami SZPR w ramach realizacji projektu w podziale na 4 części, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa na spotkaniach z Liderami SZPR w ramach realizacji projektu Modernizacja kształcenia zawodowego na Dolnym Śląsku II w podziale na 4 części: Cz.1 Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 10 marca 2015r. w Jeleniej Górze dla max 55 osób. Cz.2 Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 11 marca 2015r. w Legnicy dla max 60 osób. Cz.3 Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 12 marca 2015r. w Wałbrzychu dla max 61 osób. Cz.4 Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 13 marca 2015r. we Wrocławiu dla max 92 osoby. 1.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany pierwotnej liczby uczestników spotkań, jednak nie więcej niż do 10% początkowej liczby uczestników. 2.Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. 3.Zamawiający przewiduje zlecenie realizacji wykonania usług uzupełniających. 4.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Zgodnie z zał. nr 6 do SIWZ tj. wzorem umowy, usługa cateringowa będzie polegać na wykonaniu 2 zadań w każdej z 4 części: Zadanie 1: poczęstunku powitalnego/bufetu kawowego przed rozpoczęciem spotkania roboczego w godz. 09.00-10.00 uzupełnianego w miarę potrzeb (catering ciągły). Na poczęstunek powinny składać się: a) kawa świeżo parzona w ekspresie, serwowana z ekspresu lub termosów - minimum 200 ml/1 osobę, b) mleczko do kawy 10% - minimum 10 gram/1 osobę, c) cukier w jednorazowych torebkach, d) herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, e) cytryna, f) ciasto domowe co najmniej dwa rodzaje (typu: orzechowiec, szarlotka, sernik) - minimum 200 gram/1 osobę, g) 2 rodzaje soków 100 % co najmniej - 200 ml/1 osobę, h) woda gazowana i niegazowana w butelkach - 0,25 l/1 osobę Sposób podania: w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się stosowania plastikowych sztućców i naczyń), woda gazowana i niegazowana w butelkach, soki serwowane w szklanych dzbankach. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza oraz obejmować musi, co najmniej 2 obrusy dobrane do siebie, umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. Zadanie 2: Lunchu dostępnego w godz. 12.00-12.45 uzupełnianego w miarę potrzeb (catering ciągły) składającego się z: a) dwóch rodzajów sałatek typu gyros/sałatka grecka/z tuńczykiem - co najmniej 150gram/1 osobę, b) desek pieczonych mięs (trzy rodzaje mięs: schab, karczek wieprzowy, boczek gotowany/wędzony)- minimum 50 gram/1 osobę, c) desek serów typu brie, camembert, rokpol- minimum 50 gram/1 osobę, d) co najmniej dwa rodzaje chleba - minimum 15 gram/1 osobę, e) co najmniej trzech rodzajów tartinek - z co najmniej trzema składnikami każda (np. pasta jajeczna, łosoś, wędliny) w ilości co najmniej po trzy sztuki na osobę - łączna gramatura trzech tartinek winna wynieść co najmniej 150 gram/1 osobę, f) trzy rodzaje owoców - bez ograniczeń. oraz dodatkowo: a) kawa świeżo parzona w ekspresie, serwowana z ekspresu lub termosów -minimum 200 ml/1 osobę, b) mleczko do kawy 10% - minimum 10 gram/1 osobę, c) cukier w jednorazowych torebkach, d) herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, e) cytryna, f) ciasto domowe co najmniej dwa rodzaje: (orzechowiec, szarlotka, sernik) - minimum 200 g/1 osobę g) 2 rodzaje soków 100 % co najmniej - 200 ml/1 osobę h) woda gazowana i niegazowana w butelkach - 0,25 l/1 osobę Sposób podania: w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się stosowania plastikowych sztućców i naczyń), woda gazowana i niegazowana w butelkach, soki serwowane w szklanych dzbankach. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza oraz obejmować musi, co najmniej 2 obrusy dobrane do siebie, umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Finansowane w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 10 marca 2015r. w Jeleniej Górze dla max 55 osób.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AMC MAKARIOS, Dominik Przepióra,, ul. Puszkina 16, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3709,59 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1897,50
Oferta z najniższą ceną: 1804,50 / Oferta z najwyższą ceną: 3850,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 11 marca 2015r. w Legnicy dla max 60 osób
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AMC MAKARIOS, Dominik Przepióra, ul. Puszkina 16, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4032,93 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1929,00
Oferta z najniższą ceną: 1929,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6000,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 12 marca 2015r. w Wałbrzychu dla max 61 osób
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AMC MAKARIOS, Dominik Przepióra, ul. Puszkina 16,, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3978,51 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1929,00
Oferta z najniższą ceną: 1929,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5050,80
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Usługa cateringowa na spotkaniu z Liderami SZPR w dniu 13 marca 2015r. dla max 92 osób.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- AMC MAKARIOS, Dominik Przepióra, ul. Puszkina 16, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5532,73 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2495,04
Oferta z najniższą ceną: 2495,04 / Oferta z najwyższą ceną: 6785,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WAŁBRZYCHA
- "Zastępstwo inwestycyjne dla robót w zakresie budowy skateparku dla dzieci i młodzieży oraz budowy parku osiedlowego (II)"
- Remont instalacji centralnego ogrzewania wraz z wykonaniem niezbędnych robót towarzyszących w budynku DMOW im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu przy ul. Strzegomskiej 20
- "Opracowanie audytu energetycznego i dokumentacji projektowo - kosztorysowej termomodernizacji dla 6 budynków zlokalizowanych w Wałbrzychu"
- Remont pokojów nr 430 i 431 w budynku hotelowym nr 4 zespołu Zamek Książ w Wałbrzychu
- Remont instalacji elektrycznych i teletechnicznych w budynku Sądu Rejonowego w Wałbrzychu przy ul. Słowackiego 11
- Modernizacja sieci strukturalnej w budynku Oddziału ZUS w Wałbrzychu przy ul. Kasztanowej 1
więcej: przetargi w Wałbrzychu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zapewnienie gorącego posiłku w ramach realizacji projektu "Aktywna przemiana"
- Usługa cateringowa dla uczestników konferencji
- Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach
- Usługa całodobowego żywienia - sporządzanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu Gminnym SP ZOZ w Bogatyni
- Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej podczas 10. PKO Nocnego Wrocław Półmaratonu
- Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku - II postępowanie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.