eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-08-08

Rzeszów: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie.
Numer ogłoszenia: 320748 - 2013; data zamieszczenia: 08.08.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 244526 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie, ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 do SIWZ. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 6 (projekt umowy) do SIWZ. Pakiet I. Lp. Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość. 1.Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 2 360; 2.Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu), 15113000-3, kg 9 230; 3.Karkówka wieprzowa bez kości, 15113000-3, kg 1 050; 4.Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 570; 5.Salceson włoski,15131120-2, kg 840; 6.Pasztetowa wieprzowa,15131310-1, kg 3 720; 7.Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 4 240; 8.Parówki wieprzowe cienkie,15131100-6, kg 1 750; 9.Kiełbasa toruńska,15131120-2, kg 2 260; 10.Kiełbasa parówkowa,15131100-6, kg 5 320; 11.Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 630; 12.Kaszanka,15131134-3, kg 4 300 13.Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 6 300; 14.Kiełbasa szynkowa,15131130-5, kg 600; 15.Luncheon meat prasowany (wędlina),15131130-5, kg 4 270; 16.Mortadela, 15131130-5, kg 1 970 17.Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 680; 18.Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 4 200; 19.Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 2 310; 20.Schab bez kości, 15113000-3, kg 860. Określona w tabeli ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej.Nie dopuszcza się możliwości składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z jednej części stanowiącej załącznik nr 1 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego załącznika.Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na zamówienia. Złożenie większej liczby ofert spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.10 - Szynka .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 14.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SZYNK - POL Mastej S. J., 39 - 200 Dębica, ul. Krakowska 92c, 39-200 Dębica, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 436880,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 426612,90

  • Oferta z najniższą ceną: 426612,90 / Oferta z najwyższą ceną: 706542,06

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.