Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-12-27
Olsztyn: dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 419738 - 2010; data zamieszczenia: 27.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych , ul. Bałtycka 37A, 10-144 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5275191, faks 089 5226970.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zset.olsztyn.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 15110000-2 mięso - CZĘŚĆ I NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K KG 1200 SCHAB B/K KG 300 ZEBERKA WP KG 30 SZYNKA B/K KG 350 KOŚCI SCHABOWE KG 50 PACHWINA B/S KG 150 SŁONINA KG 70 WOŁOWINA Z/K KG 30 SMALEC KG 200 karkówka kg 250 łopatka cielęca KG 10 15112000-6 drób - CZĘŚĆ II NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ FILET Z KURCZAKA B/S KG 800 udko z kurczka b/k KG 1200 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 800 PORCJE ROSOŁOWE Z INDYKA KG 500 Porcje rosołowe z kurczaka Kg 1000 pierś z indyka b/s kg 400 wątróbka z kurczaka kg 200 15131120-2 produkty wędliniarskie CZĘŚĆ III NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ OGONÓWKA WĘDZONA kg 120 SZYNKA GOTOWANA kg 20 WĘDZONKA MYŚLIWSKA kg 120 POLĘDWICA SOPOCKA kg 200 BOCZEK WEDZONY B/S kg 30 KIEŁBASA ŻYWIECKA kg 120 PARÓWKI CIENKIE kg 350 KIEŁBASA cienka typu : szefa, madrycka kg 600 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, smakusie kg 250 PASZTETOWA kg 150 KASZANKA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNA kg 180 SALCESON WŁOSKI kg 20 KIEŁBASA LEŚNICZEGO kg 160 KABANOSY PIECZONE kg 100 MIELONKA TYROLSKA kg 300 KARKÓWKA NA SZARO kg 10 SCHAB BIAŁY kg 200 KIEŁBASA SZYNKOWA kg 100 KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA kg 150 PASZTET PIECZONY kg 200 PARÓWKI cielęce kg 20 KIEŁBASA PARÓWKOWA kg 100 MORTADELA kg 300 BOCZEK ROLOWANY kg 120 KIEŁBASKI Z SEREM kg 300 KRAKOWSKA SUCHA kg 150 BIAŁA PARZONA kg 100 szynka domowa pieczona kg 160 łopatka górska kg 100 kiełbasa tucholska pieczona kg 60.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
złożenie oświadczenia wg zał 2 SIWZ
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
złożenie oświadczenia wg zał 2 SIWZ
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
złożenie oświadczenia wg zał 2 SIWZ
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
złożenie oświadczenia wg zał 2 SIWZ
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zset.olsztyn.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: pok.administracji internatu.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.01.2011 godzina 10:00, miejsce: sekretariat pok.20.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K KG 1200 SCHAB B/K KG 300 ZEBERKA WP KG 30 SZYNKA B/K KG 350 KOŚCI SCHABOWE KG 50 PACHWINA B/S KG 150 SŁONINA KG 70 WOŁOWINA Z/K KG 30 SMALEC KG 200 karkówka kg 250 łopatka cielęca KG 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ FILET Z KURCZAKA B/S KG 800 udko z kurczka b/k KG 1200 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 800 PORCJE ROSOŁOWE Z INDYKA KG 500 Porcje rosołowe z kurczaka Kg 1000 pierś z indyka b/s kg 400 wątróbka z kurczaka kg 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: produkty wędliniarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ OGONÓWKA WĘDZONA kg 120 SZYNKA GOTOWANA kg 20 WĘDZONKA MYŚLIWSKA kg 120 POLĘDWICA SOPOCKA kg 200 BOCZEK WEDZONY B/S kg 30 KIEŁBASA ŻYWIECKA kg 120 PARÓWKI CIENKIE kg 350 KIEŁBASA cienka typu : szefa, madrycka kg 600 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, smakusie kg 250 PASZTETOWA kg 150 KASZANKA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNA kg 180 SALCESON WŁOSKI kg 20 KIEŁBASA LEŚNICZEGO kg 160 KABANOSY PIECZONE kg 100 MIELONKA TYROLSKA kg 300 KARKÓWKA NA SZARO kg 10 SCHAB BIAŁY kg 200 KIEŁBASA SZYNKOWA kg 100 KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA kg 150 PASZTET PIECZONY kg 200 PARÓWKI cielęce kg 20 KIEŁBASA PARÓWKOWA kg 100 MORTADELA kg 300 BOCZEK ROLOWANY kg 120 KIEŁBASKI Z SEREM kg 300 KRAKOWSKA SUCHA kg 150 BIAŁA PARZONA kg 100 szynka domowa pieczona kg 160 łopatka górska kg 100 kiełbasa tucholska pieczona kg 60.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Dostawa artykułów spożywczych do ZSO nr3 w Olsztynie
- Remont pomieszczenia pożywkarni i zmywalni w budynku przy pl. Cieszyńskim 1 w Olsztynie.
- Dostawa wyposażenia pracowni wysokiej wierności na potrzeby jednostek Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie Filia w Ełku.
- "Dostawa oprogramowania oraz udzielenie wsparcia technicznego na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie."
- Zakup i dostawa sprzętu dla Miasta i Gminy Olsztyn w ramach Programu Ochrony Ludności i Obrony Cywilnej na lata 2025/2026
- Sprzedaż wraz z dostawą i montażem wiaty przy budynku Wydziału Prawa i Administracji ul. Dybowskiego 13
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 94 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do żłobka na 2026r.
- Dostawa Artykułów Żywnościowych
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Miejskiego Przedszkola Nr 4 im. J. Brzechwy w Piekarach Śląskich na rok 2026.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 38 w Olsztynie na rok 2026.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Zespołu Szkół w Brzozówce od 01.01.2026 - 31.07.2026
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





