eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztynek › dostawy mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych i wędlin z mięsa czerwonego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-02

Olsztynek: dostawy mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych i wędlin z mięsa czerwonego
Numer ogłoszenia: 308349 - 2010; data zamieszczenia: 02.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Dom Wypoczynkowy -Warmia w Waplewie , Maróz 2, 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 5192525, faks 0-89 5192525.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wdwwarmia.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: MON.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych i wędlin z mięsa czerwonego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: antrykot wołowy z/k kg 50 udziec wołowy b/k kg 100 karkówka wieprzowa b/k kg 2000 łopatka wieprzowa b/k b/s kg 200 polędwica wołowa kg 30 antrykot wołowy b/k kręg kg 800 mięso wołowe extra kg 150 cielęcina b/k kg 50 schab b/k kg 2000 szynka wieprzowa b/k kg 1100 mięso wieprzowe drobne b/k chude kg 100 polędwiczki wieprzowe kg 100 żeberka wieprzowe paski kg 350 boczek surowy b/skóry kg 50 pachwina b/s kg 50 golonka wp tył b/k kg 400 kości schabowe kg 150 słonina kg 30 nogi wieprzowe kg 30 wątroba wieprzowa kg 100 filet z kurczaka b/s kg 800 filet z indyka b/s kg 1500 kurczaki kg 1000 korpusy drobiowe b/skrzydeł kg 1500 skrzydełka z kurczaka kg 150 ćwiartka z kurczaka kg 300 udko z kurczaka kg 1500 pałki z kurczaka kg 200 wątróbka z kurczaka kg 50 żołądki z kurczaka kg 50 kaczka patroszona mrożona kg 100 indyk patroszony świeży kg 10 gęś patroszona mrożona kg 10 filet z kaczki b/s kg 30 kiełbasa jałowcowa kg 10 kiełbasa biała surowa kg 50 kiełbasa biała parzona kg 1000 kiełbasa piwna kg 150 kiełbasa szynkowa kg 100 kiełbasa krakowska parzona kg 150 kiełbasa krakowska sucha kg 5 kiełbasa żywiecka kg 200 metka cebulowa kg 15 metka łososiowa kg 50 kiełbasa myśliwska kg 10 salami europejskie kg 50 kaszanka teściowj kg 50 szynka konserwowa kg 250 golonka konserwowa kg 50 kiełbasa zwyczajna kg 200 kiełbasa francuska kg 50 kiełbasa toruńska kg 50 kabanosy kg 20 kiełbasa śląska kg 50 cytrynówka kg 50 polęwica sopocka kg 250 polędwica łososiowa kg 20 tyrolska kg 150 przysmak w konserwie kg 50 ogonówka parzona kg 300 baleron kg 300 kiełbaski pyszne kg 20 szynka gotowana kg 300 boczek duński parzony kg 300 kiełbasa zielonogórska kg 20 kaszanka gryczana kg 700 kaszanka swojska kg 700 kiszka ziemniaczana kg 1000 salceson włoski kg 50 salceson ozorkowy kg 50 pasztet gratka kg 10 pasztet dziadunia kg 10 pasztet z pieca kg 100 pasztetowa kg 10 parówki codzienne kg 100 parówki grataka kg 40 paryżanki kg 50 berlinetki kg 30 berlinki kg 30 serdelki kg 300 mortadela kg 10 pasztetowa podwędzana kg 20 pasztetowa pomidorowa kg 20 boczek delikatesowy kg 20 szynka prada kg 5 kiełbasa swojska kg 50 konserwa wojskowa kg 20 kiełbasa golonkowa kg 50 kiełbasa kanapkowa kg 50 szynkówka kg 50 parówki dobre kg 50 kiełbasa parówkowa kg 100 tatar kg 5 smalec paczkowany kg 250 bekon trdycyjny kg 10 kiełbasa ze spichrza kg 5 krakowska z Bobrownik kg 5 kreskówka z bobrownik kg 5 szynka z bobrownik kg 5 szynka wiejska kg 100 boczek z komina kg 10 frankfurterki kg 5 kiełbasa dworska kg 10 kiełbasa ostrołęcka kg 10 kiełbasa podwawelska kg 50 kiełbasa ze wsi kg 50 kabanosy kg 10 ogonówka parzona kg 50 luncheon kg 100 salami suche kg 5 schab krotoszyński kg 5 smalec z kurpiowskiej chaty kg 5 bekon z wędzarni kg 5 kiełbasa z jeleniem kg 5 kiełbasa z dzikiem kg 5 Kindziuk kg 5 kiełbasa z sarną kg 5 palcówka sur.dojrzewająca kg 5 szynka krucha kg 50 ozory w galarecie kg 30 szynka bankietowa kg 50 kiełbasa madera kg 50 szynka śniadaniowa kg 50 kiełbasa posuszana kg 30 golonka zapiekana kg 20 salceson biały kg 20 salceson czarny kg 20 schab w majeranku kg 50 kiełbasa ukraińska kg 50 schab ze śliwką kg 50 pieczeń chlebowa kg 50 boczek wędzony parzony b/k kg 50 galaretka wieprzowa kg 20 pieczeń ala kaczka kg 50 piwoszki kg 10 golonka z kurczaka kg 50 parówki drobiowe kg 100 parówki hod-dog kg 50 parówki jedynki kg 20 polędwica miodowa kg 100 szynka tostowa kg 50 szynka z piersi indyka kg 50 pasztet wiejski pieczony kg 50 nugetsy z indyka kg 10 baleron z indyka kg 50 filet z kurczaka wędzony kg 50 pieczeń klopsowa kg 50 paprykarz drobiowy kg 10 polędwica kanadyjska kg 50 przysmak z warzywami kg 50 piers wędzona kg 50 schab w majeranku kg 50 polędwiczka z warzywami kg 50 pasztetowa drobiowa kg 10 szynka juchasa kg 50 hamburgery kg 50 serdelki z indyka kg 20 rolada zamkowa kg 10 szynka w galarecie kg 10 kabanos jedynak kg 5 indyk faszerowany kg 100 szynka smakowita kg 100 indyk z warzywami w galarecie kg 50 szynka słoneczna kg 50 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 10 kości schabowe wędzone kg 50 prosiak pieczny kg 50.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-0, 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia


III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    zaświadczenie lub protokół kontroli przeprowadzonej nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, organu urzędowej kontroli żywności wymienionego w art. 71 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r., o bezpieczeństwie żywności i żywienia, poświadczający wdrożenie i stosowanie systemu HACCP, lub aktualny certyfikat niezależnego uprawnionego podmiotu potwierdzający wdrożenie i stosowanie systemu HACCP

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiany postanowień umowy mogą być dokonane przy wystąpieniu następujących uwarunkowań w zakresie: 1) Zmiany stawki VAT w przypadku ich urzędowej (ustawowej) zmiany; 2) Zmiany wielkości opakowań jednostkowych środka spożywczego w przypadku zmian technologicznych w produkcji opakowań. 3) Wstrzymania dostaw, z powodu braku produktu na rynku krajowym

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www,wdwwarmia.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: WDW WARMIA w WAPLEWIE, MARÓZ 2 , 11-015 OLSZTYNEK.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.11.2010 godzina 08:00, miejsce: WDW WARMIA W WAPLEWIE , MARÓZ 2 , 11-015 OLSZTYNEK, bud 125 , pok. 115 , w dni robocze w godzinach od 7.30 do 14.30..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: antrykot wołowy z/k kg 50 udziec wołowy b/k kg 100 karkówka wieprzowa b/k kg 2000 łopatka wieprzowa b/k b/s kg 200 polędwica wołowa kg 30 antrykot wołowy b/k kręg kg 800 mięso wołowe extra kg 150 cielęcina b/k kg 50 schab b/k kg 2000 szynka wieprzowa b/k kg 1100 mięso wieprzowe drobne b/k chude kg 100 polędwiczki wieprzowe kg 100 żeberka wieprzowe paski kg 350 boczek surowy b/skóry kg 50 pachwina b/s kg 50 golonka wp tył b/k kg 400 kości schabowe kg 150 słonina kg 30 nogi wieprzowe kg 30 wątroba wieprzowa kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-0, 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z kurczaka b/s kg 800 filet z indyka b/s kg 1500 kurczaki kg 1000 korpusy drobiowe b/skrzydeł kg 1500 skrzydełka z kurczaka kg 150 ćwiartka z kurczaka kg 300 udko z kurczaka kg 1500 pałki z kurczaka kg 200 wątróbka z kurczaka kg 50 żołądki z kurczaka kg 50 kaczka patroszona mrożona kg 100 indyk patroszony świeży kg 10 gęś patroszona mrożona kg 10 filet z kaczki b/s kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa jałowcowa kg 10 kiełbasa biała surowa kg 50 kiełbasa biała parzona kg 1000 kiełbasa piwna kg 150 kiełbasa szynkowa kg 100 kiełbasa krakowska parzona kg 150 kiełbasa krakowska sucha kg 5 kiełbasa żywiecka kg 200 metka cebulowa kg 15 metka łososiowa kg 50 kiełbasa myśliwska kg 10 salami europejskie kg 50 kaszanka teściowj kg 50 szynka konserwowa kg 250 golonka konserwowa kg 50 kiełbasa zwyczajna kg 200 kiełbasa francuska kg 50 kiełbasa toruńska kg 50 kabanosy kg 20 kiełbasa śląska kg 50 cytrynówka kg 50 polęwica sopocka kg 250 polędwica łososiowa kg 20 tyrolska kg 150 przysmak w konserwie kg 50 ogonówka parzona kg 300 baleron kg 300 kiełbaski pyszne kg 20 szynka gotowana kg 300 boczek duński parzony kg 300 kiełbasa zielonogórska kg 20 kaszanka gryczana kg 700 kaszanka swojska kg 700 kiszka ziemniaczana kg 1000 salceson włoski kg 50 salceson ozorkowy kg 50 pasztet gratka kg 10 pasztet dziadunia kg 10 pasztet z pieca kg 100 pasztetowa kg 10 parówki codzienne kg 100 parówki grataka kg 40 paryżanki kg 50 berlinetki kg 30 berlinki kg 30 serdelki kg 300 mortadela kg 10 pasztetowa podwędzana kg 20 pasztetowa pomidorowa kg 20 boczek delikatesowy kg 20 szynka prada kg 5 kiełbasa swojska kg 50 konserwa wojskowa kg 20 kiełbasa golonkowa kg 50 kiełbasa kanapkowa kg 50 szynkówka kg 50 parówki dobre kg 50 kiełbasa parówkowa kg 100 tatar kg 5 smalec paczkowany kg 250 bekon trdycyjny kg 10 kiełbasa ze spichrza kg 5 krakowska z Bobrownik kg 5 kreskówka z bobrownik kg 5 szynka z bobrownik kg 5 szynka wiejska kg 100 boczek z komina kg 10 frankfurterki kg 5 kiełbasa dworska kg 10 kiełbasa ostrołęcka kg 10 kiełbasa podwawelska kg 50 kiełbasa ze wsi kg 50 kabanosy kg 10 ogonówka parzona kg 50 luncheon kg 100 salami suche kg 5 schab krotoszyński kg 5 smalec z kurpiowskiej chaty kg 5 bekon z wędzarni kg 5 kiełbasa z jeleniem kg 5 kiełbasa z dzikiem kg 5 Kindziuk kg 5 kiełbasa z sarną kg 5 palcówka sur.dojrzewająca kg 5 szynka krucha kg 50 ozory w galarecie kg 30 szynka bankietowa kg 50 kiełbasa madera kg 50 szynka śniadaniowa kg 50 kiełbasa posuszana kg 30 golonka zapiekana kg 20 salceson biały kg 20 salceson czarny kg 20 schab w majeranku kg 50 kiełbasa ukraińska kg 50 schab ze śliwką kg 50 pieczeń chlebowa kg 50 boczek wędzony parzony b/k kg 50 galaretka wieprzowa kg 20 pieczeń ala kaczka kg 50 piwoszki kg 10 golonka z kurczaka kg 50 parówki drobiowe kg 100 parówki hod-dog kg 50 parówki jedynki kg 20 polędwica miodowa kg 100 szynka tostowa kg 50 szynka z piersi indyka kg 50 pasztet wiejski pieczony kg 50 nugetsy z indyka kg 10 baleron z indyka kg 50 filet z kurczaka wędzony kg 50 pieczeń klopsowa kg 50 paprykarz drobiowy kg 10 polędwica kanadyjska kg 50 przysmak z warzywami kg 50 piers wędzona kg 50 schab w majeranku kg 50 polędwiczka z warzywami kg 50 pasztetowa drobiowa kg 10 szynka juchasa kg 50 hamburgery kg 50 serdelki z indyka kg 20 rolada zamkowa kg 10 szynka w galarecie kg 10 kabanos jedynak kg 5 indyk faszerowany kg 100 szynka smakowita kg 100 indyk z warzywami w galarecie kg 50 szynka słoneczna kg 50 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 10 kości schabowe wędzone kg 50 prosiak pieczny kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.