eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SuwałkiPrzedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - postępowanie numer 14/Ż/2011

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-09-20

Suwałki: Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - postępowanie numer 14/Ż/2011
Numer ogłoszenia: 296922 - 2011; data zamieszczenia: 20.09.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach , ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach - postępowanie numer 14/Ż/2011.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 3.1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: Część I - przyprawy i przetwory 1) Sól jodowana( CPV 15872400-5) opakowanie jedn. max. 1 kg - 1.900,00 kg, 2) Kawa zbożowa ( CPV 15861000-5) opakowanie jedn. max. 1 kg -790,00 kg, 3) Herbata granulowana ( CPV 15863000-5) opakowanie jedn. max. 100 g - 140,00 kg, 4) Ketchup ( CPV 15871230-5) opakowanie jedn. max. 5 kg - 435,00 kg, 5) Przyprawa do zup w płynie ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 l - 700,00 l, 6) Przyprawa jarzynka w proszku ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 565,00 kg 7) Koper nać suszona ( CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 8) Pietruszka nać suszona (CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 9) Czosnek mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 10) Liść laurowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 39,00 kg, 11) Majeranek ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 88,00 kg, 12) Papryka mielona słodka ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. Max. 25 g - 49,00 kg, 13) Pieprz czarny mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 39,00 kg, 14) Pieprz ziołowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 68,00 kg, 15) Ziele angielskie( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 15 g - 43,00 kg, 16) Kwasek cytrynowy ( CPV 1580000-5) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 17) Ocet ( CPV 15871120-1) opakowanie jedn. max. 0,5 l - 175,00 l, 18) Majonez ( CPV 15871279-8) opakowanie jedn. max. 5 kg - 301,00 kg, 19) Przyprawa do kurczaka ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 54,00 kg, 20) Przyprawa do bigosu ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 43,00 kg, 21) Musztarda (CPV 15871250) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg. -403,00 kg 22) Chrzan tarty (CPV 1533110-1) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg - 245,00 kg 23) Szczaw konserwowy cięty, (CPV 15331480-5) opak. jedn. max. 1 kg - 1300,00 kg 24) Włoszczyzna suszona (CPV 15331110-1) opak. jedn. max. 1 kg - 203,00 kg 25) Koncentrat pomidorowy (CPV 15331426-6) opak. jedn. max. 1 kg - 1950,00 kg 26) Cynamon (CPV 15870000-7) opak. jedn. maks. 15 g - 20,00 kg 27) Zioła prowansalskie (CPV 15872000-1) - opak. Jedn. Maks. 25 g - 30,00 kg 28) Syrop owocowy - (CPV 15321800-2) - opak. Jedn. 10 l - 500,00 l 29) Zupa pieczarkowa w proszku - (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg 30) Zupa ogonowa w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg 31) Zupa rosół drobiowy w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg -1.500 kg 32) Żurek w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg Część II- Leczo pieczarkowe 1. Leczo pieczarkowe(CPV 15894000) opak. jedn. max. 10 kg - 2000,00 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7, 15.89.10.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy 16-400 Suwałki ul. Wojska Polskiego 29.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.09.2011 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy 16-400 Suwałki ul. Wojska Polskiego 29 sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: część I - przyprawy i przetwory z warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Sól jodowana( CPV 15872400-5) opakowanie jedn. max. 1 kg - 1.900,00 kg, 2) Kawa zbożowa ( CPV 15861000-5) opakowanie jedn. max. 1 kg -790,00 kg, 3) Herbata granulowana ( CPV 15863000-5) opakowanie jedn. max. 100 g - 140,00 kg, 4) Ketchup ( CPV 15871230-5) opakowanie jedn. max. 5 kg - 435,00 kg, 5) Przyprawa do zup w płynie ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 l - 700,00 l, 6) Przyprawa jarzynka w proszku ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 565,00 kg 7) Koper nać suszona ( CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 8) Pietruszka nać suszona (CPV 15893000-4) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 9) Czosnek mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 10) Liść laurowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 39,00 kg, 11) Majeranek ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 10 g - 88,00 kg, 12) Papryka mielona słodka ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. Max. 25 g - 49,00 kg, 13) Pieprz czarny mielony ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 39,00 kg, 14) Pieprz ziołowy ( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 25 g - 68,00 kg, 15) Ziele angielskie( CPV 15872200-3) opakowanie jedn. max. 15 g - 43,00 kg, 16) Kwasek cytrynowy ( CPV 1580000-5) opakowanie jedn. max. 25 g - 26,00 kg, 17) Ocet ( CPV 15871120-1) opakowanie jedn. max. 0,5 l - 175,00 l, 18) Majonez ( CPV 15871279-8) opakowanie jedn. max. 5 kg - 301,00 kg, 19) Przyprawa do kurczaka ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 54,00 kg, 20) Przyprawa do bigosu ( CPV 15871270-7) opakowanie jedn. max. 1 kg - 43,00 kg, 21) Musztarda (CPV 15871250) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg. -403,00 kg 22) Chrzan tarty (CPV 1533110-1) - opakowanie jednostkowe max. 5 kg - 245,00 kg 23) Szczaw konserwowy cięty, (CPV 15331480-5) opak. jedn. max. 1 kg - 1300,00 kg 24) Włoszczyzna suszona (CPV 15331110-1) opak. jedn. max. 1 kg - 203,00 kg 25) Koncentrat pomidorowy (CPV 15331426-6) opak. jedn. max. 1 kg - 1950,00 kg 26) Cynamon (CPV 15870000-7) opak. jedn. maks. 15 g - 20,00 kg 27) Zioła prowansalskie (CPV 15872000-1) - opak. Jedn. Maks. 25 g - 30,00 kg 28) Syrop owocowy - (CPV 15321800-2) - opak. Jedn. 10 l - 500,00 l 29) Zupa pieczarkowa w proszku - (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg 30) Zupa ogonowa w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg 31) Zupa rosół drobiowy w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg -1.500 kg 32) Żurek w proszku- (CPV 15891000-0) - opak. jedn. maks. 5 kg - 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.87.00.00-7, 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II- Leczo pieczarkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Leczo pieczarkowe(CPV 15894000) opak. jedn. max. 10 kg - 2000,00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.