eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chojnice › dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-12-21

Ogłoszenie nr 371628 - 2016 z dnia 2016-12-21 r.

Chojnice: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 349157-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej, krajowy numer identyfikacyjny 20109800000, ul. ul. Świętopełka  1, 89620   Chojnice, państwo Polska, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996, e-mail bursa@bursa.chojnice.pl
Adres strony internetowej (URL): http://bursa.chojnice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

L.p. Nazwa J.m. Ilość 1 szynka wieprzowa pieczona kg 20 2 kiełbasa biała parzona kg 30 3 kiełbasa jałowcowa kg 5 4 kiełbasa krakowska parzona kg 20 5 "kiełbasa krakowska sucha min 100g mięsa na 100g gotowego produktu" kg 50 6 kiełbasa zwyczajna kg 100 7 szynka w galarecie kg 5 8 metka łososiowa kg 50 9 ogonówka parzona kg 60 10 "parówki cienkie zawartość mięsa min 80%" kg 120 11 "pasztet pieczony zawartość mięsa min 30%" kg 20 12 "pasztetowa wieprzowa mięso wieprzowe min 30%" kg 25 13 pasztet z przyprawami kg 25 14 pieczeń kanapkowa kg 10 15 piwna kg 40 16 polędwica sopocka kg 80 17 "serdelki wieprzowe zawart. mięsa min. 40%" kg 20 18 szynka wiejska kg 40 19 szynka gotowana w siatce kg 50 20 szynka konserwowa z kurczaka kg 50 21 szynka cygańska kg 45 22 łopatka z przyprawami kg 50 23 szynkówka kg 45 24 "szynkówka wieprzowa zawart. mięsa min 70%" 20 25 szynkowa z indyka kg 40 26 szynkówka drobiowa kg 35 27 "kurczak gotowany zawart. Mięsa min 85%" 20 28 "tatrzańska min. 65% mięsa" kg 20 29 "tatrzańska min.90% mięsa" 20 30 szynka konserwowa kg 30 31 schab w przyprawach kg 50 32 salami kg 20 33 salami w przyprawach kg 45 34 "żywiecka min. 65% mięsa" kg 50 35 "żywiecka min 100g mięsa na 100g gotowego produktu" 20 36 pierś z indyka wędzona kg 50 37 "filet wędzony z indyka 100% mięso" kg 40 38 "szynka delikatna z fileta zawart. mięsa min 85%" kg 35 39 schab wieprzowy z/k kg 30 40 schab wieprzowy b/k kg 500 41 karkówka wiep. z/k kg 20 42 karkówka wiep. b/k kg 260 43 łopatka wieprzowa b/k kg 120 44 "mięso wieprzowe b/k szynka myszka " kg 200 45 wołowina extra kg 10 46 wątroba wieprzowa kg 5 47 łopatka mielona kg 350 48 kości kg 10 49 boczek surowy kg 60 50 boczek wędzony paski kg 160 51 kurczaki świeże kg 240 52 filety z kurczaka-piersi kg 750 53 udziec z kurczaka kg 200 54 udka z kurczaka kg 120 55 porcje rosołowe kg 300 56 filet z indyka piersi kg 50 L.P. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA J.M. ILOŚĆ 1 Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 350 2 Jogurt owocowy 150g szt 350 3 Jogurt naturalny 150g szt 100 4 "Masło śmietankowe zawartość tłuszczu min 82% tłuszczu 200g" szt 1900 5 "Mleko UHT o zawrt. tłuszczu 2%" litr 6500 6 "Ser żółty mazdamer zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 70 7 "Ser żółty Tylżycki zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 40 8 "Ser żółty twardy Edamski zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 40 9 "Ser żółty twardy Królewskii zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 100 10 "Ser żółty twardy Salami zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 300 11 "Ser żółty twardy dziurawiec zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 50 12 "Ser żółty twardy Gouda zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%" kg 200 L.P. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA "Zapotrzebowanie roczne w kg" 1 Chleb (krojony) 600 2 Chleb wiejski (krojony) 100 3 "Chleb z ziarnami (krojony) typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami" 320 4 Chleb słonecznikowy (krojony) 1000 5 " Chleb smakowy ciemny (krojony) typu: razowy, krajan, graham" 400 6 Bułka podłużna do zapiekanki 144 7 Bułka wrocławska 1500 8 Bułki grahamki 750 9 Drożdżówka - sznek 12 10 Pączek 10,5 11 Panierka 100 L.p. "PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA" J.M. ILOŚĆ 1 banany kg 700,00 2 brokuły kg 40,00 3 brukiew kg 70,00 4 brzoskwinie kg 200,00 5 buraki kg 350,00 6 cebula kg 300,00 7 cytryna kg 50,00 8 fasola szparagowa kg 20,00 9 gruszki kg 400,00 10 jabłka kg 1 300,00 11 kalafior szt 50,00 12 kapusta czerwona kg 200,00 13 kapusta kiszona kg 300,00 14 kapusta pekińska kg 300,00 15 Kapusta świeża kg 600,00 16 kapusta biała-młoda szt 100,00 17 kapusta włoska kg 50,00 18 kiwi kg 400,00 19 koper pęczek 300,00 20 koper kg 10,00 21 mandarynka kg 500,00 22 marchew płukana kg 1 100,00 23 nektarynki kg 200,00 24 ogórek kiszony kg 1 600,00 25 ogórek świeży kg 700,00 26 papryka świeża kg 450,00 27 pieczarki kg 450,00 28 pietruszka korzeń płukana kg 130,00 29 pietruszka nać pęczek 200,00 30 pomarańcz kg 450,00 31 pomidor kg 700,00 32 por kg 150,00 33 Por młody szt 100,00 34 rzodkiewka pęczek 600,00 35 rzodkiew biała kg 100,00 36 sałata szt 600,00 37 szczypior pęczki 70,00 38 seler płukany kg 300,00 L.p. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA J.M. ILOŚĆ 1 makrela wędzona - tuszki kg 50 2 delfinki - mrożone kg 20 3 kotlet rybny - mrożony kg 60 4 panga mrożona kg 50 5 kostka z mintaja kg 100 6 kostka z mintaja panierowana kg 40 7 kostka z morszczuka kg 60 8 tilapia filet - glazura min 15% kg 80 9 dorsz czerniak - filet (szaterpak) kg 100 10 miruna ze skórą - filet (szaterpak) kg 150 11 "sałatka pik. z makreli EO zawartość makreli min 20%" szt 400 12 śledź Bismarck kg 60 13 śledź Matyjas kg 15 14 śledź - filet w pomidorze szt 40 15 "kalafior różyczki gatunek I mrożony" kg 200 16 "brokuły różyczki gatunek I mrożone" kg 150 17 "mieszanka warzywna - leczo gatunek I mrożona" szt 50 18 "mieszanka kompotowa gatunek I mrożona" szt 100 19 "miesznka warzywna - CHIŃSKA gatunek I mrożona" kg 20 20 "wiśnie b/p gatunek I mrożone " szt 80 21 "brukselka gatunek I mrożona" kg 100 22 "marchew mini gatunek I mrożona" kg 100 23 "groszek zielony gatunek I mrożony" kg 150 24 "fasolka szparagowa żółta gatunek I mrożona" kg 150 25 "kukurydza gatunek I mrożona" kg 100 26 "frytki - proste min 10mm - do piekarnika" kg 20 L.P. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA J.M. ILOŚĆ 1 Ananasy konserwowe plastry 565g szt 100 2 Batonik toffi w czekoladzie 45g szt 200 3 Batonik z orzeszkami w czekoladzie 50g szt 200 4 Budyń 65g szt 30 5 Chrzan tarty 200g szt 15 6 Ciastka kruche różne kształty i smaki 1kg kg 10 7 Cukier biały "kryształ" 1kg kg 250 8 Cukier puder 500g kg 25 9 Cukier waniliowy 16g szt 250 10 Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki 1kg kg 25 11 Cukierki owocowe różne smaki 1kg kg 5 12 Cukierki toffi różne smaki 1kg kg 5 13 Cynamon 15g szt 20 14 "Czekolada gorzka Skład:masa kakaowa minimum 45%" 100g szt 10 15 "Czekolada z dodatkami Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%" 100g szt 130 16 Czosnek granulowany 25g szt 50 17 Drożdże 100g szt 25 18 "Dżem brzoskwiniowy wysokosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów" 280g szt 600 19 "Dżem z czarnej porzeczki wysokoslodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów " 280g szt 300 20 "Dżem truskawkowy wysokosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów " 280g szt 800 21 "Dżem wiśniowy wysosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów " 280g szt 500 22 Fasola sucha 500g szt 100 23 Fasolka konserwowa czerwona 400g szt 20 24 Fasolka konserwowa w słoiku 900ml szt 10 25 Galaretka owocowa (różne smaki) 50g szt 60 26 "Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal" 400g szt 50 27 Groch suchy 500g szt 45 28 Gorczyca 10g szt 30 29 Herbata indyjska granulowana 100g szt 150 30 "Herbata ekspresowa, dwukomorowa z zawieszką (starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie)" 100g szt 10 31 herbata miętowa ekspresowa 100g 80 32 herbata wieloowocowa ekspresowa - różne smaki 100g szt 100 33 Jajka kurze (klasa L)* szt szt 7500 34 "Kakao ciemne niskotłuszczowe zawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu" 150g kg 200 35 "Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań" 1kg kg 150 36 Kasza manna 1000g 30 37 Kasza jaglana 350g szt 10 38 Kawa inka 150g szt 50 39 Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie 500g szt 15 40 Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej 100g szt 15 41 "Ketchup Skład: pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, bez zagęstników oraz dodatków ""E""" 500g szt 200 42 Kompot agrestowy " 900ml " szt 5 43 Koncentrat pomidorowy 30% 900ml szt 320 44 Koper susz 6g szt 30 45 "Kukurydza konserwowa " "400g po odcieku 220g" szt 30 46 Kwasek cytrynowy 20g szt 80 47 Liść laurowy 10g szt 75 48 Majeranek 10g szt 250 49 "Majonez olej,musztarda(woda,ocet,gorczyca,cukier,sól,zioła)woda,żółtka bez syntetycznych przeciwutleniaczy i konserwantów " 1000ml szt 180 50 "Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka z przenicy durum " 500g szt 650 51 "Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista " 500g szt 100 52 "Margaryna do pieczenia zawart. sodu 0,09g, zawart. Tłuszczu min 72%" 250g szt 70 53 "Margaryna do pieczywa z masłem zawartość tłuszczu min 39% z niską zawartością soli, niaaromatyzowana " 500g szt 200 54 Marmolada wieloowocowa - twarda 1000g szt 10 55 Masło czekoladowe do pieczywa 350g kg 30 56 "Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast" 1kg kg 450 57 "Mąka ziemniaczana Skład: skrobia ziemniaczana" 1kg szt 100 58 Miód sztuczny 350g 10 59 Miód pszczeli naturalny 700g szt 30 60 Mleko skondensowane słodzone w puszce 510g szt 15 61 "Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy bez konserwantów" 200g szt 120 62 Ocet 500ml szt 50 63 Ogórki konserwowe 900ml szt 30 64 "Olej uniwersalny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% " 1000ml szt 300 65 Papryka konserwowa 900ml szt 20 66 Papryka sucha 20g szt 350 67 Pieprz mielony 20g szt 500 68 Pieprz ziarnisty 15g szt 80 69 "Płatki kukurydziane Skład:kukurydza 98%" 500g szt 20 70 Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna 250g szt 20 71 Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g szt 20 72 Proszek do pieczenia 30g szt 220 73 Przyprawa bazylia 10g szt 250 74 Przyprawa do gyrosa 20g szt 20 75 Przyprawa do kurczaka 20g szt 20 76 Przyprawa jarzynka 200g szt 20 77 Przyprawa oregano 10g szt 300 78 Przyprawa kurkuma mielona 20g szt 15 79 Przyprawa do potraw meksykańskich 25g szt 20 80 Przyprawa do chińszczyzny 25g szt 20 81 Przyprawa curry 20g szt 15 82 Przyprawa chilli 20g szt 35 83 Przyprawa pieprz biały 20g szt 40 84 Przyprawa lubczyk 10g szt 60 85 Przyprawa rozmaryn 10g szt 25 86 "Przyprawa cebula suszona bez zawartosci soli" 10g szt 100 87 Przyprawa kmin rzymski 10g szt 30 88 Przyprawa kolendra 10g szt 50 89 Przyprawa zioła prowansalskie 10g szt 100 90 Przyprawa cząber 10g szt 20 91 Przyprawa estragon 10g szt 20 92 " Przyprawa natka pietruszki suszona bez soli" 10g szt 50 93 Przyprawa tymianek 10g szt 50 94 Przyprawa szałwia 10g szt 40 95 Przyprawa imbir 10g szt 20 96 Przyprawa gałka muszkatułowa 10g szt 15 97 "Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat" 860ml netto szt 5 98 "Przyprawa warzywna Skład: warzywa suszone, sól, bez konserwantów" 1kg szt 5 99 Pomidor konserwowy 400g szt 100 100 Rodzynki 200g szt 100 101 Rodzynki w czekoladzie 80g kg 120 102 Ryż biały długoziarnisty 1kg szt 500 103 Sałatka szwedzka 840g szt 10 104 Słonecznik łuskany 200g szt 20 105 Sos do spaghetti w słoikach 350g szt 10 106 Sos pieczarkowy w proszku 27g szt 10 107 Sos pieczeniowy "ciemny" w proszku 27g szt 10 108 Sos sałatkowy (różne smaki) 9g szt 30 109 Sos słodko-kwaśny w słoikach 300g szt 20 110 Sosy w różnych smakach w słoikach 300g szt 10 111 Sól 1kg szt 40 112 "Sól o obniżonej zawartości sodu (sodowo-potasowa)" 350g szt 10 113 "Syrop do napojów wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz Wartość energet. W 100ml syropu 348 kcal nie barwiący szklanek" 500ml szt 50 114 "Sok owocowy 100% - jabłko bez dodatku cukru" 1000ml szt 1600 115 "Sok owocowy 100% - pomarańcz bez dodatku cukru" 1000ml szt 1400 116 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % 39g szt 150 117 Wiórki kokosowe 100g szt 30 118 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 1500 ml" 1500ml szt 100 119 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 500 ml" 500ml szt 150 120 "Zagęszczacz do śmietany pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany" 9g szt 40 121 Ziele angielskie 20g szt 100 122 Zupa pieczarkowa w proszku 40g szt 30 123 Żelatyna spożywcza 40g szt 10 124 "Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany," 460g szt 150 LP PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA JM ILOŚĆ 1 Ziemniaki jadalne od stycznia do końca marca 2017 Kg 3 000 LP PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA JM ILOŚĆ 1 Ziemniaki jadalne od kwietnia do końca czerwca 2017 Kg 4 200 LP PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA JM ILOŚĆ 1 Ziemniaki jadalne od września do końca grudnia 2017 Kg 5 000 LP PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA JM ILOŚĆ 1 Ziemniaki jadalne od lipca do końca sierpnia 2017 Kg 700

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV: 15100000-9, 15500000-3, 15810000-9, 03220000-9, 15220000-6, 15200000-0, 15896000-5, 15800000-6, 03212100-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: dostawa mięsa i wędlin
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT52267.49
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
STEK Sp. z o.o. Sp., ul Waryńskiego 654, Grudziądz, Oddział w Chojnicach,  ,  ul. Przemysłowa 3,  89-600,  chojnice,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 54888,74
Oferta z najniższą ceną/kosztem 54888,74
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 4888,74
Waluta: PN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: dostawa mlka i artykułów mleczarskich
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT67092.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
P.U.H. MIREX, K.iH. Mirek Spółka Jawna,  ,  ul. Przemysłowa 10,  77-300,  Człuchów,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 70462,10
Oferta z najniższą ceną/kosztem 70462,10
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 70462,10
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 3   NAZWA: dostawy pieczywa panierki i ciasta
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT20169.50
WalutaPLn


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Piekarnia Sklep ogólnospożywczy,  ,  ul. Kołłątaja 11,  89-600,  Chojnice,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 21174,98
Oferta z najniższą ceną/kosztem 21174,98
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 22027,17
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 4   NAZWA: dostawa warzyw i owoców
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT43790.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Piotrex Michał Piotrowski,  ,  ul. Sienkiewicza 14,  89-600,  Chojnice,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 46472,10
Oferta z najniższą ceną/kosztem 46472,10
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 46996,20
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 5   NAZWA: dostawy ryb i artykułów mrożonych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT18083.40
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
WODNIK Barbara i Kraysztof Ringwelscy Spółka Jawna,  ,  Krojanty ul. Kościerska 2,  89-600,  Chojnice,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 18990,80
Oferta z najniższą ceną/kosztem 18990,80
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 18990,80
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 6   NAZWA: dostawy artykułów spożywczych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT32685.20
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
ABER Sp. z o.o. Oddział w Bydgoszczy,  ,  ul. Przemysłowa 8,  885-758,  Bydgoszcz,  kraj/woj. kujawsko-pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 35518,5
Oferta z najniższą ceną/kosztem 35518,55
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 35518,55
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 7   NAZWA: dostawa ziemniaków jadalnych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT1710.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Gospodarstwo Rolne Krzysztof Karwowski,  ,  ul. Bytowska 1A,  89-606,  Charzykowy,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1829,70
Oferta z najniższą ceną/kosztem 1829,70
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 1890,00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 8   NAZWA: dostawa ziemniaków jadalnych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT3108.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Gosp[odarstwo Rolne Krzyszof Karwowski,  ,  ul. Bytowska 1 A,  89-606,  Charzykowy,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 3325,56
Oferta z najniższą ceną/kosztem 3325,56
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 4872,00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 9   NAZWA: dostawa ziemniaków jadalnych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT952.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Gospodarstwo Rolne Krzysztof Karwowski,  ,  ul. Bytowska 1A,  89-606,  Charzykowy,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1018,64
Oferta z najniższą ceną/kosztem 518,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 1018,64
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 10   NAZWA: dostawa ziemniaków jadalnych
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT2850.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Gospodarstwo Rolne Krzysztof Karwowski,  ,  l. Bytowska 1A,  89-606,  Charzykowy,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 3049,50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 3049,50
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 3150,00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.