eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Catering podczas Podkarpackiego Forum Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-05

Rzeszów: Catering podczas Podkarpackiego Forum Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Numer ogłoszenia: 317107 - 2011; data zamieszczenia: 05.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 296825 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas Podkarpackiego Forum Innowacyjności - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna polegające na przygotowaniu, dostarczeniu oraz podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego na terenie Rzeszowa podczas spotkania w ramach PFI w dniach 7-8 grudnia 2011 r. Dzień 1 (07.12.2011) - 100 osób - Kawa świeżo parzona - 100 porcji - Herbata czarna, owocowa - 100 porcji - Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna - Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. - Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -500ml/os. - Napoje gazowane typu cola, sprite - 50 szt. - mix owoców (banany, mandarynki, winogrono) - Muszelki makaronowe z sałatką krabową - 50 szt. - Wybór babeczek koktajlowych - 50 szt. o z kurczakiem w kremie pistacjowo-kokosowym o z pastą tuńczykową z kaparami o z kremowym serkiem i wędzonym łososiem - Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonowym - 50 szt. - Wybór koreczków (100 szt.): z mozzarellą i pomidorkami cherry, z camembertem i winogronami, z salami i oliwkami - Szaszłyki koktajlowe (100 szt.) z: o z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią o z kabanosem i marynatami o z grillowanym kurczakiem, ananasem i serem camembert o z ementalerem i winogronami o z grillowanej gruszki z serem pleśniowym - Roladki naleśnikowe (100 szt.): o z suszonymi pomidorami, mascarpone i rukolą o z wędzonym łososiem, szpinakiem i mascarpone o z szynką, grillowaną papryką i serkiem śmietankowym - Melon miodowy w plastrach szynki parmeńskiej - 50 szt. - Sałatka z grillowanym kurczakiem, pomidorkami cherry, sałatą rzymską i sosem balsamicznym (50 porcji) - Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej (50 porcji) - Tartinki (200 szt.): o z szynką parmeńską i wiórkami parmezanu o z kozim serem i grillowaną papryką o z serem rokpol i pistacjami o z rostbefem i sosem cumberland o z pstrągiem wędzonym, sosem kaparowym i cytryną o z włoską salami i marynatami o z wędzonym łososiem i sosem miodowo-musztardowym Desery - Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, muffiny, kruche babeczki z owocami) - po 50 szt. - sernik - 100 porcji Dania ciepłe - Krem z borowików - 100 porcji - Schab po andaluzyjsku faszerowany daktylami i oliwkami - 50 porcji - Pieczone piersi z kaczki z sosem pomarańczowym - 50 porcji - Łosoś duszony w sosie maślano-warzywnym - 50 porcji Dodatki do dań głównych: - Ziemniaki opiekane - 50 porcji - Warzywa grillowane z parmezanem - 50 porcji - Ryż biały z dzikim - 50 porcji - mix sałat z winegretem malinowym - 50 porcji Dzień 2 (08.12.2011) - 50 osób - Kawa świeżo parzona - 50 porcji - Herbata czarna, owocowa - 50 porcji - Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna - Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 30 szt. - Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) - 300ml/os. - Napoje gazowane typu cola, sprite - 30 szt. - mix owoców (banany, mandarynki, winogrono) - Roladki z szynki z zielonymi szparagami - 50 porcji - Półmisek mięs pieczonych /schab, indyk, rolady mięsne faszerowane, rolada z boczku, inne/ - 50 porcji - Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 50 porcji - Roladki z cukinii faszerowane kozim serem - 50 porcji - Pomidory z mozzarellą, awokado i sosem bazyliowym - 50 porcji - Bruschetta z roladkami serowo-szpinakowymi - 50 porcji - Wędzona ziołami pierś z indyka na roszponce - 50 porcji - Sałatka Grecka z serem feta i oliwkami - Pieczywo różne Desery - Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, muffiny, kruche babeczki z owocami) - po 30 szt. - Szarlotka - 50 porcji Dania główne: - Krem z dyni z grzankami serowymi - 50 porcji - Bakłażan faszerowany grzybami i suszonymi pomidorami - 25 porcji - Polędwiczki wieprzowe faszerowane na ragout warzywnym - 25 porcji - Roladki z soli podawane na musie szpinakowym - 25 porcji Dodatki do dań głównych: - Kopytka ręcznie robione - 25 porcji - Bukiet warzyw - 25 porcji - Ziemniaki pieczone z rozmarynem - 25 porcji - Mix sałat z winegretem ziołowym i grzankami serowymi - 25 porcji..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt systemowy Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego WND-POKL.08.02.02-18-001/08.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CAE POLSKA SP. Z O.O., ul. Mickiewicza 4, 35-064 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8130,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6460,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6460,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.