eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Dostawy cukru, makaronów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-12-01

Gdańsk: Dostawy cukru, makaronów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce
Numer ogłoszenia: 413926 - 2009; data zamieszczenia: 01.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka , ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, tel. 058 301-60-33 w. 301.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy cukru, makaronów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 : 1.cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 4500 kg,2. cukier kostka 6 g - 15 kg, Zadanie 2 : 1.granulat sojowy w workach 10-20 kg - 200 kg,2. kostka sojowa w workach 10-20 kg - 400 kg, Zadanie 3 : 1. makaron różny ( forma: kolanka, świderki, rurka) 2 jajeczny - 4500 kg 2. makaron zacierka ( średnia forma) 2 jajeczny - 720 kg Zadanie 4 : 1. bulion warzywny w proszku - 200 kg, 2. rosół z kury w paście - 250 kg, 3. rosół wołowy w paście - 250 kg, 4. zupa pieczarkowa w proszku - 160 kg, 5. żurek w proszku - 100 kg, 6. barszcz czerwony w proszku -200 kg, 7. bulion grzybowy w proszku - 150 kg, 8. sos biały w proszku - 80 kg, 9. sos boloński w proszku - 120 kg, 10. sos pieczarkowy w proszku - 80 kg, 11. sos pieczeniowy w proszku - 100 kg, 12. keczup opakowanie 0,5-1 kg - 700 kg, 13. majonez słoik 0,85-1 kg - 180 kg, 14. musztarda opakowanie 0,5-1 kg - 200 kg Zadanie 5 1. herbata indyjska granulowana - 300 kg 2. czosnek suszony - 25 kg 3. jarzyna w proszku - 450 kg 4. kawa zbożowa w workach 10-20 kg - 350 kg 5. cynamon mielony - 5 kg 6. majeranek suszony - 15 kg 7. kwasek cytrynowy - 20 kg 8. liść laurowy - 25 kg 9. ocet - 100 litrów 10. papryka słodka w proszku - 35 kg 11. pieprz ziołowy mielony - 20 kg 12. pieprz naturalny mielony - 45 kg 13. przyprawa do bigosu w proszku - 5 kg 14. przyprawa do fasoli w proszku - 5 kg 15. przyprawa do pieczeni w proszku - 6 kg 16. przyprawa do mięsa w proszku - 25 kg 17. przyprawa maggi w płynie - 450 litrów 18. przyprawa do ryb w proszku - 3 kg 19. przyprawa do gulaszu w proszku - 15 kg 20. ziele angielskie - 15 kg 21. sól jadalna - 1600 kg 22. budyń owocowy bez cukru - 45 kg 23. kisiel owocowy bez cukru - 45 kg Artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00 - Zupy i buliony 15.87.12.60 - Sosy 15.87.12.30 - Ketchup 15.87.12.73 - Majonez 15.87.12.50 - Musztarda 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.87.22.00 - Przyprawy korzenne 15.86.30.00 - Herbata 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2)Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych w formie oryginałów lub kopii poświadczonych notarialnie; 3)Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 prawa zamówień publicznych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul.Siennicka 23, 80-758 Gdańsk - Przeróbka.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny ul.Siennicka 23, 80-758 Gdańsk - Przeróbka, sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: -..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 4500 kg, 2. cukier kostka 6 g - 15 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: -..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.granulat sojowy w workach 10-20 kg - 200 kg, 2. kostka sojowa w workach 10-20 kg - 400 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: -..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. makaron różny ( forma: kolanka, świderki, rurka) 2 jajeczny - 4500 kg 2. makaron zacierka ( średnia forma) 2 jajeczny - 720 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: -..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. bulion warzywny w proszku - 200 kg, 2. rosół z kury w paście - 250 kg, 3. rosół wołowy w paście - 250 kg, 4. zupa pieczarkowa w proszku - 160 kg, 5. żurek w proszku - 100 kg, 6. barszcz czerwony w proszku -200 kg, 7. bulion grzybowy w proszku - 150 kg, 8. sos biały w proszku - 80 kg, 9. sos boloński w proszku - 120 kg, 10. sos pieczarkowy w proszku - 80 kg, 11. sos pieczeniowy w proszku - 100 kg, 12. keczup opakowanie 0,5-1 kg - 700 kg, 13. majonez słoik 0,85-1 kg - 180 kg, 14. musztarda opakowanie 0,5-1 kg - 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.87.12.60-4, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: -..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. herbata indyjska granulowana - 300 kg 2. czosnek suszony - 25 kg 3. jarzyna w proszku - 450 kg 4. kawa zbożowa w workach 10-20 kg - 350 kg 5. cynamon mielony - 5 kg 6. majeranek suszony - 15 kg 7. kwasek cytrynowy - 20 kg 8. liść laurowy - 25 kg 9. ocet - 100 litrów 10. papryka słodka w proszku - 35 kg 11. pieprz ziołowy mielony - 20 kg 12. pieprz naturalny mielony - 45 kg 13. przyprawa do bigosu w proszku - 5 kg 14. przyprawa do fasoli w proszku - 5 kg 15. przyprawa do pieczeni w proszku - 6 kg 16. przyprawa do mięsa w proszku - 25 kg 17. przyprawa maggi w płynie - 450 litrów 18. przyprawa do ryb w proszku - 3 kg 19. przyprawa do gulaszu w proszku - 15 kg 20. ziele angielskie - 15 kg 21. sól jadalna - 1600 kg 22. budyń owocowy bez cukru - 45 kg 23. kisiel owocowy bez cukru - 45 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-3, 15.86.30.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.