eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jaworze › Dostawa wraz z transportempieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-20

Jaworze: Dostawa wraz z transportem: pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj.
Numer ogłoszenia: 323923 - 2008; data zamieszczenia: 20.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ).

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy , ul. Pałacowa 1, 43-384 Jaworze, woj. śląskie, tel. 0-33 8172172, faks 0-33 8172172.

  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: bip.silesia-region.pl/mowjaworze

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wraz z transportem: pieczywa, nabiału, mięsa i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiający zaprasza do udziału w postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na wykonanie dostaw pod nazwą: sukcesywne dostawy wraz z transportem pieczywa, nabiału, mięsna i przetworów mięsnych, warzyw i owoców, artykułów spożywczych, ryb, mrożonek i jaj Część A - pieczywo Cześć B - nabiał Cześć C - mięsno i przetwórstwo mięsne Część D - warzywa i owoce Część E - artykuły spożywcze Część F - ryby Część G - mrożonki Część H - jaja zgodnie z wymogami określonymi w niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, zwanej dalej SIWZ. Do udzielenia przedmiotowego zamówienia stosuje się przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2007r. Nr 223 poz. 1655 z póź.zm), zwanej dalej ustawą oraz akty wykonawcze a w sprawach nieuregulowanych ustawą, przepisy ustawy - Kodeks cywilny. III. Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z transportem pieczywa w ilości określonych poniżej : Kody i nazwy określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): 15811500-1; Część A - pieczywo Część A L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 6800 2 Bułka 80 g szt. 6600 3 Bułka graham 100g szt. 2500 4 Bułka hotdog szt. 1100 5 Rogal 90g szt. 2500 6 Drożdżówka 120g szt. 2880 7 Pączek z pudrem szt. 800 8 Bułka - wek 350 g szt. 10 9 Bułka tarta kg 140 Część B -nabiał i przetwory mleczne (CPV):15511400-7; 15530000-2; 15431100-8; 15512100-1; 15551320-5; 15551500-0; 15544000-3;15542100-0; 15550000-8 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 2 % 1 litr karton szt. 2100 2 Masło 200 g śmietankowe szt. 3250 3 Margaryna mleczna 250 g kg 450 4 Margaryna śniadaniowa 500 g Kg 250 5 Margaryna Palma 250 g szt. 250 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 320 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 1700 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 litr - karton szt. 500 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 60 12 Ser biały - twaróg kg 50 13 Twaróg cukier - wiaderko 1 kg szt. 250 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2800 15 Serek Bieluch 150 g szt. 780 16 Serek do chleba 100 g szt. 400 17 Serek - fromage 80 g szt. 100 18 Serek Bryndza 100 g szt. 500 19 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1800 20 Kluski na parze szt. 900 Część C -mięso i przetwory mięsne (CPV): 15113000-3; 15112210-1; 15114000-0; 15131133-6 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 160 2 Łopatka bk kg 300 3 Karczek bk kg 120 4 Udka z kurczaka kg 350 5 Filet z kurczaka kg 130 6 Mięso mielone Kg 70 7 Wątroba wieprzowa kg 130 8 Serca wieprzowe kg 100 9 Kiełbasa toruńska kg 250 10 Kiełbasa zwyczajna kg 250 11 Pasztetowa kg 60 12 Polędwica drobiowa kg 65 13 Kiełbasa kminkowa kg 65 14 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 65 15 Boczek wędzony bk kg 40 16 Boczek rolowany kg 60 17 Kiełbasa biała kg 200 18 Parówka śląska kg 110 19 Kiełbasa mortadela kg 50 20 Baleron kg 50 21 Szynka konserwowa Kg 20 22 Szynka wieprzowa Kg 100 23 Mielonka wieprzowa kg 100 24 Pieczeń rzymska kg 60 25 Słonina wędzona kg 60 26 Kabanosy wieprzowe kg 10 27 Krupniok - kaszanka kg 110 28 Porcje rosołowe kg 450 29 Boczek faszerowany kg 20 30 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 100 31 Kiełbasa żywiecka kg 50 32 Pieczeń chłopska kg 90 33 Kości wołowe kg 60 34 Boczek świeży kg 20 35 Kiełbasa parówkowa gruba kg 100 36 Żeberka wieprzowe kg 100 Część D - Warzywa świeże CPV 01121000-1 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Burak czerwony kg 200 2 Cebula kg 460 3 Ziemniak kg 5500 4 Kapusta czerwona kg 200 5 Kapusta biała kg 480 6 Marchew kg 250 7 Pietruszka kg 110 8 Seler kg 110 9 Pieczarka kg 90 10 Por kg 80 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 100 2 Pomidor kg 150 3 Kalafior szt. 50 4 Kalarepa kg 10 5 Pietruszka zielona pęcz 90 6 Sałata zielona szt. 50 7 Koperek zielony pęcz 90 8 Szczypiorek pęcz 130 9 Cebulka zielona pęcz 70 10 Kapusta pekińska kg 50 11 Rzodkiewka pęcz 140 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 25 14 Cukinia kg 10 15 Fasola szparagowa kg 20 Warzywa kiszone CPV 15331142-4 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Kapusta kiszona kg 380 2 Ogórek kiszony kg 200 3 Żurek 0,5 l szt. 150 Owoce CPV 01131200-6; 01131111-5; 01131300-7;01131300-6 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cytryna kg 40 2 Pomarańcze kg 150 3 Mandarynki kg 100 4 Kiwi kg 30 5 Banany kg 250 6 Rabarbar kg 20 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 150 9 Jabłko kg 400 10 Śliwki kg 140 11 Gruszka kg 15 12 Nektarynka szt. 180 13 Brzoskwinia szt. 180 14 Agrest kg 20 15 Wiśnie kg 20 Część E - Artykuły Spożywcze CPV: 15830000-5; 15613100-9;1561000-7;15331400-1;15332290-3;1581100-9; 1581100-9 1 Cukier kg 1350 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 40 4 Kasza jęczmienna kg 50 5 Kasza manna kg 30 6 Mąka wrocławska kg 450 7 Mąka krupczatka kg 100 8 Mąka ziemniaczana kg 40 9 Ryż kg 180 10 Sól kg 120 11 Płatki śniadaniowe 250 g szt. 50 12 Płatki śniadaniowe do mleka kukuryr. 500 g szt. 20 13 Płatki czekoladowe Nesguik szt. 70 14 Płatki owsiane kg 7 15 Makaron gruby 500g Lubella szt. 450 16 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 500 17 Olej l 350 18 Liść laurowy 20g szt. 30 19 Majeranek 15 g szt. 130 20 Ziele angielskie 15 g szt. 50 21 Papryka mielona 20 g słodka szt. 200 22 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 23 Czosnek mielony 20 g szt. 520 24 Pieprz mielony 20 g szt. 440 25 Kminek 20 g szt. 30 26 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 90 27 Kostki rosołowe drobiowe 10 g szt. 250 28 Kostki rosołowe wołowe 10 g szt. 250 29 Proszek do pieczenia 20 g szt. 50 30 Soda oczyszczona 20 g szt. 30 31 Kisiel owocowy 79 g szt. 100 32 Budyń 60 g szt. 100 33 Cynamon 20 g szt. 40 34 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 20 35 Galaretka 80 g szt. 20 36 Zupka chińska Złoty Kurczak szt. 2200 37 Musztarda 200g szt. 500 38 Sos tatarski 280 g szt. 120 39 Sos chrzanowy 250g szt. 140 40 Krem chrzanowy 160g szt. 80 41 Majonez 900 g szt. 150 42 Keczup 1000 g szt. 150 43 Chrzan tarty 180 g szt. 80 44 Ocet 500 g szt. 20 45 Herbata 100 g szt. 500 46 Kawa zbożowa 500 g szt. 25 47 Kakao 200 g szt. 50 48 Dżem owocowy 1 kg szt. 400 49 Dżem owocowy 280 g szt. 220 50 Dżem wysokosłodzony 6,5 kg szt. 3 51 Miód naturalny 400 g szt. 160 52 Krem czekoladowy/ orzechowy 360g szt. 400 53 Czekolada mleczna 100 g szt. 360 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 120 55 Sos do spaghetti słowik 300 g szt. 100 56 Sok owocowe 0,20 l szt. 2500 57 Syrop 6,5 kg szt. 3 58 Szynka drobiowa konserwa 130 g szt. 1000 59 Groszek konserwowy 400g szt. 120 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 150 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 250 63 Fasola Jaś kg 60 64 Fasola kolorowa kg 60 65 Groch łuskany kg 50 66 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1600 67 Ananas w puszce 565 g szt. 2 68 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 69 Rodzynki 200g szt. 5 70 Wiórki kokosowe 200 g szt. 3 71 Aromaty do pieczenia szt. 4 72 Mieszanka bakaliowa 100g szt. 8 73 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 200 74 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 100 75 Wody mineralne niegazowane 1,5 l szt. 50 Część F - ryby CPV 15222000-0; 15230000-9; 15200000-0 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Filet z mintaja mrożony kg 160 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 12 4 Makrela wędzona kg 50 5 Konserwa rybna -filet170 g w oleju szt. 600 6 Konserwa rybna - filet 170 g w pomidorach szt. 600 7 Paprykarz 330 g szt. 260 8 Tuńczyk - konserwa 170g szt. 340 9 Konserwa rybna w oleju 125 g szt. 530 10 Filet śledziony po góralsku lub po wiejsku 1 kg szt. 72 Część G - Mrożonki (warzywa, owoce, kluski, hamburgery) CPV 15331170-9 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mieszanka kompotowa kg 280 2 Mieszanka warzywna kg 100 3 Kalafior kg 80 4 Fasola szparagowa kg 50 5 Pierogi z serem na słodko kg 100 6 Pierogi ruskie z serem kg 150 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 100 8 Pierogi z mięsem kg 100 9 Kluski śląskie kg 770 10 Hamburgery kg 70 11 Groszek mrożony kg 15 12 Rabarbar kg 30 13 Warzywa na patelnie kg 15 14 Wiśnia kg 20 15 Truskawka kg 80 16 Pierogi z truskawkami kg 40 17 Kluski ze śliwkami kg 60 18 Uszka z grzybami kg 60 Część H - jaja CPV 01242000-5 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Jaja szt. 15.000.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1, 15.51.14.00-7, 15.11.30.00-3, 01.12.10.00-1, 15.33.11.42-4, 01.13.12.00-6, 15.83.00.00-5, 15.22.20.00-0, 15.33.11.70-9, 01.24.20.00-5.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w dniach: 30.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1.1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. a) W celu potwierdzenia uprawnień Wykonawca musi prowadzić działalność gospodarczą adekwatną do przedmiotu zamówienia. b) Stosować system HACCP. c) Wykonawca składa oświadczenie, że nie zalega z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub że uzyskał przewidywane prawem zezwolenie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - załącznik nr 6 do niniejszej SIWZ. 1.2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. a. Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat minimum 2 porównywalne dostawy, a jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie. b. Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1 i 2 ustawy). Wykonawca jest zobowiązany do złożenia oświadczenia, iż spełnia warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podlega wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 wg wzoru. Należy złożyć druk, będący załącznikiem nr 1 do SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać następujące dokumenty i oświadczenia: a) wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 2 do SIWZ; b) wypełniony formularz cenowy - załącznik nr 3 do SIWZ; c) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie; d) aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; e) oświadczenie potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidywane prawem zezwolenie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu załącznik nr 6. f) wykaz wykonanych dostaw, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie nie dłuższym niż ostatnie 3 lata, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie dwóch (max. 10), odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu zamówienia, dat wykonania i odbiorców oraz dokumentów potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie załącznik nr 4 do SIWZ;; g) oświadczenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1,2 Ustawy prawo zamówień publicznych - załącznik nr 1 do SIWZ. h) potwierdzenie stosowania przepisów żywnościowych (Rozdz. III pkt. 3)ujętych w załączniku nr 7 do SIWZ oraz systemu HACCP w jednej z następującej formie: - certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju; - zaświadczenie lub inny dokument właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o stosowaniu zasad systemu HACCP; - oświadczenie - załącznik nr 7 do niniejszej SIWZ. 2. Dokumenty dołączone do oferty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę tj. przez osobę y upoważnioną e do reprezentowania Wykonawcy. 3. Brak jakiegokolwiek z wyżej wymienionych dokumentów spowoduje wykluczenie Wykonawcy z postępowania z mocy art. 24 ust. 2 pkt 3. 4. Zamawiający informuje, że zgodnie z art. 96 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych oferty składane w postępowaniu o zamówienie publiczne są jawne i podlegają udostępnieniu od chwili ich otwarcia, z wyjątkiem informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, jeśli Wykonawca, nie później niż w terminie składania ofert, zastrzegł, że nie mogą one być udostępniane. 5. Stosowne zastrzeżenie Wykonawca winien złożyć na formularzu ofertowym. W przeciwnym razie cała oferta zostanie uznana za jawną. 6. Informacje zastrzeżone jako tajemnica przedsiębiorstwa powinny być przez Wykonawcę złożone w oddzielnej kopercie z oznakowaniem tajemnica przedsiębiorstwa lub spięte (zszyte) oddzielnie od pozostałych, jawnych elementów oferty..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.silesia-region.pl/mowjaworze.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 43-384 Jaworze ul.Pałacowa 1.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Jaworzu ul. Pałacowa 1 sekretariat Ośrodka.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 31.12.2008.

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Chleb krojony - 1 kg szt. 6800 2 Bułka 80 g szt. 6600 3 Bułka graham 100g szt. 2500 4 Bułka hotdog szt. 1100 5 Rogal 90g szt. 2500 6 Drożdżówka 120g szt. 2880 7 Pączek z pudrem szt. 800 8 Bułka - wek 350 g szt. 10 9 Bułka tarta kg 140.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał i przetwory mleczne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Mleko 2 % 1 litr karton szt. 2100 2 Masło 200 g śmietankowe szt. 3250 3 Margaryna mleczna 250 g kg 450 4 Margaryna śniadaniowa 500 g Kg 250 5 Margaryna Palma 250 g szt. 250 6 Śmietana 18 % 400 g szt. 320 7 Jogurt z owocami 150 g szt. 1700 8 Kefir 200 g szt. 150 9 Maślanka owocowa 1 litr - karton szt. 500 10 Ser żółty twardy - Salami kg 200 11 Ser żółty twardy - Morski kg 60 12 Ser biały - twaróg kg 50 13 Twaróg cukier - wiaderko 1 kg szt. 250 14 Serek homogenizowany 150 g szt. 2800 15 Serek Bieluch 150 g szt. 780 16 Serek do chleba 100 g szt. 400 17 Serek - fromage 80 g szt. 100 18 Serek Bryndza 100 g szt. 500 19 Serek topiony z dodatkami 100 g szt. 1800 20 Kluski na parze szt. 900.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.14.00-7, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-8, 15.51.21.00-1, 15.55.13.20-5, 15.55.15.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.21.00-0, 15.55.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso i przetwory mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Schab zk kg 160 2 Łopatka bk kg 300 3 Karczek bk kg 120 4 Udka z kurczaka kg 350 5 Filet z kurczaka kg 130 6 Mięso mielone Kg 70 7 Wątroba wieprzowa kg 130 8 Serca wieprzowe kg 100 9 Kiełbasa toruńska kg 250 10 Kiełbasa zwyczajna kg 250 11 Pasztetowa kg 60 12 Polędwica drobiowa kg 65 13 Kiełbasa kminkowa kg 65 14 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 65 15 Boczek wędzony bk kg 40 16 Boczek rolowany kg 60 17 Kiełbasa biała kg 200 18 Parówka śląska kg 110 19 Kiełbasa mortadela kg 50 20 Baleron kg 50 21 Szynka konserwowa Kg 20 22 Szynka wieprzowa Kg 100 23 Mielonka wieprzowa kg 100 24 Pieczeń rzymska kg 60 25 Słonina wędzona kg 60 26 Kabanosy wieprzowe kg 10 27 Krupniok - kaszanka kg 110 28 Porcje rosołowe kg 450 29 Boczek faszerowany kg 20 30 Kiełbasa śląska wieprzowa kg 100 31 Kiełbasa żywiecka kg 50 32 Pieczeń chłopska kg 90 33 Kości wołowe kg 60 34 Boczek świeży kg 20 35 Kiełbasa parówkowa gruba kg 100 36 Żeberka wieprzowe kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa świeże, Warzywa sezonowe, warzywa kiszone, owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak czerwony kg 200 2 Cebula kg 460 3 Ziemniak kg 5500 4 Kapusta czerwona kg 200 5 Kapusta biała kg 480 6 Marchew kg 250 7 Pietruszka kg 110 8 Seler kg 110 9 Pieczarka kg 90 10 Por kg 80 Warzywa sezonowe 1 Ogórek zielony kg 100 2 Pomidor kg 150 3 Kalafior szt. 50 4 Kalarepa kg 10 5 Pietruszka zielona pęcz 90 6 Sałata zielona szt. 50 7 Koperek zielony pęcz 90 8 Szczypiorek pęcz 130 9 Cebulka zielona pęcz 70 10 Kapusta pekińska kg 50 11 Rzodkiewka pęcz 140 12 Botwinka kg 15 13 Papryka świeża kg 25 14 Cukinia kg 10 15 Fasola szparagowa kg 20 Warzywa kiszone CPV 15331142-4 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Kapusta kiszona kg 380 2 Ogórek kiszony kg 200 3 Żurek 0,5 l szt. 150 Owoce CPV 01131200-6; 01131111-5; 01131300-7;01131300-6 L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1 Cytryna kg 40 2 Pomarańcze kg 150 3 Mandarynki kg 100 4 Kiwi kg 30 5 Banany kg 250 6 Rabarbar kg 20 7 Truskawka kg 36 8 Arbuz kg 150 9 Jabłko kg 400 10 Śliwki kg 140 11 Gruszka kg 15 12 Nektarynka szt. 180 13 Brzoskwinia szt. 180 14 Agrest kg 20 15 Wiśnie kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1, 15.33.11.42-4, 01.13.12.00-6, 01.13.11.11-5, 01.13.13.00-7, 01.13.13.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Cukier kg 1350 2 Cukier puder kg 55 3 Cukier waniliowy 32g szt. 40 4 Kasza jęczmienna kg 50 5 Kasza manna kg 30 6 Mąka wrocławska kg 450 7 Mąka krupczatka kg 100 8 Mąka ziemniaczana kg 40 9 Ryż kg 180 10 Sól kg 120 11 Płatki śniadaniowe 250 g szt. 50 12 Płatki śniadaniowe do mleka kukuryr. 500 g szt. 20 13 Płatki czekoladowe Nesguik szt. 70 14 Płatki owsiane kg 7 15 Makaron gruby 500g Lubella szt. 450 16 Makaron nitki 250 g Czaniecki szt. 500 17 Olej l 350 18 Liść laurowy 20g szt. 30 19 Majeranek 15 g szt. 130 20 Ziele angielskie 15 g szt. 50 21 Papryka mielona 20 g słodka szt. 200 22 Przyprawa do zupy typu magii 1 litr szt. 60 23 Czosnek mielony 20 g szt. 520 24 Pieprz mielony 20 g szt. 440 25 Kminek 20 g szt. 30 26 Jarzynka typu Kucharek 1 kg szt. 90 27 Kostki rosołowe drobiowe 10 g szt. 250 28 Kostki rosołowe wołowe 10 g szt. 250 29 Proszek do pieczenia 20 g szt. 50 30 Soda oczyszczona 20 g szt. 30 31 Kisiel owocowy 79 g szt. 100 32 Budyń 60 g szt. 100 33 Cynamon 20 g szt. 40 34 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 20 35 Galaretka 80 g szt. 20 36 Zupka chińska Złoty Kurczak szt. 2200 37 Musztarda 200g szt. 500 38 Sos tatarski 280 g szt. 120 39 Sos chrzanowy 250g szt. 140 40 Krem chrzanowy 160g szt. 80 41 Majonez 900 g szt. 150 42 Keczup 1000 g szt. 150 43 Chrzan tarty 180 g szt. 80 44 Ocet 500 g szt. 20 45 Herbata 100 g szt. 500 46 Kawa zbożowa 500 g szt. 25 47 Kakao 200 g szt. 50 48 Dżem owocowy 1 kg szt. 400 49 Dżem owocowy 280 g szt. 220 50 Dżem wysokosłodzony 6,5 kg szt. 3 51 Miód naturalny 400 g szt. 160 52 Krem czekoladowy orzechowy 360g szt. 400 53 Czekolada mleczna 100 g szt. 360 54 Przecier pomidorowy 1 kg szt. 120 55 Sos do spaghetti słowik 300 g szt. 100 56 Sok owocowe 0,20 l szt. 2500 57 Syrop 6,5 kg szt. 3 58 Szynka drobiowa konserwa 130 g szt. 1000 59 Groszek konserwowy 400g szt. 120 60 Kukurydza konserwowa 400 g szt. 100 61 Papryka konserwowa 900 g szt. 150 62 Ogórek konserwowy 900 g szt. 250 63 Fasola Jaś kg 60 64 Fasola kolorowa kg 60 65 Groch łuskany kg 50 66 Pasztet drobiowy 160 g szt. 1600 67 Ananas w puszce 565 g szt. 2 68 Brzoskwinia w puszce 850 g szt. 6 69 Rodzynki 200g szt. 5 70 Wiórki kokosowe 200 g szt. 3 71 Aromaty do pieczenia szt. 4 72 Mieszanka bakaliowa 100g szt. 8 73 Napoje gazowane kolorowe 1,5 l szt. 200 74 Wody mineralne gazowane 1,5 l szt. 100 75 Wody mineralne niegazowane 1,5 l szt. 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5, 15.61.31.00-9, 15.61.00.00-7, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.81.10.00-9, 15.81.10.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i przetwory rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet z mintaja mrożony kg 160 2 Ryba Panga mrożona kg 50 3 Matyjas solony 1 wiaderko 4 kg szt. 12 4 Makrela wędzona kg 50 5 Konserwa rybna -filet170 g w oleju szt. 600 6 Konserwa rybna - filet 170 g w pomidorach szt. 600 7 Paprykarz 330 g szt. 260 8 Tuńczyk - konserwa 170g szt. 340 9 Konserwa rybna w oleju 125 g szt. 530 10 Filet śledziony po góralsku lub po wiejsku 1 kg szt. 72.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0, 15.23.00.00-9, 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mrożonki(warzywa, owoce, kluski, hamburgery0.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mieszanka kompotowa kg 280 2 Mieszanka warzywna kg 100 3 Kalafior kg 80 4 Fasola szparagowa kg 50 5 Pierogi z serem na słodko kg 100 6 Pierogi ruskie z serem kg 150 7 Pierogi z kapustą i grzybami kg 100 8 Pierogi z mięsem kg 100 9 Kluski śląskie kg 770 10 Hamburgery kg 70 11 Groszek mrożony kg 15 12 Rabarbar kg 30 13 Warzywa na patelnie kg 15 14 Wiśnia kg 20 15 Truskawka kg 80 16 Pierogi z truskawkami kg 40 17 Kluski ze śliwkami kg 60 18 Uszka z grzybami kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja szt. 15.000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.