Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-11-03
Stargard Szczeciński: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 296203 - 2008; data zamieszczenia: 03.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baton drobiowy PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 260 2. Kiełbasa jałowcowa PN-A-82007:1996/Az1:1998- kg 90 3. Kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 4.Kiełbasa parówkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; - kg 1200 5. Kiełbasa wolińska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 5600 6. Kiełbasa szynkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 7. Kiełbasa tatrzańska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 300 8. Metka łososiowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 9. Mielonka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 10. Mielonka wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 11.Mortadela drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 12. Mortadela wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 13. Parówka śląska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 14. Pasztet drobiowy pieczony PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 15. Pasztetowa drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1000 16. Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 17.Pieczeń drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 18. Pieczeń wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 19. Polędwica drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 200 20. Salceson włoski PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 21. Salceson czarny ozorkowy PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 22. Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 500 23. Kiełbasa smakowita z indyka PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 150 24. Szynka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 250 25. Szynka tyrolska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1100 26. Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 150 27. Ćwiartki tylne z kurczaka PN-A86526:1995/Az2:2000; ćwiartki z kurczaka o wadze 1 sztuki do 300g -kg 400 28. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona- kg 100 29. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986 - kg 300 30. Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 2000 31. Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986 - kg 1500 32. Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 1800 33. Mięso gulaszowe drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; chude mięso drobiowe w kawałkach - kg 900 34. Mięso gulaszowe wieprzowe PN-A-82002:1986; średnio tłuste mięso wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki w kawałkach - kg 800 35. Mięso mielona drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, z niewielką zawartością tłuszczu drobiowego - kg 2000 36. Mięso mielone wieprzowe PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki - kg 1800 37. Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 200 38. Serca wołowe PN-A-82000:1965- kg -300 39. Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986 - kg 200 40. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986 - kg 50 41. Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach- kg 100.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.40.00 - 15.13.40.00 15.11.40.00 - Podroby 15.11.11.00 - Wołowina 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.13.10 - Pasztety 15.22.10.00 - Ryby mrożone .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem udziału w postępowaniu będzie złożenie w terminie, jednej właściwie wypełnionej oferty na formularzu ofertowym według wzoru załączonym do specyfikacji. O udział w postępowaniu o zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: a - spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2004 r. Nr 19, poz. 177 z późn. zm.), b - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 wyżej wymienionej ustawy, Ocenę spełnienia wyżej wymienionych warunków, dokona komisja przetargowa zamawiającego w dniu przetargu, na podstawie złożonych ofert i poświadczeń..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu spełnienia warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych, zamawiający żąda dostarczenia oryginału lub kserokopii, poświadczonej przez wykonawcę za zgodność z oryginałem, aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny, ul. Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.11.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny, ul. Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I - dostawa wędlin.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baton drobiowy PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 260 2. Kiełbasa jałowcowa PN-A-82007:1996/Az1:1998- kg 90 3. Kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 4.Kiełbasa parówkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998; - kg 1200 5. Kiełbasa wolińska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 5600 6. Kiełbasa szynkowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 330 7. Kiełbasa tatrzańska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 300 8. Metka łososiowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 9. Mielonka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 10. Mielonka wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 11.Mortadela drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1500 12. Mortadela wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 13. Parówka śląska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 14. Pasztet drobiowy pieczony PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 15. Pasztetowa drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1000 16. Pasztetowa wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 17.Pieczeń drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 1200 18. Pieczeń wieprzowa PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1200 19. Polędwica drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 -kg 200 20. Salceson włoski PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 21. Salceson czarny ozorkowy PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1000 22. Serdelki drobiowe PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 500 23. Kiełbasa smakowita z indyka PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 150 24. Szynka drobiowa PN-A-86526:1995/Az2:2000 - kg 250 25. Szynka tyrolska PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 1100 26. Szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007:1996/Az1:1998 - kg 150.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.11.33-6, 15.13.13.10-1, 15.22.10.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II - dostawa mięsa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ćwiartki tylne z kurczaka PN-A86526:1995/Az2:2000; ćwiartki z kurczaka o wadze 1 sztuki do 300g -kg 400 2. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona- kg 100 3. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986 - kg 300 4. Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 2000 5. Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986 - kg 1500 6. Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 1800 7. Mięso gulaszowe drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; chude mięso drobiowe w kawałkach - kg 900 8. Mięso gulaszowe wieprzowe PN-A-82002:1986; średnio tłuste mięso wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki w kawałkach - kg 800 9. Mięso mielona drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, z niewielką zawartością tłuszczu drobiowego - kg 2000 10. Mięso mielone wieprzowe PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki - kg 1800 11. Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000 - kg 200 12. Serca wołowe PN-A-82000:1965- kg -300 13. Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986 - kg 200 14. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986 - kg 50 15. Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach- kg 100.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.22.10-1, 15.31.14.00-9, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0, 15.11.11.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa mięsa wieprzowego
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywna dostawa żywności do Internatu ZSCKR w Potoczku
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





