eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ElblągDostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-12-16

Elbląg: Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4
Numer ogłoszenia: 344538 - 2015; data zamieszczenia: 16.12.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu , ul. Chrobrego 4, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 625 83 04, 6258310, faks 55 625 83 06.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Łopatka b/k Kg 180,00 Schab b/k Kg 60,00 Karkówka b/k Kg 15,00 Pachwina świeża b/s Kg 20,00 Wołowina b/k Kg 25,00 Boczek parzony Kg 30,00 Smalec Kg 50,00 Wątroba wieprzowa Kg 15,00 Żeberka paski Kg 30,00 Kiełbasa toruńska Kg 15,00 Kiełbasa podwawelska Kg 25,00 Kaszanka Kg 10,00 Kiełbasa biała surowa cienka Kg 30,00 Pasztetowa ze szczypiorkiem Kg 20,00 Parówki wieprzowe Kg 25,00 Parówki cielęce Kg 30,00 Pasztet wieprzowy Kg 10,00 Pasztet drobiowy Kg 10,00 Pasztet drobiowy 130g Szt. 120,00 Pieczeń rzymska Kg 15,00 Lanchmit Kg 35,00 Szynka konserwowa Kg 20,00 Żywiecka parzona Kg 15,00 Szynka gotowana Kg 30,00 Krakowska drobiowa Kg 15,00 Krakowska parzona Kg 15,00 Filecik królewski Kg 10,00 Polędwica drobiowa Kg 20,00 Schab królewski Kg 8,00 Krakowska sucha Kg 2,00 Polędwica kanadyjska Kg 10,00 Filecik z indyka parzony Kg 10,00 Szynka wędzona Kg 30,00 Polędwica sopocka Kg 30,00 Mortadela Kg 30,00.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 30.01.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 80.00
  • 2 - warunki płatności - 10.00
  • 3 - termin płatności - 10.00

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.domdziecka.elblag.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu ul. Chrobrego 4 82-300 Elbląg.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.12.2015 godzina 10:30, miejsce: Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu ul. Chrobrego 4 82-300 Elbląg.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.