eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-02

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów
Numer ogłoszenia: 410270 - 2011; data zamieszczenia: 02.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.p24.przedszkola.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów: 1) PIECZYWO, PIECZYWO CUKIERNICZE 2) MLEKO I JEGO PRZETWORY 3) MIĘSO, WĘDLINY 4) ŚWIEŻA WARZYWA I OWOCE 5) RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 6) JAJA 7) RYBY 8) MROŻONKI 9) WODA.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.22.00-5, 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p24.przedszkola.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 24 ul. Drewniana 10/16 00-345 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 24 ul. Drewniana 10/16 00-345 Warszawa.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka długa, wrocławska, świeża - 250 g szt. 875, Chałka tradycyjna, świeża - 310 g szt. 312, Chleb biały, pszenny, świeży - 570 g szt. 940, Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g szt. 500, Kajzerki świeże - 50g szt. 440, Pączki z marmoladą szt. 560, Drożdżówki - różne smaki szt. 1000, Bułki grahamki świeże - 350g szt. 440, Bułeczki mini - mleczne 0,30g szt. 750, Bułka długa, wrocławska, świeża - 250 g szt. 875.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 3,2%, pakowane w folię o pojemności 1l litr 5100, Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 67%, opak. 200g szt. 880, Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80% szt. 375, Śmietana 30 % tłuszczu w opakowaniach plastik -400ml szt. 25, Śmietana o zawartości tłuszczu 18 % opak. plastikowe o poj. 400 ml szt. 1060, Serek twarogowy typu almette, śmietankowy , opak. 150 g szt. 90, Ser topiony śmietankowy w bloczkach -100 g szt. 190, Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach do 1500 g kg 75, Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 125 g szt. 1000, Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - . 130 g szt. 875, Jogurt owocowy bez kawałków owoców, pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 115 g szt. 2125, Twaróg mielony, pakowany w wiaderka o poj. 1000 g kg 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże kg 50, Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże kg 64, Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże kg 45, Kurczaki - tuszki surowe, świeże kg 32, Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże kg 140, Schab wieprzowy b/k, surowy, elementy świeże kg 50, Schab wieprzowy z kością, surowy, elementy świeże kg 40, Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże kg 150, Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże kg 40, Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże kg 38, Udziec wołowy bez koci, elementy świeże kg 50, Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże kg 25, Kiełbasa sucha, typu krakowska kg 15, Kiełbasa typu podwawelska kg 32, Parówki wieprzowe - odtłuszczone, świeże kg 64, Polędwica z indyka - wędlina kg 32, Szynka wieprzowa - bez tłuszczu - parzona kg 65, Polędwica wieprzowa typu sopocka kg 38, Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 32, Baleron wieprzowy gotowany - wędlina kg 7, Kiełbasa sucha typu żywiecka kg 7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Botwina świeża w pęczkach pęczki 15, Buraki czerwone, świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 130, Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta kg 150, Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia kg 18, Fasolka szparagowa świeża, bez uszkodzeń kg 32, Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży szt. 100, Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 180, Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg kg 100, Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 110, Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 50, Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń kg 50, Koper świeży, czysty w pęczkach pęczki 250, Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez zmian uszkodzeń kg 1000, Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach szt. 320, Ogórki świeże, czyste bez uszkodzeń kg 170, Ogórki kwaszone, jędrne w wiaderku - 3 kg kg 200, Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg kg 8, Papryka czerwona, świeża, zdrowa bez uszkodzeń kg 75, Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń kg 38, Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń kg 280, Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń Kg 375, Pory czyste, świeże kg 150, Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki pęczki 340, Sałata zielona, czysta, zdrowa szt. 438, Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń kg 220, Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki pęczki 180, Ziemniaki nie zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń kg 3000, Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń kg 120, Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń kg 1500, Brzoskwinie krajowe kg 50, Morele krajowe kg 30, Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg kg 60, Śliwki świeże, słodkie kg 140, Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń kg 40, Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 750, Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych kg 30, Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 200, Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 30, Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 50, Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 30, Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas plastry w syropie puszka 565g szt. 19, Brzoskwinie połówki w puszce 820 g szt. 19, Batony w czekoladzie a 90g szt. 375, Bułka tarta - 400 g szt. 250, Budyń waniliowy lub śmietankowy bez szt.ucznych barwników 63 g szt. 250, Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g szt. 38, Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g szt. 88, Biszkopty z nadzieniem, w polewie czekoladowej, 1300 g szt. 19, Bułeczki mleczne pakowane w torby foliowe 400 g szt. 100, Cynamon 30 g szt. 13, Chrzan tarty w słoikach 260 g szt. 8, Ciasteczka kruche - na wagę kg 20, Ciastka - wafelki, w polewie czekoladowej - na wagę kg 25, Ciastka - herbatniki - typu Be - be 16 g szt. 880, Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000 g szt. 515, Cukier puder a 500g l szt. 25, Cukier waniliowy a 16 g szt. 240, Cukierki czekoladowe i z galaretką kg 25, Drożdże a 100 g szt. 25, Dżem owocowy z zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 300g szt. 200, Galaretka - bez sztucznych konserwantów ok. 75 g szt. 60, Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g szt. 20, Groch nasiona suche kg 25, Herbata czarna granulowana, ok. 100 g szt. 90, Herbata owocowa - ekspresowa , pakowana w kartony po 20 szt. - 80 g szt. 150, Kasza jęczmienna perłowa 400 kg 45, Kakao proszek o obniżonej zawartości tłuszczu - pudelka - 100g szt. 160, Kasza gryczana 500 g kg 45, Kasza manna 400 g kg 32, Kawa zbożowa 150 g szt. 32, Ketchup łagodny , butelki plastikowe - 480 g szt. 20, Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach - 190 g szt. 180, Kukurydza konserwowa - puszki - 425 g szt. 40, Kisiel o smaku truskawkowym i wiśniowym z cukrem , bez sztucznych barwników, pakowany w torebki - 77 g szt. 440, Krem czekoladowy - typu nutella - słoik 230 g szt. 65, Kwasek cytrynowy pakowany w torebki - 20 g szt. 15, Liście laurowe - suszone, torebki - 20g szt. 7, Majeranek 14 g szt. 18, Majonez w słoiku - 200 g szt. 70, Makaron świderki- 4 jajeczny - 500 g kg 200, Makaron krajanka 4 jajeczny - 400 g kg 50, Makaron nitki - 4 jajeczny - 250 g kg 32, Makaron muszelki - 4 jajeczny - 500 g kg 50, Mąka pszenna 1000 g kg 375, Mąka ziemniaczana -500 g kg 35, Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g szt. 40, Miód pszczeli naturalny w słoiku 400 g szt. 20, Musztarda łagodna w słoiku - 200 g szt. 8, Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia - butelki o pojemności 1l litr 180, Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20 g szt. 40, Fasola sucha - średnio-gruba - 400 g szt. 25, Płatki czekoladowe lub cynamonowe - 250 g szt. 50, Płatki owsiane a 400 g szt. 25, Płatki kukurydziane - 250 g szt. 140, Płatki ryżowe błyskawiczne - 400 g szt. 90, Płatki jęczmienne błyskawiczne - 400 g szt. 65, Płatki czekoladowe - typu nestle - 500 g szt. 50, Ptasie mleczko - waniliowe 420 g szt. 200, Proszek do pieczenia - 18 g szt. 90, Przyprawa - bazylia suszona torebki - 10 g szt. 15, Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g szt. 12, Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g szt. 25, Przyprawa mielona do drobiu - 25 g szt. 25, Rodzynki suszone 200 g szt. 15, Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa - 1000 g kg 90, Soki wieloowocowe - bez konserwantów - karton 1l szt. 250, Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml szt. 500, Syrop domowy, malinowy i wiśniowy - bez konserwantów - butelki 430 ml szt. 250, Sos do spaghetti z min zawartością pomidorów 22% słoik a 350 g szt. 125, Sól kamienna - torby - 1000 g kg 90, Czosnek sproszkowany - przyprawa - 35 g. szt. 18, Szczaw konserwowy - słoik 270 g szt. 38, Wiórki kokosowe - torebki - 75 g szt. 13, Zacierki - makaron - 4 jajeczny - 250g szt. 38, Ziele angielskie a 15 g szt. 8, Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480 ml szt. 90, Przyprawa - pieprz ziołowy 20 g szt. 18, Makaron Spaghetti - 400 g szt. 50, Czekolada mleczna - 100 g szt. 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63 -73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk szt. 9000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mintaj mrożony I gatunek - filety mrożone pojedynczo kg 175, Paluszki rybne panierowane - mrożone kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czarna porzeczka mrożona - op. 2,5 kg kg 140, Truskawki mrożone - op. 2,5 kg kg 65, Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg kg 100, Mieszanka wieloowocowa - op. 450 g szt. 75, Fasolka szparagowa - op. 450 g szt. 90, Kalafior mrożony - op. 450 g szt. 110, Mieszanka wielowarzywna (kalafior, brokuły, fasola, marchew) - op. 450 g szt. 75, Brokuły mrożone - op. 450 g szt. 65, Włoszczyzna krojona - op. 450 g szt. 100, Szpinak mrożony - op. 450 g szt. 32.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WODA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana nie gazowana - niskomineralizowana z dozownikiem w butelkach o pojemności 18 l litry 900.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.