To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-12-04
Stargard Szczeciński: Dostawy mięsa i wędlin.
Numer ogłoszenia: 350703 - 2008; data zamieszczenia: 04.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 296203 - 2008r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160, faks .
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Baton drobiowy PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 260 2. Kiełbasa jałowcowa PN-A-82007:1996/Az1:1998- kg 90 3. Kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 4.Kiełbasa parówkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; - kg 1200 5. Kiełbasa wolińska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 5600 6. Kiełbasa szynkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 7. Kiełbasa tatrzańska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 300 8. Metka łososiowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 9. Mielonka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 10. Mielonka wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 11.Mortadela drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 12. Mortadela wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 13. Parówka śląska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 14. Pasztet drobiowy pieczony PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 15. Pasztetowa drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1000 16. Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 17.Pieczeń drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 18. Pieczeń wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 19. Polędwica drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 200 20. Salceson włoski PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 21. Salceson czarny ozorkowy PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 22. Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 500 23. Kiełbasa smakowita z indyka PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 150 24. Szynka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 250 25. Szynka tyrolska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1100 26. Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 150 27. Ćwiartki tylne z kurczaka PN-A86526:1995/Az2:2000; ćwiartki z kurczaka o wadze 1 sztuki do 300g -kg 400 28. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona- kg 100 29. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986 - kg 300 30. Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 2000 31. Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986 - kg 1500 32. Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 1800 33. Mięso gulaszowe drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; chude mięso drobiowe w kawałkach - kg 900 34. Mięso gulaszowe wieprzowe PN-A-82002:1986; średnio tłuste mięso wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki w kawałkach - kg 800 35. Mięso mielona drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, z niewielką zawartością tłuszczu drobiowego - kg 2000 36. Mięso mielone wieprzowe PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki - kg 1800 37. Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 200 38. Serca wołowe PN-A-82000:1965- kg -300 39. Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986 - kg 200 40. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986 - kg 50 41. Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach- kg 100..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.40.00 - 15.13.40.00 15.11.40.00 - Podroby 15.11.11.00 - Wołowina 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.13.10 - Pasztety 15.22.10.00 - Ryby mrożone .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 199182.80 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Grupa I - dostawa wędlin.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Rzeźnictwo Wędliniarstwo Tomasz Lubik, Góra 46,, Sieraków, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 135258
- Oferta z najniższą ceną: 135258 oferta z najwyższą ceną: 228018.51
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Grupa II - dostawa mięsa.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przetwórstwo Mięsne JCH Spółka z o.o., ul .Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. pomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 63924.10
- Oferta z najniższą ceną: 63924.10 oferta z najwyższą ceną: 90823.25
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa mięsa wieprzowego
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywna dostawa żywności do Internatu ZSCKR w Potoczku
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





