eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-03-12

Biała Podlaska: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych
Numer ogłoszenia: 35285 - 2015; data zamieszczenia: 12.03.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: biala_podlaska@sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZK Biała Podlaska (jednostka budżetowa).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1: Kapusta biała gat. I CPV 03221410-3 - 5 000kg. Kapusta czerwona gat. I CPV 03221410-3 - 2 500kg. Buraki ćwikłowe gat. I CPV 03221111-7 - 4 000kg Cebula zwyczajna jadalna gat. I CPV 03221113-1 - 4 000kg. Marchew gat. I CPV 03221112-4 - 4 000kg. Seler - korzeń gat. I CPV 03221110-0 - 2 000kg. Pietruszka - korzeń gat. I CPV 03221110-0 - 2 000kg. Jabłko konsumpcyjne gat. I CPV 03222321-9 - 650kg. Część. 2 Ziemniak jadalny gat. I CPV 03212100-1 - 35 000kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.14.10-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.09.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    III.6) INNE DOKUMENTY

    Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

    1. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 2. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 3. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia o którym mowa w art. 24 ust. 2 pkt.5 (załącznik numer 4 do SIWZ) 4. Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu, lub do reprezentowania w postępowaniu i zwarcia umowy w przypadku składania oferty wspólnej przez kilku Wykonawców. 5. Pełnomocnictwo do występowania w imieniu Wykonawcy, w przypadku, gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba inna niż uprawniona do reprezentowania Wykonawcy zgodnie z odpisem z właściwego rejestru, lub z zaświadczeniem do ewidencji działalności gospodarczej. 6. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 5 do SIWZ.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 7.30-15,00.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.03.2015 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat ( budynek A, pok. Nr.205), Zakład Karny w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1: Kapusta biała gat. I CPV 03221410-3 - 5 000kg. Kapusta czerwona gat. I CPV 03221410-3 - 2 500kg. Buraki ćwikłowe gat. I CPV 03221111-7 - 4 000kg Cebula zwyczajna jadalna gat. I CPV 03221113-1 - 4 000kg. Marchew gat. I CPV 03221112-4 - 4 000kg. Seler - korzeń gat. I CPV 03221110-0 - 2 000kg. Pietruszka - korzeń gat. I CPV 03221110-0 - 2 000kg. Jabłko konsumpcyjne gat. I CPV 03222321-9 - 650kg..

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.14.10-3.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część. 2 Ziemniak jadalny gat. I CPV 03212100-1 - 35 000kg.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.