To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-12-30
Kraków: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
Numer ogłoszenia: 348897 - 2011; data zamieszczenia: 30.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 422818 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej, os. Zgody 18, 31-951 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6460303, 6460100, faks 012 6460199.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Straż Pożarna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Przedmiot zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Zmawiający dołącza do SIWZ, jako załącznik 1. Asortyment: 1) Antrykot wołowy b-k 50 kg, 2) Baleron gotowany 300 kg, 3) Bekon 100 kg, 4) Boczek faszerowany 200 kg, 5) Boczek surowy wieprzowy 100 kg, 6) Boczek wędzony b-k 500 kg, 7) Filet królewski z indyka 250 kg, 8) Filet z indyka surowy bez skóry kl.1 500 kg, 9) Filet z kurczaka bez skóry i kości kl.1 500 kg, 10) Flaki wołowe surowe 800 kg, 11) Golonka wieprzowa surowa 150 kg, 12) Kabanos wieprzowy 150 kg, 13) Kark wieprzowy b-k kl.1 200 kg, 14) Kark wieprzowy z-k kl.1 100 kg, 15) Kaszanka grillowa 500 kg, 16) Kiełbas biała grillowa 600 kg, 17) Kiełbasa drobiowa podsuszana 150 kg, 18) Kiełbasa krakowska parzona 150 kg, 19) Kiełbasa krakowska sucha 250 kg, 20) Kiełbasa Lisiecka - dworska 100 kg, 21) Kiełbasa małopolska 200 kg, 22) Kiełbasa mortadela drobiowa 200 kg, 23) Kiełbasa podwawelska 200 kg, 24) Kiełbasa szynkowa wieprzowa 200 kg, 25) Kiełbasa toruńska 400 kg, 26) Kiełbasa wiejska drobiowa 200 kg, 27) Kiełbasa wiejska 100 kg, 28) Kiełbasa żywiecka 200 kg, 29) Łopatka wieprzowa b-k bez skóry i tłuszczu kl.1 700 kg, 30) Łopatka wieprzowa z-k bez skóry i tłuszczu kl.1 1300 kg, 31) Łopatka wołowa b-k 150 kg, 32) Mięso wołowe pieczeniowe b-k kl.1 200 kg, 33) Nogi wieprzowe surowe 200 kg, 34) Ogony wieprzowe surowe 50 kg, 35) Parówki drobiowe cienkie 200 kg, 36) Parówki wieprzowe cienkie 200 kg, 37) Pasztet pieczony 300 kg, 38) Pasztetowa domowa 200 kg, 39) Pasztetowa drobiowa 300 kg, 40) Pieczeń rzymska 200 kg, 41) Pieczeń Wiedeńska 200 kg, 42) Polędwica cygańska 100 kg, 43) Polędwica sopocka 200 kg, 44) Polędwica wołowa surowa kl.1 50 kg, 45) Polędwica z indyka 200 kg, 46) Polędwica wieprzowa z ziołami 200 kg, 47) Polędwiczki wieprzowe kl.1 50 kg, 48) Porcje rosołowe 1700 kg, 49) Pręga wołowa b-k 100 kg, 50) Rostbef wołowy b-k kl.1 100 kg, 51) Salceson drobiowy 500 kg, 52) Salceson wiejski 200 kg, 53) Schab wieprzowy b-k kl.1 600 kg, 54) Schab wieprzowy z-k i polędwiczką kl.1 600 kg, 55) Skrzydełka z kurczaka 100 kg, 56) Słonina bez skóry 500 kg, 57) Smalec 300 kg, 58) Szynka cygańska 150 kg, 59) Szynka konserwowa Krakus w puszce 910 g. 100 szt., 60) Szynka polska z indyka 150 kg, 61) Szynka surowa wieprzowa z-k bez skóry i biodrówki kl.1 2000 kg, 62) Szynka wiejska 150 kg, 63) Szynka wieprzowa gotowana 200 kg, 64) Szynka wieprzowa pieczona 300 kg, 65) Szynka zbójnicka 200 kg, 66) Tuszka z królika 10 kg, 67) Udziec barani z-k bez skóry i tłuszczu 50 kg, 68) Wątroba drobiowa 400 kg, 69) Wątroba wieprzowa 300 kg, 70) Wędzonka chłopska 100 kg, 71) Żeberka wieprzowe paski 300 kg, 72) Żołądki drobiowe 300 kg. Dostawy: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów do siedziby zamawiającego przeciętnie 1-2 raz w tygodniu w godz. 8.00-12.00 na koszt wykonawcy po wcześniejszym zamówieniu w formie pisemnej (przesłanego faxem). Podane ilości mięsa, wędlin i podrobów stanowią wielkość szacunkową i zostały obliczone na podstawie roku 2010. Faktyczne zapotrzebowanie zależne będzie od ilości osób żywionych przez Szkołę Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. W związku z tym nie ma możliwości określenia minimalnych i maksymalnych ilości mięsa, wędlin i podrobów, które zostaną zakupione u wykonawcy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 180000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 232548,50
Oferta z najniższą ceną: 232548,50 / Oferta z najwyższą ceną: 262721,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Dostawa samochodu osobowego SUV klasy D o napędzie hybrydowym plug-in.
- Dostawa aparatów telefonicznych VOIP dla Sądu Rejonowego w Wieliczce
- Wyłonienie wykonawcy w zakresie sukcesywnej dostawy papieru biurowego, na potrzeby wszystkich jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie (z wyłączeniem UJ Collegium Medicum).
- Remont systemu zasilania traktu jonów Cyklotronu AIC-144 (DZP.260.43.2025)
- ZP.118.2025 - Dostawa autonomicznego systemu do identyfikacji mikropróbek
- Remont instalacji wentylacji w budynku domu studenckiego DS9 "Omega" przy ul. Budryka 9 w Krakowie - KC-DE-zp.272-667/25
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 23 Promyczek w Słupsku
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów na stołówkę dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2026 roku"
- "Dostawa produktów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 "Królestwo Skrzatów" w Słupsku"
- "Dostawa produktów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 9 "Akademia Uśmiechu" w Słupsku"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 6 im. Ignacego Łukasiewicza w Czechowicach -Dziedzicach w 2026 r.
- "SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W OLKUSZU W 2026 ROKU".
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





