To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-12-10
Rzeszów: Catering podczas III Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym.
Numer ogłoszenia: 356389 - 2010; data zamieszczenia: 10.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 347519 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas III Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 13-14 grudnia 2010 r. (Rzeszów) - III Konferencja Projektowa w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. 13.12.2010: -śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem 250g/osoba/, szynka konserwowa z chrzanem 100g /osoba/, ser edamski żółty 50g osoba/, twarożek ze szczypiorkiem 50g /osoba/, sałatka z pomidorów i ogórków 50g/osoba/, owoce różne 100g osoba/, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda - ilości nielimitowane. ok. 180 osób. - 2 przerwy kawowe: /osoba/ 1 przerwa : Napoje gorące : Kawa, herbata - ilość nielimitowana w czasie trwania przerwy, Napoje zimne : Sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda mineralna, - ilość nielimitowana w czasie trwania przerwy. Rogaliki drożdżowe 2szt. /osoba/, Pączki mini 2szt. /osoba/, Drobne ciastka 50g. /osoba/, Owoce 1 klosz / 10 osób. ok. 180 osób. - 1 lunch (płyta serów garnirowana owocami 80g. /osoba/, ruloniki szynkowe z chrzanem 80g. /osoba/, łosoś w cieście z żurawiną 80g. /osoba/, zupa z grzybów leśnych z makaronem 250g. /osoba/, krem pomidorowy prowansalski z groszkiem 250g. /osoba/, zrazili myśliwskie z sosem kurkowym 100g. /osoba/, ziemniaki opiekane, sałatka litewska, misy pierogów /ruskie, z grzybami, z kapusta/, / 300g. /osoba/, sernik z brzoskwiniami / 80g. /osoba/, szarlotka, deser Rafaello / 80g. /osoba/, sok owocowy, woda mineralna, kawa, herbata) - ilości nielimitowane. ok. 180 osób. - uroczysta kolacja (półmiski zakąsek rybnych/tatary z łososia, pstrąg wędzony / 100g. /osoba/, półmiski mięs w galaretce /jajko z szynka / 100g. /osoba/, rolada drobiowa, filety grillowane/ 100g. /osoba/,, półmiski mięs pieczonych /udziec z indyka, roladki wieprzowe/ 100g. /osoba/,, półmiski ryb /sandacz, dorsz// 100g. /osoba/, półmiski dodatków / kulki frytkowi, ziemniaki, ryż, surówka z marchwi/ 100g. /osoba/,, jabłko w kremie waniliowym z bakaliami / 100g. /osoba/, woda mineralna, sok, kawa, herbata) - ilości nielimitowane. Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. 14.12.2010: - śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem / 250g. /osoba/, , szynka konserwowa z chrzanem/ 100g. /osoba/,, ser edamski żółty/ 50g. /osoba/,, twarożek ze szczypiorkiem / 50g. /osoba/,, sałatka jarzynowa / 50g. /osoba/,, owoce różne / 100g. /osoba/, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda - ilości nielimitowane. ok. 180 osób. 1 przerwa : Napoje gorące : Kawa, herbata - ilość nielimitowana w czasie trwania przerwy, Napoje zimne : Sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda mineralna, - ilość nielimitowana w czasie trwania przerwy. Rogaliki drożdżowe 2szt. /osoba/, Pączki mini 2szt. /osoba/, Drobne ciastka 50g. /osoba/, Owoce 1 klosz / 10 osób. ok. 180 osób. - 1 lunch (zrazy myśliwskie / 100g. /osoba/ , ziemniaki opiekane / 100g. /osoba/,, udka z kurczaka w miodzie / 100g. /osoba/, krem borowikowy z groszkiem ptysiowym / 250g. /osoba/,,, łosoś z sosem tatarskim / 100g. /osoba/, wędliny i mięsa pieczone / 100g. /osoba/, sałatka jarzynowa / 50g. /osoba/, sałatka brokułowi / 80g. /osoba/, sałatka chrzanowa / 50g. /osoba/,,, ciasta różne / 100g. /osoba/, napoje różne- ilości nielimitowane. Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. WYMAGANIA DODATKOWE: a) zapewnienie : pełna porcelanowa zastawa stołowa, sztućce, szkło, obrusy i dekoracja stołów, b) obsługa podczas całej konferencji: kucharze - 2 osoby, pomoce kuchenne - 2 osoby, kelnerzy - 4 osoby; przez cały okres konferencji; pon. 7.00 - wt. 16.00 c) rozliczenie po konsumpcji zgodnie z wykorzystaniem (woda, sok). Cena obejmuje: menu, pełną obsługę, podatek VAT 13-14 grudnia 2010 r. (Rzeszów) - III Konferencja Projektowa w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. W dniu 13.12.2010 r. śniadanie dla 40 osób, 2 przerwy kawowe, lunch, uroczysta kolacja dla 180 osób. W dniu 14.12.2010 r. śniadanie dla 40 osób, 1 przerwa kawowa, lunch, 180 osób. Szczegółowy opis został zawarty w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.;.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Nr umowy: POIG.0101.02-00-015/08 00.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.12.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Czarny Kot Sp. Jawna E.Przepióra, M.Przepióra, ul.Mickiewicza 4, 35-064 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 34000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19278,00
Oferta z najniższą ceną: 19278,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20920,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Sprzedaż i dostawa subskrypcji oprogramowania komputerowego do zaawansowanych badań geoprzestrzennych dla Instytutu Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska Uniwersytetu Rzeszowskiego
- Dostawa, montaż i uruchomienie elektronicznych depozytorów na klucze wraz z oprogramowaniem oraz przeszkolenie pracowników w zakresie obsługi depozytorów i administrowania systemem
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem sprzętu laboratoryjnego: dalmierz laserowy, aspirator osobisty-2 sztuki
- Remont elewacji i attyki budynku Pedagogicznej Biblioteki Wojewódzkiej w Lubaczowie, ul. Rynek 25
- "Wykonanie operatu wodnoprawnego w miejscowości Nowy Żmigród".
- Sprzedaż i dostawa wyposażenia bazy sportowej I Liceum Ogólnokształcącego w Rzeszowie
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup usług cateringowych na potrzeby obsługi konferencji i sympozjów organizowanych przez MSWiA
- Sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (usługa typu catering) w Mazurskim Centrum Bioróżnorodności i Edukacji KUMAK w Urwitałcie
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.