eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dębica › Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Stasiówce - Stołówka Szkolna

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-12-10

Dębica: Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Stasiówce - Stołówka Szkolna
Numer ogłoszenia: 424120 - 2009; data zamieszczenia: 10.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Stasiówce , Stasiówka 130, 39-200 Dębica, woj. podkarpackie, tel. 0-14 6825960, 6778285, faks 0-14 6825960.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ugdebica.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Stasiówce - Stołówka Szkolna.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do Zespołu Szkół w Stasiówce - STOŁÓWKA SZKOLNA - loco magazyn. Realizacja poszczególnych dostaw będzie następować sukcesywnie, tj. wg potrzeb kuchni w szkole, na podstawie zamówień przesyłanych przez Intendentkę, w terminie 2 dni od daty złożonego zamówienia - na ryzyko i koszt Wykonawcy (codziennie od poniedziałku do piątku w godz. od 7.00 - 9.00) w odpowiednio oznaczonych opakowaniach producenta, wraz z rozładunkiem - do pomieszczeń magazynu żywnościowego Zamawiającego - Stasiówka 130 , 39-200 Dębica. Zamawiający dopuszcza składanie ofert w 6 częściach : Część 1 : Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie. CPV : 15810000-9, 15811100-7 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 1 do SIWZ. Część 2 : Produkty mleczarskie . CPV : 15500000-3, 15510000-0, 15530000-2, 15431100-9 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 2 do SIWZ. Część 3 : Warzywa mrożone, ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb . CPV: 15331170-9, 15220000-6 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 3 do SIWZ. Część 4: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. CPV: 15100000-9, 15112210-1, 15111000-9, 15110400-9, 15131133-6 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 4 do SIWZ. Część 5 : Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy, jaja . CPV: 03200000-3, 03142500-3 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 5 do SIWZ. Część 6 : Różne produkty spożywcze. CPV : 15800000-6 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 6 do SIWZ..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.33.11.70-9, 15.22.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.11.22.10-1, 15.11.10.00-9, 15.11.04.00-9, 15.13.11.33-6, 03.20.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy , którzy : 1) Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2) Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępniania potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3) Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków podmiotowych udziału w postępowaniu nastąpi na podstawie: 1) złożonych oświadczeń (w zakresie art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 ustawy Pzp ) i oświadczeń w druku OFERTA 2) dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków - - metodą: -spełnia / nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: WYKAZ DOKUMENTÓW I OŚWIADCZEŃ , JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY NA POTWIERDZENIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU 5.1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 5.2. Oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. - Załącznik nr 7 do SIWZ. 5.3. Oświadczenie w zakresie art. 22 ust. 1 ustawy Pzp.- Załącznik nr 8 do SIWZ. 5.4. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej to : - zamiast dokumentu o którym mowa w pkt. 5.1, - składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzający , że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 mieś. przed upływem terminu składania ofert . 5.5. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 5.4. SIWZ, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 5.6. W przypadku składania oferty przez wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, wymagane dokumenty wymienione w punkcie 5.1 , 5.2 , 5.3 muszą być złożone przez każdego z wykonawców osobno..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ugdebica.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Stasiówce Stasiówka 130, 39-200 Dębica.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2009 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół w Stasiówce Stasiówka 130, 39-200 Dębica.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Formularz Asortymentowo-cenowy - Załącznik Nr 1 do SIWZ. 1 Chleb zwykły bez dodatków waga 800g krojony kg 5500 2 Bułka tarta kg 500 3 Pączki waga 80g szt 7200 4 Bułka zwykła waga 90g Szt. 2800 5 Drożdżówka waga 90g różne nadzienia Szt. 3600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Formularz Asortymentowo-cenowy - Załącznik Nr 2 do SIWZ. 1 Margaryna (o zawartości tłuszczu min. 80%) kg 100 2 Jogurt owocowy 150g szt 10 000 3 Śmietana o zawartości tłuszczu 18% litr 1600 4 Masło extra (o zawartości tłuszczu min. 82%) kg 140.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa mrożone, ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 3 do SIWZ. 1 Bukiet jarzynowy kg 300 2 Kalafior kg 300 3 Filet mrożony - ryba panga biała, bez skóry, trymowana kg 1200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.02.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 4 do SIWZ. 1 Łopatka wieprzowa kg 260 2 mięso wieprzowe b/k - szynka surowa kg 180 3 kiełbasa toruńska kg 1100 4 boczek gotowany kg 450 5 filet pojedynczy z kurczaka kg 1500 6 ćwiartka tylna z kurczaka kg 1000 7 Mięso wołowe (udziec b/k - I klasa) kg 100 8 Karkówka b/k kg 100 9 Schab b/k kg 550 10 Smalec kg 840.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.22.10-1, 15.11.10.00-9, 15.11.04.00-9, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy,jaja..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 5 do SIWZ. 1 Fasola kg 400 2 Marchew kg 550 3 Cebula kg 120 4 Buraki ćwikłowe kg 600 5 Seler kg 200 6 Pietruszka natka świeża szt 300 7 Jabłka kg 1200 8 Kapusta kwaszona kg 900 9 Pieczarki kg 400 10 Ziemniaki kg 8000 11 Cytryny kg 50 12 Banany kg 1200 13 Groch łuszczony kg 50 14 Czosnek kg 10 15 Ogórek świeży kg 400 16 Surówka kg 1800 17 Pietruszka kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Różne produkty spożywcze..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi FORMULARZ ASORTYMENTOWO- CENOWY - Załącznik nr 6 do SIWZ. 1 Cukier kg 50 2 Makaron kg 380 3 Przyprawa do zup (6 kg) szt 36 4 Koncentrat pomidorowy 4550 g szt 90 5 Sos pieczeniowy ciemny (1,2 Kg) szt 72 6 Kwasek cytrynowy (20g) szt 40 7 Musztarda (900g) szt 40 8 Pieprz czarny kg 15 9 Kostki rosołowe (60g) szt 120 10 Kukurydza (425 ml) szt 80 11 Przyprawa do zup (1 l) szt 80 12 Pieprz ziołowy (700g) szt 8 13 Kminek (1000g) szt 4 14 Chrzan tarty (180g) szt 40 15 Sól jodowana kg 250 16 Ocet 10% (0,5l) szt 60 17 Olej uniwersalny l 20 18 Mąka żytnia typ 580 kg 60 19 Mąka pszenna luksusowa kg 300 20 Jarzynka kg 20 21 Kasza kg 450 22 Przyprawa do ryb (20g) szt 60 23 Ogórki konserwowe (900ml) szt 1000 24 Jajka szt 17000 25 Pietruszka natka suszona (20g) szt 200 26 Ryż kg 100 27 Majeranek (150g) szt 10 28 Liść laurowy (150g) szt 3 29 Papryka cięta (4,25l) szt 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.